Rossz számra küldött fotót a farkáról – választ is kapott az ismeretlen férfitól
Erősen félrement az üzenet...
Buzzfeed, fotók: Reddit
2018. június 19.

A Buzzfeed találkozott ezzel a történettel, ami múlt szerdán esett meg. A Th3GreenMan56 nevű Reddit-felhasználó, Ryan screenshotokat osztott meg egy sms beszélgetésről egy Brandon nevű sráccal, aki nyilvánvalóan nem jó számot célzott meg.

„Helló, Brandon vagyok az óráról – írta az illető – és nagyon izzadok.” „Szerintem rossz számot kaptál, haha” – válaszolta a címzett. „Shannon adta meg a számod” – próbálkozott tovább a srác.

„Szuper, de én egy 25 éves férfi vagyok” – próbálta továbbra is elutasítani az „áldozat”. De Brandon nem adta meg magát ilyen könnyen.

„Ne már, Brandon vagyok az ECON-tól. Shannontól kértem el a számod. Lógjunk egyet – viszket a tenyerem, úgy lehúznám a sliccem” – lelkesedett tovább. A másik oldal továbbra sem volt nyitott rá: „Brandon, rossz számot kaptál. Nem vagyok nő, konkrétan bajuszom van” – felelte a másik.

Ám ekkor Brandon a tettek mezejére lépett: küldött egy képet a péniszéről (Ryan csak "dick pick" - ként jelzi).

Erre Ryan sem volt rest, lefotózta a saját reakcióját – s lám, valóban egy szép bajusz díszelgett az arcán.

„Ó te szegény, szegény ember” – írta Brandonnak, aki csak ennyit felelt: „Nem.”

„Heteró pasiként ez volt az első kéretlen péniszfotó, amit kaptam – mondta utólag Ryan. – Most már megértem a fájdalmat, amin a nők nap mint nap keresztülmennek.”


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!