hirdetés
cegled.jpg

Saját halottjának tekinti a képzőhely és az iskola a szakmai gyakorlat közben meghalt diákot

A hírt mindenki megrendüléssel fogadta.
MTI - szmo.hu
2019. október 04.


hirdetés

Saját halottjának tekinti a gyakorlati képzőhely és a Ceglédi Szakképzési Centrum a Nagykátán szakmai gyakorlat közben halálos balesetet szenvedő gépi forgácsoló tanulót - közölte a centrum kancellárja.

Ferenczi Norbert azt írta, hogy a Nagykátai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a szerdán történteket. Az intézmény a vizsgálatban nem érintett, mert a tragédia egy külső - vállalkozás formájában működő - képzőhelyen történt.

A hírt megrendüléssel fogadta a Ceglédi SZC Nagykátai Ipari Szakgimnázium és Szakközépiskola, az intézmény vezetése, pedagógusai és pszichológusai osztoznak a szülők fájdalmában, és mindent elkövetnek, hogy az iskolatársak feldolgozzák a gyászukat

- fogalmazott az intézmény kancellárja.

A Pest Megyei Kormányhivatal az MTI megkeresésére azt válaszolta, hogy a rendőrségtől érkezett jelzés után a kormányhivatal munkavédelmi munkatársai azonnal a helyszínre indultak az eset kivizsgálására. A vizsgálat folyamatban van, ha munkavédelmi hiányosságot tárnak fel, megindítják az eljárást és megteszik a szükséges intézkedéseket - tették hozzá.

A baleset - sajtóinformációk szerint - a régi telefongyár területén, az egyik hátsó épületben történt. A fiú egy CNC gépen (komputer által vezérelt szerszámgépen) dolgozott, amikor végzetesen megsérült.

Az atv.hu csütörtökön azt írta: úgy tudják, egy hatalmas ütés érte a fiú testét. Valami kirepülhetett a gépből. Rohamkocsi és helikopter is érkezett az üzemhez, a mentősök hosszan küzdöttek a fiú életéért, de nem tudták újraéleszteni.

Fotó illusztráció, forrása: Google Maps


KÖVESS MINKET:

hirdetés
khyleredman.jpg

Inkább meghalt a 15 éves fiú, de nem hagyta, hogy 5 éves húgát bántsa egy betörő

A 27 éves elkövetőt nem messze a floridai család házától fogták el.
Kép forrása: Facebook - szmo.hu
2019. október 02.Khlyer Edman éppen otthon vigyázott 5 éves húgára a floridai Port Charlotte-ban, amikor délután fél öt körül egy férfi betört a család házába. A 15 éves fiú úgy döntött, hogy szembeszáll a nála jóval idősebb bűnözővel és megvédi a húgát és a házat is. Ugyan végül sikerült elüldöznie Ryan Cole-t, de ezért az életével fizetett a hős fiú, írja a Mirror.

A 27 éves betörőt nem messze a háztól kapták el a rendőrök. A férfinak a keze sérült meg a verekedésben. Miután előállították az gyerekgyilkost, kiderült, hogy 2011 óta több, mint 20 alkalommal tartóztatták már le, többek között kábítószerrel visszaélés miatt is.

A rendőrség szűkszavú közleményében nem tér ki arra, hogyan halt meg a tinédzser hős szeptember 26-án, úgy fogalmaznak, hogy "erőszakos összecsapás történt az elkövető és az áldozat között".

Khyler családja egy online megemlékezésben azt írja a fiúról, hogy "kedves volt, gondoskodó és szerető, mindig nagyon hiányozni fog".

A GoFundMe-n három napja közösségi gyűjtés indult a gyászoló család megsegítésére. A kitűzött 25 ezer dollárt rövid idő alatt elérték az adakozók, a cikk írásának pillanatában már majdnem 71 ezer dollár jött össze.


KÖVESS MINKET:hirdetés
kajakos-toth-robert.png

„Felfoghatatlan elveszíteni ezt a mindent elsöprő szerelmet” - tragikus részletek Tóth Róbert haláláról

A fiatal kajakost Amerikában kezelték súlyos rákbetegségével. Haza szeretett volna jönni Magyarországra, de az utolsó diagnózis után pár nappal meghalt. Felesége mindvégig mellette volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 03.Korábban mi is beszámoltunk a tragikus hírről: a napokban meghalt az egykori ifjúsági Európa-bajnok kajakos, a 29 éves Tóth Róbert. Két évig küzdött a rák egy agresszív fajtájával, az úgynevezett Adenoid Cystic Carcinoma nevű, ritka daganatos megbetegedéssel.

A kajak-kenu közösség összefogott, hogy támogassa amerikai gyógykezelését. Mire elkezdték a hazai kezelést, áttétek alakultak ki a gerincén és a májában, utóbbiban tizennyolc daganatot fedeztek fel az orvosok. A sugárterápia következményeként elvesztette a bal szeme látását, ezért szinte mindig napszemüveget hordott.

Később Amerikában, Houstonban is kezelték. A Blikk azt írja, hónapokig úgy tűnt, jól halad az amerikai terápia, állapota folyamatosan javul, de a betegség váratlanul elragadta őt.

Feleségével, Reményi Diánával februárban költöztek ki. A kezelések hatására Róbert mája normális méretűre zsugorodott, emellett folyamatosan edzett, hetente egyszer kajakba is ült.

Az elmúlt napokban a szervezetét egy vírus legyengítette, csütörtökön pedig csontvelődaganatot diagnosztizáltak nála. Haza szeretett volna térni Magyarországra, de pár nappal ezután, vasárnap meghalt.

Felesége, aki az utolsó pillanatokban is mellette volt, a Blikknek elmondta: teljesen váratlanul érte a családot Róbert rohamos állapotromlása.

"A legutolsó, két héttel ezelőtti képalkotó vizsgálat semmilyen fokú romlást nem mutatott, a betegség mindössze egy hét alatt törte át a csontjait és okozott a csontvelőben ilyen fokú romlást. Felfoghatatlan, feldolgozhatatlan elveszíteni ezt a mindent elsöprő szerelmet."

Tóth Róbert egykori csapattársa, Kovács László is megszólalt a lapnak. Ő azt mondta, barátja szervezetét másfél-két hete influenzás megbetegedés gyengítette le, hatalmas fájdalmai voltak.

"A csontbiopszia eredményéből kiderült, hogy csontvelődaganata van, addig erre nem is gondoltunk. Péntek reggel már azt írta, vége a kezelésnek, és mindenképpen haza kell jönnie. Szombaton még bíztunk abban, hogy haza is jön, de aztán vasárnap elaludt"

- nyilatkozta. Azt is hozzátette, hogy a sportoló milyen nagyra értékelte a rengeteg szeretetet, amit kapott, és hogy talán ezért is volt benne a hatalmas küzdeni akarás.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
levente3.jpg

Sem állni, sem ülni nem tud az SMA-s Levente, kerekes székre nincs pénze a családnak

Leventénél félévesen diagnosztizáltak gerincvelő-izomsorvadást, édesanyja gyűjtést szervez neki.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 30.Zente után újabb SMA-s kisfiúnak indítottak gyűjtést. Az Enyingen élő másfél éves Leventénél félévesen diagnosztizáltak gerincvelő-izomsorvadást. Édesanyja szerint most még van esély arra, hogy ő is megkapja azt a 700 milliós kezelést, amelyre sorstársának is összegyűlt az adományokból - adta hírül az RTL híradója. Abban bízik, kisfia egyszer magától is lábra áll.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
kajakos.jpg

Így búcsúzott szerelme a fiatalon meghalt kajakozótól

A 29 éves Tóth Róbert haláláról felesége, a volt úszó Reményi Diána számolt be a közösségi oldalán.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 30.Vasárnap meghalt Tóth Róbert kajakos. A 29 éves sportoló haláláról felesége Facebook-oldaláról értesülhettünk.

A fiatal sportoló a rák egy agresszív fajtájával, az úgynevezett Adenoid Cystic Carcinoma nevű, ritka daganatos megbetegedéssel küzdött.

A tavasszal mi is megírtuk, hogy

a kajak-kenu közösség összefogott, hogy támogassa amerikai gyógykezelését.

Mire elkezdték a hazai kezelést,áttétek alakultak ki a gerincén és a májában, utóbbiban tizennyolc daganatot fedeztek fel az orvosok. A sugárterápia következményeként elvesztette a bal szeme látását, ezért a sportoló szinte mindig napszemüveget hordott. Tóth Róbertet később Amerikában is kezelték.

Lapozz a posztért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x