hirdetés
Saját ikertestvére mellett halt meg a 3 éves kislány – a szülők a másik kicsi kiabálására ébredtek
Az életben maradt testvér a mai napig kettőt készít ki a játékokból és a ruhácskákból is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.


hirdetés

A 29 éves manchesteri édesanya, Shanna Wratten-Jeffries éppen ikerlányai, Charlotte és Riely iskolatáskáját készítette össze, amikor Charlotte kiabálására lett figyelmes - írta a The Sun.

A háromgyermekes anyuka elárulta: már az első kiáltásnál hallotta a lány hangjában, hogy valami szörnyűség történt.

"Riely aludt, és fel akartam ébreszteni, de amikor lehúztam róla a takarót, és megérintettem a bőrét, éreztem, hogy hideg. Felsikoltottam. Egyszerűen nem tudtam elhinni, amit látok"

- mesélte a megrendült édesanya a 2017 márciusában történt esetet.

A 42 éves édesapa, George azonnal a szobába rohant. Míg felesége a mentőket hívta, ő mellkas kompresszióval próbálta újraéleszteni kislányát, ám sikertelennek bizonyult a próbálkozás. Riely-t már nem lehetett megmenteni.

A tragédia előtt Charlotte és Riely is iskolában voltak, azonban utóbbi hamarabb hazakéredzkedett, mert betegnek érezte magát. Az édesanya Ibuprofent adott neki, és folyamatosan figyelte a kislány lázát, estére úgy tűnt, sokkal jobban van.

"Ő és Charlotte új babaruhákat kaptak, nagyon izgatottak voltak" - mesélte az anyuka a tragikus napról. Hozzátette: a kislány esténként azzal játszott, hogy minél több puszit kért a szüleitől, hátha egy kicsit tovább maradhat fenn. Így történt ez a tragédia napján is, ám senki sem gondolta volna, hogy ez lesz Riely utolsó puszija.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Végignézte szerelme halálát a ceglédi baleset túlélője
A 19 éves Emese a helyszínen belehalt a sérüléseibe, a vétkes sofőr egy 22 éves férfi volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.Dávid és Emese szombat éjjel szórakozni mentek Cegléden. Egy 22 éves autós azonban egy kereszteződésben elgázolta őket. Emese sérülései olyan súlyosak voltak, hogy még ott, a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Dávid életben maradt, de nyílt lábszár-, boka- és lapockatöréssel került kórházba. Az édesanyja a Blikknek nyilatkozott, szerinte a sérüléseknél nagyobb a lelki trauma, amely érte a fiát.

– Teljesen összetörtünk lelkileg, Dávid a leginkább - mondta az édesanya.

A Kossuth út és a Teleki út kereszteződésében a gázoló a szemtanúk szerint, akár több mint 100 kilométeres óránkénti sebességgel is hajthatott, amikor elütötte a párt, amely a túlsó oldalra szeretett volna átmenni.

A fiú édesanyja szerint "rendszeres ez az eszeveszett száguldozás a városban éjjelente. Hány embernek kell még értelmetlenül meghalnia?"

– Halálos kimenetelű baleset gondatlan okozása miatt indult eljárás a 22 éves sofőr ellen, aki szabadlábon védekezhet – közölte a Blikk kérdésére a rendőrség.

Évekig marad börtönben

Közúti baleset okozásáért akár egytől akár öt évig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik, ha halált okoz a bűncselekmény.


KÖVESS MINKET:hirdetés
A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség három emberrel szemben csoportosan elkövetett rablás, okirattal visszaélés, illetve az egyik elkövetővel szemben további egy rendbeli halált okozó testi sértés miatt nyújtott be vádiratot. Az ügyészség.hu közleménye szerint a letartóztatásban lévő vádlottak mobiltelefon és némi aprópénz megszerzése érdekében ütötték le a sértettet, aki a kórházban belehalt a koponyasérüléseibe. Az ügyészség szerint a vádlottak 2018. július 25-én a kora délutáni óráktól Tatabánya város utcáin csavarogtak, 22 óra körül akadtak az erősen ittas állapota miatt a földön fekvő sértettre. A társaság nő tagja kifigyelte, hogy a sértettnél mobiltelefon és egyéb értéktárgyak vannak, ezért rávette két férfi társát arra, hogy üssék le a sértettet, ő pedig majd elveszi az értékeit. Az időközben távozni készülő sértettet követték, aki egy tatabányai irodaépület elé menekült az elkövetők elöl.
Itt a felvétel a halálos ütésről – a pénzéért és telefonjáért gyilkoltak meg egy férfit Tatabányán
Egyetlen ütést kapott a férfi, de olyan súlyosan megsérült, hogy két hét múlva meghalt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.A videóért és a továbbiakért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
45 évesen, otthonában halt meg az olimpiai bajnok kézilabdázó
Szergej Pogorelov igazi legenda volt hazájában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.A mindössze 45 éves korában elhunyt sportoló balátlövő poszton az 1990-es évek orosz válogatottjának sztárja volt.

1996-ban Eb-t, 1997-ben vébét, 2000-ben pedig olimpiát nyert.

Az 1998-as olaszországi Eb-n kiemelkedő egyéni teljesítményének köszönhetően bekerült a torna álomcsapatába.

Pályafutását szülővárosába, Volgográdon kezdte, számtalan trófeát bezsebelt.

Karrierje során megfordult német, spanyol és francia klubokban is, végül a Metalurg Skopjéból vonult vissza 2008-ban.

Az orosz kézis legenda pár napja nem válaszolt a telefonhívásokra, végül édesanyja holtan találrá a lakásában - adta hírül a Handball Planet.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Vérző holttest feküdt a járdán a VII. kerületben
A középkorú férfi a rendőrség közlése szerint nem bűncselekmény miatt halt meg.
Fotó: Google Street View - szmo.hu
2019. április 24.Egy vérző holttest miatt lezárta a rendőrség a budapesti VII. kerületben lévő Bethlen Gábor utca és a Péterfy Sándor utca sarkát - írja az Indexegy szemtanúra hivatkozva.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a portál érdeklődésére megerősítette, hogy nem bűncselekmény történt, ugyanis nem állapították meg az idegenkezűséget.

A portál helyszíni forrásra hivatkozva azt írja,

nem öngyilkosság és nem baleset áldozata volt az utcán fekvő ember, hanem természetes halált halt. Egy középkorú férfiról lehet szó, aki nemrég szabadult a börtönből 9 év után.

Az Index szerint súlyos tüdőbetegsége okozhatta a férfi halálát, és a vérzést is. A rendőrök ugyanis a közelben lévő lakásán is vérnyomokat találtak.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x