hirdetés
Saját magát mérte be a gyorsan hajtó traffipaxos rendőr, aki mást akart megbüntetni
Nagyobb sebességgel ment, mint a megállított autós: álcázott kocsijával a 30-as táblánál majdnem százzal húzott el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.


hirdetés

Álcázott Audi A3-as kocsival mért sebességet egy Pest megyei rendőrjárőr a főváros környéki utakon, azonban mint kiderült, ő jóval gyorsabban ment, mint a megbüntetett autó - írja a 24.hu.

Bár a traffipaxos autók a legtöbb esetben az út szélén parkolnak, valójában menet közben is lehet velük mérni a többi autó sebességét. Éppen ezt a módszert alkalmazta az a járőr is, aki üldözőbe vett egy gyorsan hajtó autóst.

A rendőr egy 30-as sebességkorlátozás tábla mellett csípte el a 90-nel haladó sofőrt, akit aztán négy pontra és 60 ezer forintra büntetett meg.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Frontális karambol Mezőörsnél: egy ember meghalt, hiába jött mentőhelikopter
Reggel fél 10-kor ütközött a két autó.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Április 19-én, nagypéntek reggelén súlyos baleset történt Mezőörsnél, a 81-es számú főúton. Fél 10-kor, az 57+600-as kilométerszelvénynél két autó ütközött frontálisan.

Az első információk szerint hatan megsérültek az ütközésben, egyikükhöz mentőhelikopter is érkezett.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy mi okozta a balesetet, és milyen súlyosak a sérülések. A rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

Később arról tájékoztattak, hogy

az egyik sérült a helyszínen életét vesztette.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Keréktelekinél a környező útra terelték

Forrás: Police


KÖVESS MINKET:hirdetés
Kétmillió forintnyi marihuánát rejtegetett egy budapesti nő a lakásán
A VIII. kerületi díler leleplezéséről videó is készült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Április 17-én, szerda este csaptak le a józsefvárosi nyomozók arra a nőre, aki több mint fél kiló marihuánát rejtegetett II. János Pál Pápa téri lakásában.

A nyomozók kábítószer kereső kutyák segítségével leplezték le a dílert.

A 32 éves K.-P. Edina lakásában fél kilogramm marihuánát, 127 gramm kábítószergyanús gombát, 110 gramm kábítószergyanús port és közel 100 kábítószergyanús tablettát találtak, amely értéke több mint kétmillió forintra rúg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói K.-P. Edinát őrizetbe vették, kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és indítványozták a letartóztatását.

Ha kíváncsi vagy a videóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Mégsem kapnak egyéni számlát a volt magán-nyugdíjpénztári tagok
Rétvári szerint senkit sem ér kár.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Nagyjából 2700 milliárd forintot hoztak át az állami nyugdíjrendszerbe a volt magán-nyugdíjpénztári tagok. Akkor azt az ígéretet kapták, hogy a pénzt egyéni számlán kezelik majd. Az egyéni számlák azóta sem jöttek létre, Rétvári Bence államtitkár szerint ennek az állami rendszerben nem is lenne értelme - írja a Portfolio.

Mesterházy Attila MSZP-s képviselő megkérdezte az Emmi államtitkárától, hogyan haladnak az államosított magán-nyugdíjpénztári vagyonok esetében az egyéni számlák létrehozásával. Rétvári a kérdésre elárulta, hogy a korábbi magán-nyugdíjpénztári megtakarítások jóváírása a társadalombiztosítási nyugdíjrendszerben létrehozott egyéni számlán nem értelmezhető.

Ennek ellenére senkit nem ér kár, ugyanis a nyugdíjakat úgy számolják, mintha sosem lettek volna magánnyugdíjpénztárak

- fejtette ki.

Gulyás Gergely a legutóbbi Kormányinfón azt mondta, hogy a magyar nyugdíjrendszer felosztó-kirovó rendszerben működik, egyelőre ebben a rendszerben a nyugdíjkasza fenntartható, és ez a 2020-as évek közepéig így is marad.

A témában az RTL Klub is megosztott egy videót.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x