Saját családja csonkította és ölte meg a 16 éves lányt, aki elszökött otthonról 3 napra
Az eset India keleti részén történt, becsületgyilkosság volt a szülők hentes barátjának segítségével.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 11.Saját családja ölhetett meg egy kelet-indiai 16 éves lányt, legalábbis a rendőrség őket gyanúsítja, írja a The Guardian. Információk szerint savval öntötték le, a holttestéről készült fotók felbukkantak a közösségi oldalakon is, sokan osztották meg.

A családot azzal vádolják, hogy becsületgyilkosságot követtek el, ami csak 2016-ban közel 70 alkalommal történt meg Indiában. A történet előzménye, hogy a fiatal lány december 28-án elszökött otthonról (lehetséges, hogy azért, hogy titokban összeházasodjon valakivel), de rövidesen, 3 nap múlva visszatért. Szülei azonban nagyon dühösek voltak rá, és hentes barátjuk közreműködésével eltervezték, hogy meg fogják ölni a gyereküket. A lány holttestét vasárnap találták meg Gajá városban, megcsonkítva, mondta a lapnak Rajiv Kumar Mishra, a város rendőr-főkapitánya. A boncolás során kizárták a szexuális erőszakot.

A szülők akkor vonták magukra a hatóság gyanakvását, amikor már a sokadik alkalommal kibújtak az alól, hogy bemenjenek a rendőrségre.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x