hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
"Romjaimban voltam, épp a repülőutam előtti éjjelen szakítottam" – 10 ember mesélte el, hogy cselekedtek vele jót vadidegenek
Készülj fel egy csomag papírzsepivel.
someeecards, fotók: Pixabay, Giphy - szmo.hu
2019. március 07.


hirdetés

Az írónő Nicole Cliff írta ki a napokban a Twitterre, hogy kíváncsi, milyen kedves gesztusok estek jól a felhasználóknak idegenektől - ami pedig lelkes tweet-lavinát indított el. Úgy tűnik, a legtöbbünknek van olyan története, ami mások önzetlenségéről szól. A someeecards.com gyűjteményéből válogattunk.

"Chicagóban éltem, 22 éves voltam, anyagilag nullán és lehangolt. Kértem egy üdítőt, mivel azt gondoltam, van 5 dollár a számlámon, de elutasították a kártyámat. Elsírtam magam, a pultos pedig azt mondta, csak fogyasszam egészséggel."

"14 voltam, amikor apám infarktust kapott. Egyedül voltam vele otthon, nem volt még mobiltelefon, így nem tudtam elérni anyámat. A kórházban, miközben a folyosón sírtam, odalépett egy nő, átnyújtott egy csomó aprót, hogy használhassam a nyilvános telefont. Biztos vagyok benne, hogy egy angyal volt."

"A válásom kellős közepén bebotorkáltam egy Starbucksba. Könnyek között adtam le a rendelésem. A pultos srác nem tudhatta, mi bajom van, mégis ezt mondta: 'minden rendbe jön majd, ne aggódj.'"

"Két nagyon kedves lány észrevette, hogy részegen és magányosan utazom a metrón szilveszter éjjel. Leszálltak velem a szerelvényről, hazakísértek, megitattak egy nagy pohár vízzel és lefektettek az ágyamba. Még a kutyámat is kiengedték, mielőtt elmentek."

"Örökké hálás leszek annak az ismeretlen nőnek, aki anyámmal egy utcában lakott és több bögre forró teát hozott oda nekem, míg a tornácon vártam egy fagyos februári éjjelen, hogy a halottkém befejezze a munkáját édesanyám testével. Nem bírtam bemenni."

"Egy alkalommal, még az éttermes időszakomban egy párt szolgáltam ki. Jót nevettünk, remekül elbeszélgettünk, pedig nem ismertük egymást korábban. 90 dolláros borravalót hagytak ott nekem egy kis levélkével együtt, amiben arra biztattak, mosolyogjak mindig így, és azt írták: csodássá varázsoltam a randevújukat."

"Romjaimban voltam, épp a repülőutam előtti éjjelen szakítottam. Egy apámmal egyidős férfi ült mellettem a repülőn és végig kellett hallgatnia, hogy az egész út alatt zokogtam. Amikor megérkeztünk, halkan ennyit mondott: "Nem tudom, min mész keresztül, de remélem, rátalálsz a békédre."

"Egy pénzzel teli borítékot és a tárcámat is elhagytam az utcán New York-ban - mindkettőt visszajuttatták hozzám. A pénz a főnökömé volt, és olyan rondán üvöltött velem, hogy zokogtam, amikor a megtalálók visszaadták. Megölelgettek, hogy megnyugtassanak."

"9 éves voltam és balettórára tartottam épp a buszon, amikor egy idősebb fazon odaült mellém és sugdosni kezdett. Egy idős hölgy odalépett, leült és megkérdezte: 'Louise (nem így hívnak), hogy van az anyukád?' Utána ottmaradt és addig beszélgetett velem, amíg le nem szálltam. Megmentőm."

"Amikor ellátogattam New Yorkba, egy férfi a Times Square-en abbahagyta a telefonálást, hogy közölje: imádja a dzsekimet."


KÖVESS MINKET:
A halottasházban tért magához a postás, az orvosok nem értik, mi történt
Több helyen is kivizsgálták, de nem találtak magyarázatot arra, hogyan élte túl a szívleállást. Ráadásul három héttel később már újra munkába állt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 25.


hirdetés

Angliában, tíz éve történt a csodás eset. Akkoriban a postásként dolgozó férfi nem akart a nyilvánosság elé állni, ezért csak most mesélte el a történetét.

A Lindenben élő Joao Araujo 2009 áprilisában beült az autójába, hogy feleségét elvigye a munkába. Hirtelen rosszul lett, felesége elszaladt segítséget hívni, a mentők pedig megállapították, hogy szívrohama volt, és kórházba vitték.

Hat órán át küzdöttek az életéért, végül 2009. április 18-án délután négykor halottnak nyilvánították és elszállították a halottasházba.

Ha kíváncsi vagy, mi történt vele, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon


KÖVESS MINKET:
Viagra nélkül is naponta jól teljesít a 74 éves vőlegény - állítja a 21 éves menyasszony
A lány mindig is az idősebb férfiakat szerette, nem zavarja őt a korkülönbség. A párnak szeptemberben lesz az esküvője.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 25.


hirdetés

Szeptemberben tartja esküvőjét a 21 éves szerb menyasszony Milijana Bogdanovic és vőlegénye a 74 éves Milojko „Mikan” Bozic - írta meg a Sun.

A lány elárulta, hogy mindig is az idősebb férfiakat kedvelte, és nem zavarja őt az 53 évnyi korkülönbség. Az nem érdekli, hogy másoknak mi a véleménye róluk, csak azt sajnálja, hogy a szülei nem támogatják, pedig korábban mindenben mellette álltak.

Ha kíváncsi a pár fotójára, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon


KÖVESS MINKET:

Amikor a vécét beteszik az előadóterem sarkába – a 15 legbizarrabb fürdőszobai dizájn
Mit is mondhatnánk... Merész, újító ötletek!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 25.


hirdetés

A Bored Panda állított össze egy toplistát a legszélsőségesebb fürdőszobai dizájnokból. Mielőtt a képeket megnéztük volna, nem gondoltuk, hogy létezik mosdó várakozó helyiséggel, vagy áttetsző ajtó éppen egy WC-vel szemben.

Egy biztos: lehetőleg soha ne találkozzunk ezekkel az illemhelyekkel a valóságban...

Íme a 15 leghajmeresztőbb mellékhelyiség:

1. A felhasználó egyik barátja küldte a képet a WC-ről, ahol kisebb előadások is megtarthatók:

2. Aki fotózta, azt mondja: eddig is szorongott a nyilvános illemhelyeken, de ez az ülőke nem segített a problémáján.

3. A mozgássérültek mosdójában nem gondolták végig a dekorációt:

4. Luxus a köbön:

5. Kisnövésűek és fogkefék vidám csúszdája a fürdőben:

6. Nagyobb előadások is megtarthatók ezen a WC-n:

7. Amikor ilyen az illemhely fala, akkor nehéz csak igazán kideríteni, hogy mire gondolhatott a költő:

8. Ez a gitár lejátssza a hangokat, amit éppen rápisilnek. Ez még mind semmi: a várakozók ezt a zenét hallgatják.

Ha kíváncsi vagy a többi képre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon


KÖVESS MINKET:

Rommá törte a Lamborghinit pár méteren belül a figyelmetlen sofőr
A sofőr egy Lamborghini Huracan Performanteval túlzottan is látványos módon akart elrajtolni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 25.


hirdetés

Az egyik legmenőbb brit autókereskedő a HR Owen tartott egy szuperautó-találkozót vasárnap, vélhetően újabb ügyfelek reményében, itt történt a kellemetlen eset - szúrta ki a hvg.hu.

Ha kíváncsi vagy a videóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x