hirdetés
Romokban hever Cserháti Zsuzsa sírja – Horváth Charlie háborog, a művésznő fia reagált a vádakra
Charlie szerint egyedül ő gondozza Cserháti elhanyagolt nyughelyét, amíg mások hasznot húznak az énekesnő dalaiból.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 24.


hirdetés

Kisebb botrány kerekedett a napokban a szomorú tényről, miszerint Cserháti Zsuzsa örök nyughelye méltatlanul el van hanyagolva.

A magyar könnyűzene meghatározó alakja 2003-ban vesztette életét, a sírjával kapcsolatos lavinát Horváth Charlie indította el a napokban.

Charlie az Orfeumban tartott, Cserháti életéről szóló vacsoraszínházi előadással kapcsolatban nyilatkozott a Bors hasábjain, amikoris szóba került az elkeserítő igazság.

Elmondása szerint csupán ő viseli szívén az énekesnő örökségének ezen oldalát - míg mások pénzt zsebelnek be, dalainak hála.

"Romokban hever a sírja. Szégyen és gyalázat. Gondolkodjanak el az őt előadó énekesek, színészek, és menjenek ki a sírjához azok az emberek, akik most már több mint tíz éve Cserháti Zsuzsából pénzt keresnek – legyen az 40 vagy 400 ezer forint! Három méterre az én Katikámtól nyugszik, és senki nem gondozza a sírját, csak én"

- mondta ki, nyers őszinteséggel.

"Elrohadt és kidőlt a fejfája, amit mindig én szúrok vissza a helyére, és én vágom le a bokrokat is körülötte. Mennek az emlékkoncertek 2002 óta, jönnek a bevételek, de hogy romokban a nyughelye, azon senki nem gondolkodik"

- összegezte csalódottan Charlie.

Az elhanyagolt nyughely kérdése nagy port kavart, a legtöbben a művésznő egy szem fiát, Szirtes Krisztiánt hibáztatják az ügyben.

Ő elmondása szerint már korábban szeretett volna cselekedni, ám anyagi körülményei gátat szabtak ennek.

"Valóban, az én feladatom is lenne, hogy az édesanyám sírja rendben legyen, és szoktam is járni hozzá, ami az elmúlt egy-másfél évben elmaradt. Így teljes meglepetés számomra, hogy ennyire rossz állapotú a nyughelye. Nyilván nekem is lépéseket kellett volna már tennem, ami eddig elmaradt, sajnos. De sem idővel, sem kellő anyagi forrással nem rendelkezem. Van két gyermekem, családom, ez pedig egy több százezres történet, amire nem nagyon van lehetőségem. De természetesen, ahogy minden gyereknek, nekem is vágyam, hogy édesanyámnak gyönyörű síremléke legyen"

- nyilatkozta a Borsnak.

16 év után azonban megoldódni látszik a helyzet...

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Sarka Kata elmondta, miért titkolta, hogy harmadik gyermekével várandós
Teljes titokban szülte meg a babát, akinek érkezését csak anyák napján jelentette be.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 06.Mint azt megírtuk, Sarka Kata harmadszor is édesanya lett: Hajdú Péterrel közös gyermekei után új párjától is született egy babája, akinek érkezéséről csak anyák napján tudatta a világot.

Egy ideje már felröppentek a pletykák, hogy Sarka Kata várandós, de ezt ő sosem erősítette meg. Ráadásul a közösségi médiában posztolt képein sem lehetett észrevenni a testi változásokat.

#officeday #today #finallyendoftheday #tired #gohome

18.5k Likes, 71 Comments - Kata Sarka (@katasarka) on Instagram: "#officeday #today #finallyendoftheday #tired #gohome"

Anyák napja alkalmából azonban a modell úgy döntött, hogy elárulja: nemrég megszülte harmadik gyermekét. Egyelőre sem a kicsi nemét, sem a nevét nem tudjuk, hiszen Kata nagyon óvja a magánéletét, amióta elváltak Hajdú Péterrel. Új párját sem mutatta meg eddig a nyilvánosságnak, és a terhességét is mindvégig titokban tudta tartani.

Most azonban választ adott arra a kérdésre, ami foglalkoztatja a követőit is.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Megszületett Amy Schumer első gyermeke
A humorista babája épp akkor érkezett, amikor Meghan Markle és Harry herceg kisfia, ezért Amy Schumer máris gyártott egy poént a kicsiről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 07.Amy Schumer az Instagram-oldalán egy családi fotóval jelentette be, hogy életet adott első gyermekének. A humorista tavaly októberben jelentette be, hogy babát vár. Persze nem hazudtolta meg önmagát, hiszen pont akkor lett várandós, amikor Meghan Markle, Harry herceg felesége. Ezért úgy jelentette be terhességét, hogy a saját, illetve a párja fejét rászerkesztette a hercegi pár egyik fotójára, amin Meghan már várandós volt.

Emellett többször is utalt a hercegné várandósságára, sőt, a kicsi születésénél is így tett. A sors furcsa fintora ugyanis, hogy a két baba pont ugyanazon a napon jött világra. Ezt persze a humorista sem hagyta szó nélkül, és az első közös családi fotójuk mellé ismét egy poént sütött el Meghan Markle-re és Harry hercegre utalva.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szép gesztussal emlékezett meg Diana-ról Meghan hercegné és Harry herceg
Katalin hercegné és Vilmos herceg egyik gyerekük születésekor sem említette meg a Spencer családi ágat, de Meghan és Harry igen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 07.Az Unlaid szúrta ki, hogy a legifjabb királyi bébi bejelentése során a fiatal szülők kedvest gesztust tettek Harry herceg elhunyt édesanyja felé. Ahogy ilyenkor szokásos hivatalos bejelentés során, felsorolták a legközelebb álló családtagokat, akik már nagyon várták a kicsi érkezését.

Erzsébet királnyő, Fülöp herceg, Károly herceg, Kamilla hercegné, Katalin és Vilmos, valamint Meghan hercegné édesanyja, Doria Ragland mellett megemlítették Lady Jane Fellowest, Lady Sarah McCorquodale-t és Earl Spencert is, akik néhai Diana hercegné testvérei.

Ez a gesztus pedig azért szokatlan, mert Katalin hercegné és Vilmos herceg egyik gyerekük születésekor sem említette meg a Spencer családi ágat.

Hétfő kora reggel jött világra Meghan hercegné és Harry herceg közös gyermeke. A hivatalos bejelentésből kiderült, hogy a párnak kisfia született, aki 3,3 kilogrammal látta meg a napvilágot és hetedik a trónöröklési rangsorban.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Íme, amit eddig tudni lehet Meghan Markle és Harry gyermekéről
Az apróság a hetedik a trónöröklési rangsorban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 06.Meghan Markle hétfőn reggel adott életet az egyelőre csak Baby Sussex néven emlegetett királyi utódnak. Az apróságról mindeddig annyit tudni, hogy kisfiú, aki 3,3 kilogrammal született.

Baby Sussex a brit trónöröklési rangsorban a hetedik, és kevéssé valószínű, hogy valaha trónra kerül, hiszen az új szabályok értelmében nemcsak unokafivérei, hanem Charlotte hercegnő is örökölheti a trónt, aki jelenleg második a rangsorban.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x