hirdetés
Sebestyén Balázs nem vállal több fellépést a kislánya sírjánál szelfiző Lippai Mariannával
A műsorvezető a rádióban mondta el a véleményét a motivációs blogger legutóbbi, nagy felháborodást kiváltó bejegyzéséről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 05.


hirdetés

Sebestyén Balázs nem szeretne a jövőben több fellépést Lippai Mariannával, az ÉLETKEdv-brand alapítójával, miután a nő Facebook-oldalán megjelent egy olyan bejegyzés, amelynél egy, halott kislánya sírjánál készült szelfivel promótálja saját webshopját. Ezen sokan felháborodtak, még a rajongók közül is, a Tibi atya Facebook-oldal vezetői viszont hosszú posztban fejtették ki, mennyire helytelen dolgot tett Lippai Marianna. Szerintük ugyanis ez "nekrofil biznisz".

A blogger a saját Facebook-oldalán 36 ezres követőbázissal, az ÉLETKEdv nevű oldalán pedig 300 ezernél is több kedvelővel rendelkezik, mára pedig már egy webshopot is létrehozott, melyben bögrét, határidőnaplót és karkötőket árul követőinek. A felháborodást keltő bejegyzésére később ennyit reagált:

"Ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, akik olvasták az elmúlt napokban rólam írt kritikát, hogy az írásom alá került linkekkel - ami véletlenül "reflexszerűen került oda - nem állt szándékomban senkit megsérteni, sem megbántani, de még csak rossz érzést sem akartam kelteni senkiben. Ha ez mégis megtörtént azoktól ezúton kérek elnézést!"

Tibi atya most arról számolt be blogjában, hogy Sebestyén Balázs a Balázsék című rádióműsorban kijelentette: nem vállal több közös fellépést Lippai Mariannával az eset után, sőt a már leszervezett programokat is nélküle tartják meg.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Megszületett Sarka Kata harmadik gyermeke
Maga a modell jelentette be a nagy hírt, stílusosan anyák napján.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 05.Sarka Katta immár háromgyermekes édesanya, ugyanis ismét babája született. A hírt maga a modell jelentette be a nagy hírt, stílusosan anyák napján - szúrta ki a 24.hu.

Egy ideje már felröppentek a pletykák, hogy Sarka Kata várandós, de ezt ő sosem erősítette meg. Ráadásul a közösségi médiában posztolt képein sem lehetett észrevenni a testi változásokat.

Első ránézésre például ezek alapján sem mondtuk volna meg, hogy terhes:

#officeday #today #finallyendoftheday #tired #gohome

18.5k Likes, 71 Comments - Kata Sarka (@katasarka) on Instagram: "#officeday #today #finallyendoftheday #tired #gohome"

#cardio #everyday #training #behealthy #sport #emelkedonseta ❤️

2,820 Likes, 16 Comments - Kata Sarka (@katasarka) on Instagram: "#cardio #everyday #training #behealthy #sport #emelkedonseta ❤️"

#inspiralonok2019 @femcafe.hu #ittonmagamlehetek ???

7,469 Likes, 47 Comments - Kata Sarka (@katasarka) on Instagram: "#inspiralonok2019 @femcafe.hu #ittonmagamlehetek ???"

A kismama most egy meghitt képpel jelentette be harmadik gyermeke érkezését.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Bíró Ica: „Megfeszítenének, megölnének, legyilkolnának és kisemmiznének”
A Metal Lady ismerősökkel próbálta megakadályozni a kilakoltatást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.Óriási botrány volt Bíró Ica házánál. A Metal Lady-nek a legrosszabb forgatókönyvvel ért véget a hosszú évek devizahiteles harca. Péntek délelőtt botrányos körülmények között lakoltatták ki, a házát elárverezik.

Sokan gyűltek össze, és végül a rendőröknek is közbe kellett avatkozni, mielőtt elfajult volna a helyzet. Egy lakatost kellett hívniuk, hogy a kaput kinyithassák, de a tömeg még ekkor sem oszlott fel. Ezért a rendőrök erőszakkal hurcolták el a tiltakozókat.

Az RTL Fókusznak nyilatkozó Bíró Ica azt mondta:

"Megfeszítenének, megölnének, legyilkolnának, kisemmiznének, az egész életem munkáját ellopják".

A lakás után a szalonjában is megjelentek a végrehajtók a rendőrökkel együtt. Itt is csak egy lakatos segítségével tudtak bejutni az ingatlanba.

Bíró Ica több mint tíz év vett fel hitelt, évekig jó adósként fizette is a részleteket. Ám a svájci frank alapú hitel havi törlesztőrészlete egyre magasabb lett, így a végén az eredeti összeg háromszorosa lett. Ezt már nem tudta kifizetni, és fizetésképtelenné vált.

A végrehajtó szerint minden jogszerűen történt.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Fresh Andi egy kis szlovákiai faluba költözött, hogy szerelmével élhessen
Az énekesnő szívesen főz, és már nem görcsöl azon, hogy mindenáron saját gyereket szeretne.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.Egy szlovákiai faluba költözött szerelméhez Villányi Andrea, vagyis Fresh Andi. A régi barátjával egy éve jöttek össze, azóta együtt élnek, és úgy érzi, hogy így tökéletes az élete.

Az énekesnő a Borsnak elárulta, hogy egy elutazása alatt a családja és párja összefogtak és elköltöztették Janihoz. Nem bánja a váltást, és szívesen utazik egy fellépés után akár másfél órát is, hogy hazaérjen.

❤️ #megvagyunkhízva ??‍♀️???‍♀️

1,250 Likes, 9 Comments - Andrea Villányi (@freshandi) on Instagram: "❤️ #megvagyunkhízva ??‍♀️???‍♀️"

A faluban gyakran vannak kisebb összejövetelek, sütögetések. Ő is szívesen főz, nagyon szeret enni, fel is szedett ő is és párja is pár kilót.

Andi többször is beszélt arról, hogy szeretne gyereket, de a kora miatt (37 éves), és mert szingli volt még nemrégiben, kicsi esélyt látott arra, hogy a vágya teljesüljön. Most azonban szerelmes, de mégis meggondolta magát.

"Nem tervezünk gyereket. Minket nem érdekelnek a társadalmi elvárások, teljes az életünk gyerek nélkül is. Szerintem nem minden esetben attól lesz boldog egy nő, hogy gyermeket szül. Egyébként is sok gyerek van körülöttem, akiket imádok. A testvérem kislányát, Jani gyerekeit, talán ezért sem görcsölök sajáton"

- mondta el. Azt azonban nem zárta ki, hogy valamikor mégis lesz gyermeke.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Eva Rezesova egy tizenegy évvel fiatalabb NB II-es focistával jött össze
A szlovák milliomosnő hat évet ült börtönben, de az élete most megváltozott: szerelmes, és luxuslakását is árulja.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.Nyolc hónapja szabadult a börtönből a most 41 éves Eva Rezesova, ahol hat évet töltött a szlovák örökösnő.

Rezesova élete megváltozott: szerelmes lett, a párja egy tizenegy évvel fiatalabb szlovák focista, Matej Galovic. A férfi egy szlovák NB II-es csapatban játszik.

A mérkőzésein a nő is mindig megjelenik és az első sorból drukkol a focistának. A pár a közösségi oldalain is szívesen mutatja meg kapcsolatukat - írta meg a Blikk.

Közben el akarja adni a palotára hasonlító luxuslakását a nő – tudta meg a cseh Blesk nevű portál.

Mint azt megírtuk, Eva Rezesova 2012-ben okozott súlyos balesetet. Ittasan vezette BMW terepjáróját, és 165 kilométer/órás sebességgel ütközött az előtte haladó autóba. A tragédiában négyen meghaltak. A bíróság kilenc év börtönre ítélte, a jó magaviselete miatt azonban korábban szabadulhatott.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x