hirdetés
KVÍZ: Magyarország világörökségi helyszínei - felismered őket?
Igyekeztünk kicsit nehezebb válaszlehetőségeket adni, de reméljük, hogy sokan elértek hibátlan eredményt a játékban.KVÍZ: 15 híresség, aki júniusban született
Lássuk, hányat ismersz fel?
14 bakancslistás európai nevezetesség - felismered őket?
Lesz közöttük könnyebb, nehezebb. Lássuk, hogy megy neked?KVÍZ: 15 híresség, akik május hónapban születtek
Színészek, sportolók, rendezők, írók szerepelnek közöttük, akiket az köt össze, hogy ugyanabban a hónapban látták meg a napvilágot.KVÍZ: Hírességek híres anyukái - felismered őket?
Mutatunk 12 magyar és külföldi sztárt, akiknek az édesanyjuk is híresség. Neked hány helyes tipped volt?KVÍZ: 13 magyar látványosság - felismered őket?
Tarts velünk Magyarország egy-egy híres, szép részén. Lássuk, hányat ismersz fel közülük.Játék: 11 varázslatos magyar vers - ki írta őket?
Egy érdekes játékra hívunk a Magyar Költészet Napja alkalmából.Kvíz: Mennyire ismered a húsvétot?
Lássuk mennyit tudsz a magyarországi húsvéti népszokásokról és a vallási érdekességekről!KVÍZ: Mennyit tudsz az 1848 tavaszi eseményekről?
A játékban tíz kérdést találsz, teszteld, mennyire emlékszel még tanulmányaidra: mi minden történt 1848 tavaszán?Nőnapi kvíz: 13 nő, aki megváltoztatta a világot
Bátorságuk, tudásuk, elhivatottságuk példaértékű lehet mindannyiunk számára.Csak kevesen veszik észre azonnal a képen látható halálos mérgű kígyót
Nem könnyű észrevenni a keleti barna kígyót, mert az állat a színét is tudja változtatni, így teljesen beleolvad a környezetébe.Te megtalálod az egeret a mókusok között?
Dudolf újabb játékkal jelentkezett.Hány éves vagy a reakcióidőd alapján? - ezt deríti ki ez a teszt
Pár perc az egész, de érdemes elgondolkodni az eredményen.Ez a néhány színes golyó valójában mind ugyanolyan színű, csak becsap az agyad!
Hiába látja mindenki többféle színűnek.KVÍZ: felismered egy képkockából a Cannes-i filmfesztivál híres magyar filmjeit?
Most tesztelheted a filmes tudásod!Teszteld, mennyire vagy penge a Trónok harcából!
Ha szereted a sorozatot és a kvízeket, akkor ez a játék neked való.<
LAPOZZ A ROVAT TOVÁBBI CIKKEIRE
>
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!