12363145_10153890027129047_9089415020564021874_o
Rossz fejre tették a szépségkirálynő koronáját
Bármennyire is látványos volt a vasárnap éjjel tartott Miss Universe 2015 verseny, mindenki a műsorvezető hibájáról beszél.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2015. december 21.


Miss Kolumbiát ünnepli a közönség, ő könnyeivel küszködve integet a közönségnek, amikor a műsorvezető, Steve Harvey, akin látszik, hogy zavarban van, közbelép és a mikrofonba ennyit mond:

"Oké, srácok, elnézést..."

Így indul az a videó, amit a Miss Universe 2015 verseny élő közvetítéséből vágtak ki és mindössze 3 perces, ám annál kínosabb:

Történt ugyanis, hogy a műsorvezető rossz nevet olvasott fel eredményhirdetéskor, hatalmas boldogságot okozva ezzel Paulina Vegának, Miss Kolumbiának és egész Kolumbiának. A lány ezután lesújtva hallgatja, hogy mit mond Steve Harvey:

"
Ez az én hibám, teljes felelősséget vállalok, de a győztes nem Miss Kolumbia, hanem Miss Fülöp-szigetek. Meg tudom mutatni az eredményt, rosszul olvastam”

- mondta a műsorvezető, eközben Miss Kolumbia pedig már elindult, hogy átrakja a koronát Miss Fülöp-szigetek, azaz Pia Alonzo Wurtzbach fejére. Steve Harvey annyira rosszul érezte magát, hogy nem győzött elnézést kérni, már a műsorban és később a Twitteren is. „Először is szeretnék elnézést kérni Miss Kolumbiától és Miss Fülöp-szigetektől, rémesen érzem magam a hibám miatt” - írta a közösségi oldalon.

A kommentelők véleményei egyébként megoszlanak, a Miss Universe hivatalos oldalára feltöltött fotók alatt egyesek azt írják, hogy az egész világ szeme láttára vették el Miss Kolumbia álmát (aki mellesleg tavaly Miss Universe volt) és Miss Fülöp-szigetek hatalmas hibát követett el, amikor ünnepelte a győzelmét. Mások azt írják, hogy mivel a hibát nem ő követte el, nyugodtan ünnepelhet.

Miss Kolumbiát láthatóan megviselte a dolog, hiszen akkor is a könnyeit törölgette, amikor a backstage-ben kérdezgették. Viszont mindenkinek köszönte, aki eddig eljuttatta.

A message from Miss Universe Colombia.

Szerző: Miss Universe2015. december 20.

Miss Universe 2015, azaz Miss Fülöp-szigetek, azaz Pia Alonzo Wurtzbach még a verseny után sem talált szavakat és azt mondta, hogy ez egy nem szokványos koronázás volt. "Annyira... 2015" - mondta.

The road to the Miss Universe crown is never easy.

A message from Miss Universe 2015, Pia Alonzo Wurtzbach.

Szerző: Miss Universe2015. december 20.

A magyar lány, Nagy Nikoletta nem jutott be a legjobb 10 közé, de az internetes szimpátiaszavazáson az előkelő 4. helyet szerezte meg. Következzen pár kép Nikoletta Facebook oldaláról:

Természetességével akar hódítani a magyar szépségkirálynő

December 20-án, Las Vegasban rendezik meg a Miss Universe szé...

Szerző: Nagy Nikoletta-Miss Universe Hungary 20152015. december 20.

Különleges magyar ajándékok a versenyzőtársaknak

Célegyenesbe érkezett a Miss Universe szépségverseny világdöntője. A...

Szerző: Nagy Nikoletta-Miss Universe Hungary 20152015. december 19.

Sziasztok:)

Szuper napunk volt, kétszer is lementem a wellnessbe és voltam konditeremben is:)

Este lehetett...

Szerző: Nagy Nikoletta-Miss Universe Hungary 20152015. december 15.

Ha tetszett a cikk, oszd meg!


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x