Újabb részletek Schumacher síbalesetéről: egy barátja mesélt utolsó beszélgetésükről
A tragikus nap előtt közvetlenül találkoztak. Most felidézte, miről volt szó köztük.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 01.Kai Ebelt, a német RTL Forma-1-es tudósítóját mély barátság fűzte Michael Schumacherhez, és mint kiderült, az autóversenyző a baleset előtti napon együtt ebédelt a férfival.

Ebel a TZ-nek mesélt utolsó beszélgetésükről, ami után kishíján sokkot kapott a hír hallatán. A tudósító járt már korábban Méribelben, és mikor Schumacher elmesélte, hogy oda mennek síelni, rögtön megtalálták a közös témát.

A férfi másnap nem akart hinni a fülének, mikor meghallotta a híreket, egy darabig abban bízott, tévedés történt.

"Ültem a kanapén, tévéztem, és ez a szöveg futott a képernyőn: súlyos balesetet szenvedett Michael Schumacher. Arra gondoltam, ez biztos tévedés. Nem kocsival vagy motorral ment, repülővel utazott, tuti nem vele történt. Akkor fogtam fel, hogy igaz lehet, amikor a síbalesetet említették." - árulta el Ebel - "Először jó jelnek fogtam fel, hogy helikopterrel vitték el. Bizakodtam. De aztán minden hír egyre drámaibb, egyre rosszabb és ijesztőbb lett."

A tudósító nem mesélt barátja jelenlegi állapotáról, de elárulta, hogy nem telik el úgy nap, hogy valaki ne érdeklődne Schumacher iránt.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x