hirdetés
vlogger-kutya-bantalmazas-1000x554.jpg

Saját kutyáját pofozgatta és köpte le egy vloggerlány egy videóban, hatalmas felháborodást okozott

A videó, amiben a youtuber - akit állatbarátnak ismerhettek meg a követői - durván bánik a dobermannjával, véletlenül került fel a netre. Azóta folyamatosan szidják, és már a rendőrség is nyomoz az ügyben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 08.


hirdetés

Nagyon rászálltak a netezők egy vloggerre, aki véletlenül feltöltött egy olyan videót a YouTube-csatornájára, amiben saját kutyáját bántalmazza.

Brooke Houts egy fiatal lány, akit közel 340 ezren követnek a legnagyobb videómegosztó oldalon. Van egy dobermannja, Sphinx, aki számos vlogjában szerepelt már, sőt külön Instagram-oldalt is csinált neki a gazdája, így mondhatni már hozzánőtt az internetes felületeken is.

Az utóbbi hetekben több olyan videót is megosztott, ami róla és a kutyájáról szól: az egyikben azt meséli el, hogy mit szeretnek a legjobban együtt csinálni, a másikban azt, hogy telik náluk egy reggel, a harmadik címe pedig az, hogy "egy nagyon őszinte videó a dobermannommal".

We ruff ? all the recent support! My mom says. Thank you. - - - - - - - - - #dogsofinstagram #dogs #dogstagram #dogslife #furbaby #puppy #puppylove #adoption #doberman #dobermanpinscher #dobermanpuppy #dobermanpuppies #dobermanlove #dobermanpride #dobermansofinstagram

514 Likes, 286 Comments - sphinx the doberman! (@sphinxthedobe) on Instagram: "We ruff ? all the recent support! My mom says. Thank you. - - - - - - - - - #dogsofinstagram #dogs..."

A legújabb, "Műanyag csomagolásos tréfa a dobermannomon" című videója kedden került ki, ez verte ki a biztosítékot a feliratkozóinál, majd másoknál is.

Sphinx ugyanis többször próbált gazdájához bújni, játszani, ráugrani, Brooke viszont ingerülten ellökte magától, sőt meg is pofozta a kutyát, majd lefogta, rákiabált és még le is köpte. Később pedig egyszerűen ellökte, amikor az állat ismét próbált közelebb menni hozzá.

Az eredeti verziót azonban a vlogger rövid időn belül levette, mivel valószínűleg véletlenül töltötte fel vágatlanul. Nem sokkal később, az új videóban ugyanis már nem látszottak ezek a sokakat felháborító jelenetek.

Ami viszont egyszer kikerül az internetre, az nem is tűnik el onnan, legalábbis egyhamar nem. Brooke több mint 300 ezer feliratkozója közül többen látták a vágatlan verziót, amin rettenetesen kiakadtak.

A lányt ugyanis úgy ismerték meg, mint egy állatbarátot, aki odáig van a kutyájáért. Ehhez képest megdöbbentő volt látni, hogy bánik Sphinx-szel és hogyan próbálja fegyelmezni.

A videóért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
mero-laszlo-matematikus.jpg

Mérő László megoldotta az internetet lázban tartó matematikai feladványt

Mutatjuk a válaszát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 08.Az utóbbi napokban sokakat tartott lázban egy elsőre egyszerűnek tűnő matematikai feladvány.

Az egyenletről készült képeket közösségi oldalakon tették közzé, így terjedt el.

A az alábbi egyenlet megoldásán is rengetegen vitatkoztak.

Voltak, akik szerint a megoldás 1, mások szerint pedig 16, de akad, aki úgy véli, hogy mindkét megoldás helyes.

A Portfólió megkérdezte Mérő László matematikust, az ELTE egyetemi tanárát arról, hogy mi lehet a helyes megoldás.

Lapozz a válaszért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
live-google.jpg

Új közlekedési alkalmazást indított a Google Magyarországon

Az okostelefonon működő app valós környezetbe vetített jelzésekkel mutatja meg a helyes utat.
MTI - szmo.hu
2019. augusztus 08.Magyarországon is elindult a Google gyalogos közlekedést segítő funkciója, a Live View - közölte a vállalat csütörtökön az MTI-vel.

Az okostelefonos alkalmazás az úti cél beírását követően valós környezetbe vetített jelzésekkel mutatja meg a helyes utat. A közlemény szerint a Live View a látnivalók feltérképezését is megkönnyíti. A Google új funkciója minden településen használható, ahol az utcakép-szolgáltatás, a Street View is működik.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
fakeface.jpg

Ingyen cipők, ingyen pólók – átverés terjed a Facebookon az Adidassal kapcsolatban

A cég is cáfol, nem ők akcióznak így. Valakik valósnak tűnő játékkal vernek át embereket, aki nem elég óvatos, megnyithatja előttük a bankszámláját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 07.Elég hihetőnek látszó, trükkös átverés terjed a Facebookon ismét. Sokaknál megjelenhetett az a felhívás, amely szerint a cég születésnapot ünnepel, ezért ingyenpólókat és -cipőket osztogat az Adidas. A magyar részen is sokan osztják a teljesen valótlan átvágást, aki rákattint könnyen elbúcsúzhat a pénzétől - írja a hvg.hu.

Persze hihetetlenül előnyösnek ígérkezik az ajánlat, hiszen pár kattintás, és a miénk lehet a márkás póló vagy cipő, utóbbi akár több tízezer forintba is kerülhet a boltokban.

Az akció első látásra valóságosnak tűnik, de ha jobban megnézzük a szöveget, tele van helyesírási hibákkal, a játéknál pedig borzalmasan gyenge minőségű képet tettek fel. Ilyet egy magára valamit adó cég sohasem csinál.

Ami igazán trükkös megoldás, egy olyan folyamatosan frissülő Facebook-falat is létrehoztak a játék oldalán, amely hitelesebbé teszi a gyanútlan felhasználó előtt az akciót, mi több, még olyan felhasználók kommentjeit is feltették, akik már nyertek. Természetesen a profilok hamisak, csak valódinak tűnnek, és aki nem elég óvatos, beugorhat ennek az olcsó trükknek.

Lapozz, milyen trükkök vannak még:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
rendorok-pizza-segelyhivo.jpg

Rendőrök vittek pizzát az 5 éves kisfiúnak, aki a segélyhívót hívta, mert nagyon éhes volt

A kissrác számára ez vészhelyzet volt, az egyenruhások viszont elmagyarázták neki, mikor szabad tárcsázni a 911-et és mikor nem.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 08.Szokatlan hívás érkezett be múlt pénteken a floridai Sanford város rendőrkapitányságágára:

egy 5 éves kisfiú azért tárcsázta a 911-et, mert farkaséhes volt, és szeretett volna pizzát rendelni.

A rendőrségen úgy gondolták, mégha nem is volt vészhelyzet, elmennek megnézni a kisfiút, hogy minden rendben van-e vele. Csak a kis Manuel Beshara és 15 éves nővére volt otthon. A lány elmondta a három kiérkező tisztnek, hogy öccse az ő tudta nélkül tárcsázta a segélyhívót, és egyébként jól vannak.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x