hirdetés
Izraeltől Spanyolországig - világkonyhák a bulinegyedben
Kipróbáltuk a négy legizgalmasabb helyet, a portugál pékségtől a spanyol tapas-bárig.



Megkóstoltuk Steiner Kristóf húsmentes Beyond Burgerét a Burger Marketben
Nem hús, de nem is hiányzik belőle: igazi ízorgia, növényi összetevőkből.




Megkóstoltuk a legendás velős pirítóst - a Hatlépcsősben jártunk Balatonfüreden
Sok minden változott a Hatlépcsősben az évek alatt, de vajon a velős pirítós ugyanolyan maradt? Utánajártunk!



10 hely a Balatonnál, ahol télen is jót ehetsz
Gondoltad volna, hogy a Badacsony és a Balaton télen is virágzik és pezseg? Mi leteszteltük a környéket a hétvégén, a Gasztrohegy apropójából.



A legszexibb budapesti pizzéria! – a Digónál jártunk, a Kazinczy utcában
Végre éttermi körülmények között is ehetünk igazi nápolyi pizzát a belvárosban. Teszteltük a helyet.



Milyen pezsgővel koccints szilveszterkor? Segítünk!
Ha te sem tudod, milyen pezsgőt válassz, ismerkedj meg ezzel a fenséges nedűvel, és fogadj el pár hasznos tippet a vásárlás előtt.



Aszút az ünnepi asztalra! - Így építsd be a karácsonyi vagy a szilveszteri menübe
A Tokaji Aszú az egyik legbecsesebb hungarikum, mi magyarok mégis elég ritkán fogyasztjuk. Változtassunk ezen!



10+1 gasztrokönyv karácsonyra, amivel nem tudsz mellélőni
Belelapoztuk nektek az idei szezon legizgalmasabb gasztrokiadványaiba. Karácsony előtt még simán le is csaphattok rájuk!



Halkakas: a hely, ahol akkor is beleszerethetsz a halas fogásokba, ha eddig rájuk se néztél
Felejtsd el az iszapízű, szálkás pontyokat: itt valami egészen mást kapsz.



Traktor: Egy étterem, ahol a köret a sztár
Teszteltük a budapesti belváros egyik legújabb helyét.



Végigettük Budapest legjobb hoteljeit, mindennap máshol – elmondjuk, milyen volt
És még szobát sem kellett foglalni hozzá: az utcáról betérőket is szívesen látják.



Megkóstoltuk a Burger King műhúsos szendvicsét – mit tud a Rebel Whopper?
Vega? Vegán? Finom? Összetéveszthető a hússal? Elmondjuk!



Mátyás király kastélyában vacsoráztunk
Az osztrák konyha jó! Főleg ha egy középkori kastélyban kóstol bele az ember.



Ilyen harcsapaprikást még nem ettél fürdőköpenyben - Rudas Bistro
Ugye te is a fürdéssel kötöd össze fejben a Rudas szót? Ha elolvasod ezt a cikket, legközelebb a gasztronómia is beugrik majd!



Amikor az étkezés élmény! – teszteltük a St. Andrea Restaurant vacsoramenüjét
A St. Andreát már nem csak borai miatt emlegetik elismerően. A belváros szívében elegáns éttermet és skybart is üzemeltetnek, mi most az előbbit próbáltuk ki.



Megkóstoltuk a jövő húsát, amiről nem mondanád meg, hogy nem állatból van
„Esélyem nem lenne megmondani, hogy ez nem hús” – mondta Peti a tesztelésnél. Azt is megmutatjuk, hogy készül a műhús.



<
LAPOZZ A ROVAT TOVÁBBI CIKKEIRE
>




Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!