hirdetés
sebestyen-balazs-lippai-marianna-1000x583.jpg

Sebestyén Balázs nem vállal több fellépést a kislánya sírjánál szelfiző Lippai Mariannával

A műsorvezető a rádióban mondta el a véleményét a motivációs blogger legutóbbi, nagy felháborodást kiváltó bejegyzéséről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 05.


hirdetés

Sebestyén Balázs nem szeretne a jövőben több fellépést Lippai Mariannával, az ÉLETKEdv-brand alapítójával, miután a nő Facebook-oldalán megjelent egy olyan bejegyzés, amelynél egy, halott kislánya sírjánál készült szelfivel promótálja saját webshopját. Ezen sokan felháborodtak, még a rajongók közül is, a Tibi atya Facebook-oldal vezetői viszont hosszú posztban fejtették ki, mennyire helytelen dolgot tett Lippai Marianna. Szerintük ugyanis ez "nekrofil biznisz".

A blogger a saját Facebook-oldalán 36 ezres követőbázissal, az ÉLETKEdv nevű oldalán pedig 300 ezernél is több kedvelővel rendelkezik, mára pedig már egy webshopot is létrehozott, melyben bögrét, határidőnaplót és karkötőket árul követőinek. A felháborodást keltő bejegyzésére később ennyit reagált:

"Ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, akik olvasták az elmúlt napokban rólam írt kritikát, hogy az írásom alá került linkekkel - ami véletlenül "reflexszerűen került oda - nem állt szándékomban senkit megsérteni, sem megbántani, de még csak rossz érzést sem akartam kelteni senkiben. Ha ez mégis megtörtént azoktól ezúton kérek elnézést!"

Tibi atya most arról számolt be blogjában, hogy Sebestyén Balázs a Balázsék című rádióműsorban kijelentette: nem vállal több közös fellépést Lippai Mariannával az eset után, sőt a már leszervezett programokat is nélküle tartják meg.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
shane-tusup-ilaria-olaszorszag-edzo.jpg

Vigyorogva szelfizett Shane Tusup a repülőjeggyel - Hosszú Katinka riválisához utazik

Olaszországban készíti fel Ilaria Cusinatót. Pedig néhány napja azt nyilatkozta, hogy az úszással már nem foglalkozik, a golfra koncentrál.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 18.Shane Tusup visszatért, és Bujdosó Zsobor mellett Hosszú Katinka egyik ellenfelét fogja tréningezni, külföldön.

A hír azét lepett meg sokakat, mert Shane Tusup a napokban arról nyilatkozott, hogy a válással mindent elvesztett és elsősorban golf-, és motivációs tréner karrierjére fókuszál.

Azt állította, hogy úszással már nincs kapcsolata, azt leszámítva, hogy a barátoktól és ismerősöktől kap néha üzeneteket, és hogy a dél-koreai vizes vébét nem is követte, mert éppen egy golfversenyen volt.

A legfrissebb információk szerint Shane Tusup a 2018-as Európa-bajnokság vegyesúszó döntőinek kétszeres ezüstérmesével, Ilaria Cusinato foglalkozik majd Bujdosó Zsombor mellett.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
homonnayzsolt.jpg

Homonnay Zsolt újranősült, és hamarosan a közös gyerekük is megszületik párjával

A babáról annyit tudni, hogy ősszel érkezik és kisfiú lesz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 19."Just Married"

- írta közösségi oldalán megosztott fotója mellé Homonnay Zsolt, aki kolléganőjét, Földesi Anitát vette el a hétvégén.

A színész és exe Polyák Lilla kapcsolata 2015 decemberében futott zátonyra. Polyák Lilla Gömöri András Máté oldalán találta meg a boldogságot, akivel tavaly nyáron össze is házasodtak, most pedig Homonnay Zsolt is elvette szerelmét, akivel hamarosan közös gyermekük is megszületik.

A babáról annyit tudni, hogy ősszel érkezik és kisfiú lesz.

Homonnay korábban az RTL klubnak beszélt arról, milyen érzés az édesapáknak megélni a babavárás 9 hónapját. A színész akkor azt mondta: néha várta az éjszakai ébredéseket, hogy ő kelhessen fel gyermekeihez. Hozzátette azt is, hogy általában "szimpátiás terhesség" is kialakult nála, amitől ő is felszedett néhány kilót párja várandóssága alatt.


KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x