hirdetés
Romantikus lánykérés: a lépcsőfutó verseny céljában jegyezte el szerelmét az önkéntes tűzoltó
A férfi a szakadó esőben térdelt le barátnője elé, majd egyszer csak elővett egy gyűrűt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 15.


hirdetés

Valószínűleg minden nőnek van elképzelése arról a bizonyos álomszerű lánykérésről, ahol a hős egyszer csak letérdel elé és felteszi a nagy kérdést. Egy fiatal nő május 15-én át is élhette mindezt. Kara Balázs, a kesztölci önkéntes tűzoltó egyesület tagja ugyanis a VII. Turul Lépcsőfutó Bajnokság céljában kérte meg szerelme kezét.

A romantikus lánykérésről videó is készült, amit a katasztrófavédelem Facebook-oldalára is feltöltöttek. A felvételen látszik, ahogy a tűzoltó teljes felszerelésben, szakadó esőben felér a lépcső tetejére, leveszi a maszkját és egyenesen a célban őt váró párjához megy. A nő szintén videót készít, így eléggé meglepődött, amikor a férfi egyszer csak letérdelt elé és elővett egy dobozkát, amiben a gyűrű lapult.

"Hát persze, hogy hozzád megyek!"

- hangzott a lány válasza.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Elküldte a Mercedesét 5 éves rákbeteg rajongójának Lewis Hamilton
A kisfiú egy videóüzenetet küldött kedvenc autóversenyzőjének, a Forma-1-es világbajnok pedig cserébe neki ajánlotta hétvégi győzelmét és nem mindennapi ajándékokkal lepte meg őt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 14.Nemes gesztust tett Lewis Hamilton egy kis rajongójáért. Olyan ajándékokkal lepte meg az 5 éves Harry Shaw-t, amiről még ő sem álmodott.

A brit kisfiú a csontrák egyik ritka típusában szenved, amiből valószínűleg már nem fog felépülni. Az orvosok nemrég azt mondták neki, már csak 1-2 hete lehet hátra. Ezt a rövid időszakot tette most szebbé neki a hőse, akinek egy videóüzenetben kívánt sok szerencsét a hétvégi Spanyol Nagydíjhoz.

"Helló Lewis Hamilton! Sok sikert kívánok, nyerd meg a versenyt Spanyolországban! Köszönöm a sok ajándékot! Sok szeretettel, Harry!"

Harry, you don't know how much this message means to me buddy. Thank you so much, you are my inspiration today Harry. I will try to make you proud. You are such a strong boy, I wish I was as strong as you, I wanted the world to see how strong you are and ask everyone to send their best wishes and prayers to you during this hard time. Sending you love Harry. God bless you. Your friend, Lewis #keepfighting #nevergiveup #wewinandwelosetogether

218.4k Likes, 5,106 Comments - Lewis Hamilton (@lewishamilton) on Instagram: "Harry, you don't know how much this message means to me buddy. Thank you so much, you are my..."

A kis beteg már korábban is sok ajándékot kapott Hamiltontól, például egy Mercedes-pólót viselő macit és egy mercedeses sapkát és egy aláírt fényképet is. Ezeket bárki beszerezheti a Forma-1-es csapat webshopjából vagy más, rajongói termékeket árusító cégtől, Harry viszont olyasmiket is kapott egyenesen az ötszörös világbajnoktól, amiket talán még soha senki.

Azután, hogy Hamilton megnyerte a vasárnapi Spanyol Nagydíjat, másnap a Shaw család otthona elé begurult egy Forma-1-es autó, ráadásul a brit pilóta Mercedesének egyik tökéletesen élethű másolata, előtte pedig ott díszelgett a barcelonai futam győzelméért járó trófea is.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Leukémiával küzd a 20 éves magyar válogatott kosárlabdázó
Gereben Lívia és családja pénteken tudta meg a szörnyű diagnózist. Már meg is kezdték a lány gyógykezelését.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 11.Leukémiát diagnosztizáltak Gereben Líviánál, a magyar női kosárlabdaválogatott játékosánál. A szomorú hírt a 20 éves lány testvére, Gereben Dorka osztotta meg közösségi oldalán.

A bejegyzésből kiderül, hogy

az Atomerőmű KSC Szekszárd játékosa és családja pénteken tudta meg, hogy leukémiás. Este már a Szent László Kórház leukémia osztályán volt, ahol elkezdték a gyógykezelését.

Lívia nővére azt is elárulta, hogy húgát a 110-es kórházi szobában helyezték el, ami szerinte nem véletlen, hiszen a kosárlabdázónak 10-es a mezszáma.

"Most új háború, új harc jön, aminek általában a végét nem tudjuk, de most igen, biztos vagyok benne, hogy legyőz mindent és mindenkit, mert Ő az én testvérem, az én harcosom, és addig nem mozdulok mellőle, amíg együtt el nem hagyjuk a kórházat, beintve a betegségnek!"

- írta Gereben Dorka Facebook-oldalán.

Szalay Ferencet, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnökét is sokkolta a hír. A hunbasket.hu oldalán megjelent közleményben így üzent a fiatal kosárlabdázónak.

"Ma még mindannyian próbáljuk feldolgozni ezt a hírt. Természetesen az egész kosaras társadalmat maga mögött tudhatja Livi, együtt harcolunk vele mi is a betegsége ellen.

Biztos vagyok abban, hogy a rá jellemző küzdenitudás, a mindent elsöprő akarat sokat segít majd ebben a küzdelemben, mi mellette állunk mindenben! Ezúton is szeretném üzenni a családnak, s magának Líviának: ebben a csatában egyetlen pillanatra sem leszel egyedül, ránk mindig számíthatsz!


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Megmenekülhet a kilencgyermekes család a kilakoltatás elől
Rengeteg pénz gyűlt össze számukra. A család nemcsak megveheti Zsámbékon az új házat, hanem ki tudja fizetni az adósságát is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 14.Mi is írtunk arról a kilencgyermekes anyáról, aki a bántalmazó férje elől menekült el, és mostani férjével, valamint gyermekeivel egy lerobbant zsámboki házban élnek most, amit hamarosan elárvereznek a fejük fölül.

Krisztináék házat vennének, megpróbálnának megegyezni a végrehajtóval a fennmaradó tartozás részletfizetéséről, a falusi csokot pedig a férj egyedül próbálja majd felvenni az ingatlanhoz. Ám a falusi csok július 1-től lesz elérhető, és a részletei még nem ismertek. Krisztina egyelőre gyesen van a legkisebb gyerekkel, ősztől szeretne dolgozni menni.

Az édesanya végső elkeseredésében két hónapja levelet írt Orbán Viktornak

- írja a Magyar Hang.

Május 7-én érkezett meg a válasz a Levelezési Osztálytól. A levélben a lap szerint azon kívül, hogy a miniszterelnöknek nincs lehetősége érdemben segíteni, ez állt:

"Helyzetüket átérezve, ezúton kívánunk Önöknek Miniszterelnök úr nevében kitartást és további minden jót!"

Az ügyet végül Szalay Krisztina színésznő oldotta meg.

Lapozz, hogy miként:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
'Úgy fogom fel, mint egy kemény meccset' - megszólalt a 19 éves, leukémiás kosárlabdázó lány
Gereben Líviát a 10 legígéretesebb, Amerikán kívüli játékos közé sorolta nemrég a nemzetközi szövetség. Csapata visszavárja.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 12.Mint azt megírtuk, a tehetséges, fiatal kosarasnak, Gereben Líviának pár hete tűnt fel, hogy valami baj lehet, mert a tarkójánál a nyirokcsomók megnagyobbodtak. Ekkor szólt szüleinek. Az orvosi vizsgálat megállapította, hogy leukémiás. A szekszárdi kosárlabdacsapat játékosa már kórházban van és megkezdték a kezelését.

Líviát sokkolta a hír. Először nem akarta elhinni a diagnózist, de aztán azonnal elhatározta, hogy harcolni fog a betegséggel.

A tehetséges kosarast nemrégiben a 10 legígéretesebb, Amerikán kívüli játékos közé sorolta a Nemzetközi Kosárlabda-szövetség. Barátai és sporttársai szerint is hatalmas az akaratereje.

Egy korábbi interjúban elmondta, hogy a közönség szeretete nagy erőt ad neki.

"Muszáj erősnek maradnom, meg keménynek, mert nagyon sokat számít az, hogy fejben hogy állok hozzá a dologhoz. Nagyon meg szeretnék gyógyulni, minél előbb" - mondta.

Mindenki szorít Líviának, a család, a barátok, a sporttársak is támogatják, és bíznak gyógyulásában. A kosaras elmondta, hogy nagyon jó érzés számára, hogy ennyien mellette állnak.

"Most úgy fogom fel, mint egy kemény meccset, tudom, hogy mennyi csapattárs áll mellette, nagyon sok pozitív energiát tudok ebből meríteni"

- mondta az RTL Híradónak.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x