hirdetés
joci.jpg

„Rohadj meg…” – reagált Pápai Joci Horváth Tamás képére

Régi emlékek kerültek elő a Sztárban sztár korábbi előadóinak múltjából.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 12.


hirdetés

Vasárnap este debütál a Sztárban sztár leszek!, aminek két mentora Horváth Tamás és Pápai Joci. A két énekes a Sztárban sztár ötödik évadában még vetélytársak voltak. Két dolog megmarad azokból az időkből: egymás heccelése, és a képpé rögzített pillanatok.

Horváth Tomi sok sikert kívánt barátjának a vasárnap esti műsorhoz az Instagramon, kívánságát egy régi szép emlékkel is megtoldotta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Drága Testvérem! Ezúton kívánok neked nagyon sok szerencsét a vasárnapi adáshoz! Bíztasd a csapatot, hogy nincs lehetetlen!❤️? #jocicsapata #soksikert #more #szeretlektestvérem #alegjobbnő

Horváth Tamás (@horvathtomi) által megosztott bejegyzés,

„Na, hogy rohadjál meg… Ez öv alá ment” – írta Pápai Joci megjegyzésként a bejegyzés alá.

A Zoltán Erika bőrébe bújt Pápai Joci képe nem csak magát az énekest indította meg, Majka viccelődve annyit írt:

„Büdös ribanc” - megjegyzése mellé rengeteg nevetős emojit párosított.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
hamvai-pg-cimkep.jpg

Hamvai PG börtönbe került Amerikában

A DJ barátaival együtt azért ment ki, hogy bulikat tartson az ott élő magyaroknak. Philadelphiában már várta őket a bevándorlási hivatal.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 11.A Blikk azt írja, a népszerű DJ, Hamvai PG börtönbe került, amikor kiutazott Philadelphiába. Eredetileg azért ment ki az Egyesült Államokba, hogy egy hónapig barátaival az ott élő magyaroknak zenéljenek, de, mint kiderült, egy kinti magyar feljelentette őket. Emiatt

27 órányi elzárást kaptak, majd visszatoloncolták őket Magyarországra.

Hamvai elmondta a lapnak, hogy már nem először jártak kint, azonban a korábbi látogatásoktól eltérően ezúttal

a bevándorlási hivatal várt rájuk.

Azzal jelentették fel őket, hogy dolgozni mennek ki, holott az ő elmondása szerint ingyen szoktak bulikat tartani az ottaniaknak. Ezt azonban hiába bizonygatták, börtönbe kerültek.

"A repülőtérről egy klasszikus fekete rendőrfurgonnal vittek talpig bilincsben, miközben gépfegyerrel, pisztollyal és golyóálló mellénnyel felszerelt rendőrök kísértek minket. A börtönben kaptunk rabruhát, majd betettek minket egy hat négyzetméteres cellába három dél-amerikai mellé. Próbáltunk pozitívan hozzáállni a helyzethez, de azért voltak ijesztő pillanatok"

– nyilatkozta a DJ. Azt is mondta: legalább 5-6 hétbe telik, mire kiderül, nem utasítják-e ki őket véglegesen az országból.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
palvin.jpg

Palvin Barbi elárulta, szerinte melyik a párja legszebb testrésze

Dylan Sprouse képén ez ugyan nem látszik, de a modell kommentjéből minden kiderül.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 11.Miközben a szépséges magyar modell, Palvin Barbi Veronában dolgozott, és a születésnapját ünnepelte, volt ideje arra is, hogy ránézzen kedvese közösségi oldalára is.

Spent my birthday in Verona with my @calzedonia family at the #calzedonialegshow !!! Thank you for having me, had so much fun! ??

405.9k Likes, 1,097 Comments - Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: "Spent my birthday in Verona with my @calzedonia family at the #calzedonialegshow !!! Thank you for..."

Palvin Barbi barátja, Dylan Sprouse ugyanis egy fotót posztolt magáról az Instagramon, és azt írta hozzá:

"Széles vállak és csirkelábak csapata".

Eddig már közel egymillióan lájkolták a bejegyzést, és jó páran írtak is hozzá. Köztük a színész kedvese, Palvin Barbi is.

A fotóért és Barbi bejegyzéséért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
csuja.jpg

Két nappal fia halála után színpadra áll Csuja Imre

Így dolgozza fel a gyászt, amit második fia elvesztése után érez.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 12.Az 59 éves, Jászai Mari-díjas színművész életében másodjára éli meg egy gyermek elvesztésének tragédiáját. Fiát, Bencét csütörtökön találták holtan egy budapesti erdőben. Csuja Imre ennek ellenére nem mondta le az Örkény Színházban meghirdetett darabjait, két nappal fia halála után színpadra áll.

Csuja egy korábbi interjúban azt mondta, hogy nem szívesen hagyja cserben a közönségét. Szerinte egy színész ki tudja játszani magából a bánatot és az örömöt is, mert a színpad segít feldolgozni a fájdalmat. Ezért talán nem meglepő, hogy nem mondta le előadásait.

Ez nem az első ilyen tragikus eset a Csuja család életében, 16 évvel ezelőtt idősebbik fiúkat, Gergőt is elvesztették.

„Tizennégy éve mindennap ordítok magamban. Nincs borzalmasabb, mint amikor egy szülő eltemeti a gyerekét”

– mondta egy két éve készült interjúban.

Emiatt Bencére –, aki tehetségesnek bizonyult a zene és a kerámia terén is - megpróbált még inkább odafigyelni. Sok helyen kapott apja környezetében munkát - írja a Blikk.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
nacsa.png

Másfél évig bírták: válik Nacsa Olivér és 13 évvel fiatalabb felesége

Nacsa Olivér és egykori szerelme, Barbi válnak, de emberileg továbbra is közel maradnak egymáshoz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 12.Mindössze másfél év házasság után Barbi, Nacsa Olivér felesége Facebook-oldalán jelentette be, hogy válnak, ezzel elébe menve minden találgatásnak, és pletykának.

"Kedves barátaink, ismerőseink!

Szeretnénk elejét venni mindenféle pletykának és találgatásnak, ezért Olivérrel arra gondoltunk, hogy mindezeket megelőzvén itt és most tájékoztatunk benneteket és a közvéleményt egy döntésről, amelyet közösen hoztunk meg, a szívünkben békével, hálával és egymás iránt érzett szeretettel.

Vannak olyan értékes kapcsolatok az ember életében, melyek nem ugyanabban a formában folytatódnak 40 évig, de egy életre meghatározóak.

Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást és megadta a jó Isten ezt a másfél évet, amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni. Aki már élt párkapcsolatban, az tudja, hogy a miértek mindig a két ember legbensőbb magánügyei. Köszönjük a szeretetet és az érdeklődést, jól vagyunk és örömmel tekintünk az új munkáink elé. Kérjük a fentiek tudomásul vételét, tiszteletben tartását és annak megértését, hogy a továbbiakban erről egyikünk sem kíván beszélni

Barbi és Olivér".

A pár találkozása, ahogy válása is bombaként robbant a köztudatba. Annak idején Nacsa Olivér boldogan mesélte, hogy másfél év egyedüllét után a nála 13 évvel fiatalabb Somossy Barbi oldalán találta meg a boldogságát, aki az M5 csatorna riportereként dolgozik. Egy ideig együtt is vezették a kulturális híradót az említett csatornán. Esküvőjükről is áradozva meséltek tavaly.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!