hirdetés
pompidou.jpg

Schumacher „titkos kezelést” kap Párizsban

A kórházban Philippe Menasche francia sebész végez rajta őssejtkezelést.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 10.


hirdetés

A Le Parisien értesülései szerint Michael Schumachert hétfőn a párizsi Georges Pompidou kórházba szállították, hogy ott „titkos kezelésben” részesüljön.

A most 50 éves, 91-szeres forma 1 bajnokról 2013-as síbalesete óta szinte semmit nem tud a nyilvánosság, Jean Todt, Schumacher volt csapatfőnöke viszont néha nyilatkozik arról, hogyan néznek együtt Forma 1-et a tévében.

A kórházban Philippe Menasche francia sebész végez rajta őssejtkezelést. Az orvos szakterülete a sérült szívszövetek őssejtkezelés útján történő regenerációja.

Michael Schumacher szóvivője egyelőre nem kommentálta az eseményeket. A család januárban azt nyilatkozta, hogy az expilóta a legjobb kezekben van.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
vasvari-vivien-valas-szakitas-1.png

Vasvári Vivien: „Igen, gazdag vagyok”

Facebook-oldalán az édesanya arról írt, mennyire szereti a kislányát, Arianát és kisfiát, Edwardot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 10.Vasvári Vivien számára látszólag fontos, hogy minden lehetséges fórumon tudassa, milyen gazdag, és követői talán éppen azért szeretik.

Közösségi oldalán gyakran hatalmas márkajelek jelzik a ruháin, hogy megengedheti magának a drága darabokat és gyakran posztol utazásairól is.

Hogy így van-e, vagy sem, nem tudni, ám annyi biztos, hogy a hírek szerint párjával éppen azon egyezkednek, ki fizesse ezek után közös albérletüket. A napokban derült ki, hogy Fecsóval válnak, annak ellenére, hogy még csak tavaly nyáron volt az esküvőjük.

Vasvári Vivien újra arról beszélt, mennyire gazdagnak érzi magát, ám most nem az anyagiakra utalt, hanem arra, hogy gyerekei aranyozzák be minden egyes napját.

Facebook-oldalán az édesanya arról írt, mennyire szereti a kislányát, Arianát és kisfiát, Edwardot, és pusztán azért, hogy ők vannak neki, gazdagnak érzi magát.

„Igen, gazdag vagyok! Tudjátok, miért? Mert van két egészséges, gyönyörű gyermekem! A szeretetem nem törli ki a hibáitokat majd. Nem tud megóvni attól benneteket, hogy elessetek. Nem tud megvédeni a csalódásoktól és kudarcoktól. De mindig a legjobbat akarom nektek!

És ugyan a legjobb nem mindig a legkönnyebb, én azon leszek, hogy ösztönözzelek és segítselek benneteket! Több ezer formája van a szeretetemnek, de egy biztos: soha nem fog megváltozni" – írta Vasvári Vivien.


KÖVESS MINKET:hirdetés
timi.png

Vajna Tímea-mintás törölközőket gyártanak Olaszországban, szerinte jó ízlésük van

A celeb reméli, hogy neki is küldenek egyet belőle.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 09.Nem várt meglepetésre bukkant a Ripost egyik, Róma közelében nyaraló magyar olvasója, aki azt mondja: Vajna Tímea-mintás törölközőt vásárolt nyaralásán.

„Nem volt nálam törölköző, így az első helyen, ahol találtam, vettem egyet. Először csak a tigrist láttam meg, ami nagyon megtetszett, de amikor kihajtogattam és leterítettem a napozóágyra, szó szerint felkiáltottam: Jé, ez a Vajna Timi!” – mesélte a szemfüles turista a lapnak.

Így néz ki a színes darab, amivel kapcsolatban a celeb is nyilatkozott:

"Ebből is látszik, hogy az olaszoknak van ízlésük”

– kezdte Timi az újságnak.

„A viccet félretéve, én is látom a hasonlóságot, bár jó lenne, ha ilyen szemem lenne. Ha rólam kopizták, remélem, nekem is küldenek egyet belőle” – tette hozzá Timi.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
biki-1.png

Bikicsunáj hatalmasat esett a színpadról, Bereczki Zoltán pedig levideózta

Bikicsunáj azt sem tudta merre induljon el, és végül nem is sikerült megtalálnia a jó irányt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 09.Elindult a Sztárban sztár leszek!, a TV2 zenés tehetségkutatója, amiben civilek, amatőr színészek és énekesek próbálják hazai előadókká, zenészekké átalakulva adják elő azok dalait. Az eredeti formátumhoz hasonlóan az élő adásokban profi sminkesek, maszkmesterek, fodrászok és stylistok segítenek nekik abban, hogy külsőleg megtévesztésig hasonlítsanak az eredeti sztárra.

Ebbe jelentkezett Szarka László, akit korábban nem létező szokatlan angolkiejtése miatt "Bikicsunáj"-nak kezdtek hívni a nézők.

Ám a színpadon egyszer csak Bikicsunáj azt sem tudta merre induljon el, és végül nem is sikerült megtalálnia a jó irányt.

Tóth Gabi már hiába kiabált utána, hogy vigyázzon, a versenyző nem kicsit esett a színpadról.

Bereczki Zoltán pedig az egészet videóra vette. Hogy honnan tudta, hogy a szereplő le fog esni, rejtély.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
ivanka-trump-mem.jpg

Szegény Ivanka Trump, még az időjárás is őt szívatja

A méregzöld színű ruhája hirtelen farsangi öltözékké változott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 09.Az Egyesült Államok elnökének lánya, Ivanka Trump sűrűn jelenik meg nyilvános eseményeken, vesz részt fontos találkozókon. A lapokba is sűrűn bekerül, a legtöbbször akarata ellenére. Nemrég azért, mert gratulált Boris Johnsonnak, amiért ő lett a "United Kingston" új kormányfője, majd a G20-csúcstalálkozón keveredett kínos beszélgetésbe.

Most is valami olyasmit történt, amit nem tervezett meg előre: a mindig visszafogottan öltözködő Ivanka újra nevetség tárgyává vált, amikor egy óvatlan pillanatban a ruhája alá kapott a szél. A méregzöld színű ruha hirtelen farsangi öltözékké változott, az idétlen pillanatról pedig fotó is készült.

Többek szerint a Jurassic park egyik jelenete elevenedett meg. Hát, nem könnyű az amerikai elnök tanácsadójának lenni.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x