Hogy került a Halott Pénz-koncert a Balaton közepére?
A Balaton legmenőbb koncertjén jártunk, és le is videóztuk nektek.


Eger legjobb pizzája és túrógombóca
Kirándultunk egy kicsit Egerben és videót is készítettünk róla.


Napsütés, aszú és libamáj - Egy nap a Tokaji borvidéken
Ha szeretitek a Tokaji borvidék hangulatát, ezt a videót látnotok kell! Ilyen egy tökéletes nap vidéken.


A pizza, amit két kézzel is alig bírsz el – Megkóstoltuk a budapesti-chicagói deep dish pizzát
Akik csak a nápolyi, fulleredeti, vékonytésztás, minimál pizzákat merik befogadni, most ne figyeljenek.


Hűsítő koktélok - A Barside megsúgja a nyár három legmenőbb koktéljának receptjét
Van a Madách téren egy bár, ahol a környék legjobb koktéljait készítik. A tulajdonos, Andris most megsúg pár receptet, hogy villoghassunk vele egy kerti partin, de mi azért jobban szeretjük, amikor el is készíti nekünk...


Szemétből több százezres napszemüveg? Lehetséges, és nem ez az egyetlen ilyen példa!
Csak némi kreativitás és környezettudatosság kell hozzá, hogy eddig rejtett lehetőségeket lássunk meg az újrahasznosításban.


Húsmennyország a Balatonon - Teszteltük a Lavender Teraszt
A Lavender Terasz az a hely, ahol az olaszos pizzát éppúgy ajánlott megkóstolni, mint a magyar wagyu marhát. És mindez a Balatonon található!


"Életem (majdnem) legjobb ebédje" - A Michelin-csillagos Costes Downtownban jártunk
A Costes Downtownban olyat ettünk, hogy a Gourmet Fesztiválon is hozzájuk rohantunk az ismétlésért. Elmeséljük, hogy minket mivel vettek le a lábunkról.


Megkóstoltuk a cigánkát és a szülinapi Gerbeaud-tortát is - élménybeszámolónk az idei Gourmet Fesztiválról
Jó pár éttermet végigkóstoltunk a gasztroünnepen - elmondjuk, minket mivel vettek meg kilóra.


Gyógyító energiák és finom falatok Hévíz szívében
Belekóstoltunk a hévízi kényelembe, és rájöttünk, hogy a nyugalom ezen formája a fiatalabb korosztály számára éppoly vonzó program lehet, mint a gyógyulni vágyóknak.


Egy modern csárda a Balaton partján – teszteltük a VígMolnárt
Itt az idő, hogy újra a Balaton felé vegyük az irányt. Egy jó csárda pedig éppen elég indok, hogy ellépjünk pár órára a városból.


Megkóstoltuk a CSOKIS pizzát és valamit mondanunk kell
Egyre több boltban kaphatóak a vegyes érzelmekkel fogadott desszertpizzák. De vajon jók is?


Megkóstoltuk az új nemzeti streetfoodot, azaz a "magyar gyrost"
Gondoltál már arra, milyen lehet a pörköltet magaddal vinni és az utcán megenni? Mi kipróbáltuk.


Gourmet: gombócból sok, kaviárból és pezsgőből még több!
Minden, amit az ide Gourmet Fesztiválról tudni kell!


A fine dining elérhető! - Az Up & Down új étlapjába kóstoltunk bele
Az Up & Down új menüjével ismerkedtünk, és megpróbáljuk úgy átadni nektek az élményt, hogy elhiggyétek, ez az érzés nem olyan távoli, mint amilyennek elsőre tűnik.


"Azzal is szavazol, hogy milyen ételt vásárolsz!" - Jamie Oliverrel ebédeltünk
Jamie Olivernek már két étterme is van hazánkban, de csak most látogatott meg minket személyesen. Elmeséljük, hogy milyen volt vele ebédelni.






Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!