hirdetés
agydaganat-galandfereg-979x760.jpg

Rosszindulatú daganatnak hitték a nő agyába feljutó galandférget – megdöbbentek az orvosai

Nagyon durva tünetei voltak a 42 éves, New York-i nőnek, mindenki azt hitte, menthetetlen.
CNN. Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. június 08.


hirdetés

A 42 éves Rachel Palma szokatlan tünetei tavaly, év elején kezdődtek. Először csak azt érezte, hogy a jobb keze néha önkéntelenül megmozdul, ezért állandóan elejtett dolgokat. Később elfajultak a dolgok: időben és térben Rachel kezdett teljesen "elveszni", sőt, hallucinált is.

"Egyszer kizártam magam a saját házamból, mert fogalmam sem volt, mit kell csinálni a kulccsal. Aztán a saját internetbank profilomból is, mert csak bámultam a laptopom monitorját, olyan idegennek éreztem, azt se tudtam, mi az" - mesélte a nő a CNN-nek.

Rachel legalább tízszer ment be a sürgősségire, de egyetlen vizsgálat, röntgen, CT se mutatott ki semmit. Mivel a diagnózis szerint nem volt agyvérzése, ami azonnali beavatkozást igényelt volna, az orvosok hazaküldték.

A hallucinációk azonban már halálra rémítették a nőt, aki végül egy neurológus specialistánál kötött ki. Többféle képalkotó módszerrel is "átvilágították" az agyát, és végül az egyik felvételen felfedeztek valamit: egy jól kivehető sérülést, vagy foltot a homloklebenyében.

Azonnal a Mount Sinai Kórházba szállították, ahol Dr. Jonathan Rasouli és csapata vette át a kezelését. Mivel Rachel általános állapota, fizikuma jó volt, az orvos agyi biopsziát javasolt. Vagyis egy műtét során behatoltak az agyába, és mintát vettek az elváltozást okozó "valamiből".

"A legvalószínűbbnek az tűnt, hogy rosszindulatú daganattal állunk szemben. Képzeljék el ezt a 42 éves, életerős nőt, akit épp akkor jegyzett el a párja, készült férjhez menni, erre közöljük vele, hogy valószínűleg agyrákja van" - számolt be a történtekről az orvos.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
cardib.jpg

Egy megszállott Cardi B rajongó a kezére tetováltatta a pucér rappernőt

Az alkotásnak máris hatalmas sikere van, több millióan nézték meg a róla készült videót.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 07.Egy megszállott rajongó annyira odavan Cardi B-ért, hogy a karjára tetováltatta az énekesnőt, nem is akármilyen módon.

A nagyon aprólékos, kidolgozott alkotásról még videót is készített, aminek máris több milliós nézettsége van,

pedig még egy napja sincs, hogy kikerült az Instagramra.

Azt nem tudni, hogy ki készítette, és kinek a karjára került a sztár, de a hirtelen népszerűség mellett egy örök életre szóló ajánlatot is kapott Cardi B-től.

A mű sokaknak megtetszett, és jelezték is, hogy szívesen varratnának magukra ugyanilyen tetkót. Az alkotásról egyébként egy videó is készült.

Ha kíváncsi vagy a tetkóról készült videóra is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
drog-vonat-hulye-drogfutar-1000x666.jpg

Ezrek röhögnek a díleren, aki a vonaton felejtett egy rakás drogot, ÉS a teljes nevét és lakcímét

A manchesteri rendőrőrs posztolta ki az esetet, és készséggel felajánlották, hogy visszajuttatják neki a droggal teli hátizsákját. #gondosdíler hashtaggel.
Sky News. Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. június 08.A manchesteri Trafford kerület rendőrsége Facebook-felhasználók ezreit derítette jókedvre, amikor kiposztolta "Az év dílere" díjra is jó eséllyel pályázó bűnöző sztoriját.

A meg nem nevezett drogfutár ugyanis a vonaton felejtette a hátizsákját, amelyben a poszt szerint a következők voltak: 25 darab tabletta, nagy mennyiségű, gondosan bezacskózott fehér por, és szintén apró, visszazárható tasakokba zárt kristályok.

A rendőrség viccesen közölte a lakossággal, hogy amennyiben felismerik a hátizsákjukat, jelentkezzenek bátran, bár így sincs a nyomozóknak nehéz dolga, ugyanis a díler benne hagyta a hátizsákban a közmunka-kártyáját - tehát már korábban is el volt ítélve, és jelenleg is közmunkán van - a teljes nevével és címével.

Hogy a segítőkész dílert azóta elfogták-e, a posztból nem derül ki - valószínűsíthető, hogy igen, ez a poszt már csak egy kis "extra" volt az állampolgárok szórakoztatására.

A kommentekért kattints.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
korhaz.jpg

Majdnem elvérzett otthon a 30 éves férfi, miután egy üvegszilánk megvágta a bokáját

A szilánk egy létfontosságú artériát talált el. A baráti gin-tonicozás vége az lett, hogy az orvosok szerint öt percen múlt a férfi élete.
Mirror. A címkép illusztráció: Flickr - szmo.hu
2019. június 08.Egy átlagos, egészséges felnőtt ember vérereiben mintegy 5-6 liternyi vér kering. Ennek csaknem a felét, közel két és fél liter vért vesztett a 30 éves brit férfi, Paul Blundell, aki barátjával, a 25 éves Adam Johnstonnal egy kellemes, baráti gin-tonicozással múlatta az időt az otthonában.

Csakhogy a barátja olyan szerencsétlenül fogta meg a gines üveget, hogy az kicsúszott a kezéből, és a konyhakőre esett, ahol szilánkokra tört.

Paul elmondása szerint semmit nem érzett, ám egyszer csak észrevette, hogy ömleni kezd a vér a bokájából. Az egyik üvegszilánk vágta meg.

A két fiatal férfi még ekkor sem rémült meg túlságosan, a vágás ugyanis csak pár centis volt. Amikor azonban látták, hogy a konyha gyakorlatilag percek alatt vérben tocsog, és bármit csinálnak, a sebből folyamatosan lüktet ki a vér, azonnal hívták a mentőket.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
benke-laci-bacsi-legnepszerubb-videoi-1000x715.jpg

Tízezrek nézték: ezek voltak Benke Laci bácsi legnépszerűbb receptvideói

A sült fagylalt is dobogós lett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 08.Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy 70 éves korában elhunyt Benke László, többszörös világbajnok magyar mesterszakács és mestercukrász. Az országban a legtöbben csak Laci bácsiként emlegetik, főzős műsoraiból pedig rengetegen lesték el a főzés és a sütés mesterségét, hiszen az alapoktól egészen a bonyolultabb különlegességekig, mindent elkészített és bemutatott.

Laci bácsival már évek óta a Youtube közönsége is együtt alkothatott a konyhában, hiszen a videómegosztóra is töltött fel recepteket. Most megmutatjuk, hogy itt melyik volt a nézők Top 3 kedvence Laci bácsitól.

3. Palócleves, ahogy Laci bácsi készíti

2. Sült fagylalt

Ha kíváncsi vagy a Laci bácsi legnépszerűbb receptjére is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x