hirdetés
Ronaldo megvette a világ legdrágább autóját – 3 és félmilliárdba került
A Juventus világklasszisa már eddig is több luxusautót tartott a garázsában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 01.


hirdetés

Nemrég írtunk róla, hogy a magyar focista, Guzmics Richárd egy gyönyörű, 23 milliós alapárú Porschéval lepte meg magát a 32. születésnapja alkalmából.

A Juventus világsztárja, Cristiano Ronaldo pedig még ezt is bőven felülmúlta. A focista ugyanis a Marca spanyol sportújság értesülései szerint megvette magának a világ legdrágább autóját, a Bugatti La Voiture Noire-t.

A világklasszis eddig is fenséges autógyűjteménnyel rendelkezett, a garázsában már parkol Mercedes, Ferrari, Rolls-Royce, Lamborghini, Aston Martin és még egy Bentley is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Trabalho feito ??

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

Az új járgányt pedig körülbelül 11 millió euróért, azaz 3,4 milliárd forintért vette magának.

Igaz, 2021-ig még nem vezetheti az autócsodát, mert a cégnek még be kell fejeznie pár munkálatot a prototípuson. Az autót egyébként a 2019-es Geneva Motor Show-n mutatták be, a modellt a francia luxusvállalat alapításának 110. évfordulójára készítették.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Vajna Tímea lefogyva, megtörten tűnt fel a Magyar Filmdíj átadóján - többször elsírta magát
Andy Vajna özvegye a temetés óta most először jelent meg nyilvános rendezvényen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.A Magyar Filmdíj Vígszínház-beli átadójára Vajna Tímea is eljött: férje, Andy Vajna halála óta ez volt az első alkalom, hogy nyilvános rendezvényen jelent meg, írta meg a Blikk. A lap tudósítása és képei szerint nagyon lefogyott, végig a könnyeivel küszködött. Húga, Palácsik Lilla támogatta az este során.

A díjátadó igazán komoly érzelmi terhelést jelenthetett az özvegynek, akin az látszott, hogy teljesen meg van törve. Mint a lap írja, csendesen félrehúzódva beszélgetett, de mosolyt egyszer sem lehetett látni rajta.

Havas Ágnes, a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója külön köszöntötte őt, amiért megjelent a rendezvényen. A díjátadón többször is megemlékeztek a januárban elhunyt producer-rendezőről, például Dobó Kata, Vajna egykori élettársa, aki ezúttal díjat adott át a színpadon.

Tímea később a közösségi oldalán meg is köszönte Havas Ágnesnek és a filmalapnak, hogy férjére emlékeztek. "Csak egyvalaki hiányzott nagyon a páholyból", utalt Vajnára. Mint kiderült, abban az estélyiben jelent meg a díjátadón, amit tőle kapott még kilenc évvel ezelőtt.

Igaz, nem telt el sok idő, csupán néhány hónap Vajna halála óta, de özvegyét sokan féltik, hiszen láthatóan nem enyhül a gyásza. Ő maga írta: soha életében még ekkora fájdalmat nem érzett.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Plágiummal vádolja Enrique Iglesiast a magyar énekes, Jolly
Tarcsi Zoltán azt mondja: a világsztár ellopta Bűbáj és csáberő című dalát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.A Mokka vendége volt Tarcsi Zoltán, művésznevén Jolly, aki az adásban kijelentette: Enrique Iglesias ellopta egy 2017-ben írt dalát, a Bűbáj és csáberőt.

A celeb ügyvédjével együtt érkezett a műsorba, ahol elmondta, szakértői testülethez fordultak, jelenleg arra várnak, hogy megállapítsák, ellopta-e Iglesias a szerzeményt. Az énekes közzétette a Facebookon a két dalt összehasonlító videót is, ebben szerinte hallható, mennyire hasonló a két dal, melyek közül az övé jelent meg előbb.

Jolly azt mondja, őt nem (csak) a pénz érdekli, ha kiderül a plágium, "ő is hivatalos szerző lesz, és megnyílik egy másik kapu a számára".

Egyebek közt ezt írta:

"Végre egy világsláger ami magyar előadótól származik csak éppen elfelejtettek engedélyt kérni tőlem a dal előadói, ez esetben: Enrique Iglessias és társelőadója Matoma. Sajos ez esetben kénytelen voltam megtenni a jogi lépéseket az ügyvédem tanácsára, hiszen súlyos összegek folynak be egy világsláger után."

A videókért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Ördög Nóra egyedül folytatja útját az Ázsia Expresszel, kiderült, miért jött haza a családja
A műsor egy kicsit tovább tart a tervezettnél.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.Mivel elhúzódott az Ázsia Expressz forgatása, így Ördög Nóra és családja kénytelen néhány napot külön tölteni egymástól - írta meg a celeb közösségi oldalán.

Ördög a reptéri fényképe mellé azt írta:

"Magányos szelfi Mumbaiból... A családom holnap hazautazik, mert eredetileg eddig tartott volna az ázsiai kalandunk. De az élet tele van nem várt fordulatokkal, én folytatom az utamat Thaiföldre az @azsiaexpressztv2

stábjával, hogy végül ott fejezzük be ezt a hihetetlen tévéműsort"


KÖVESS MINKET:
hirdetés
A legijesztőbb zombi se olyan ronda, mint Daenerys új viaszbábuja
A Trónok harca királynőjének mása a kommentelők szerint igazából senkire nem hasonlít.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.A Trónok harca óriási népszerűsége sokakat arra késztet, hogy valami hasznot húzzanak a sorozatból. A dublini viaszmúzeum sem maradt ki a sorból. Úgy látták, hogy egy új Daenerys viaszszobor még inkább megdobná a látogatószámot, ennek eredménye lett egy olyan alkotás, amin csak nevetnek azok, akik látták.

"Senkire nem hasonlít! El lett rontva..." - írja az egyik kommentelő.

"Ez úgy néz ki, mint az egyik haverom" - írja egy másik hozzászóló.

Lapozás után mutatjuk a félresikerült alkotást!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x