hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
"Amikor a stewardess elkezdett hangosan imádkozni" - utasok mesélték el a legdurvább repülős rémtörténetüket
Aki fél a repüléstől, az azért olvassa el, aki meg nem, azért. Röhögni mindenki fog, garantáljuk.
Daily Mail - szmo.hu
2018. szeptember 14.


hirdetés

A Reddit nevű közösségi oldalon tette fel a kérdést egy felhasználó: "Kinek mi a legdurvább repülős rémsztorija?" Csak úgy özönlöttek a válaszok, a legjobbakból pedig íme egy csokor.

1. "Mindig fülhallgatóval utazom, ezúttal az ablaknál, a falnak dőlve. Egyszer csak elkezd valami langyos, nyálkás dolog csurogni a nyakamba. Hátranéztem, és kiderült, mi az: egy anya a mögöttem levő ülésen cserélte ki a babája pelenkáját, és a teli pelust begyűrte az üléstámlám meg az ablak közé. Mire felocsúdtam, mindenem tiszta kaki volt - a folyósabb fajtából."

2. "Egy házaspár ült mellettem, jól belakmároztak valami babos, rizses kajából. Aztán leszálláskor turbulenciába kerültünk, és a mellettem ülő feleség egyszerűen lehányt. Felugrottam, hogy zacskót szerezzek neki, de az utaskísérő visszaparancsolt, hogy kössem be magam, mert landolunk. Hát bekötöttem, bár tiszta rizs meg bab voltam."

3. "A fejem fölül egész úton csöpögött valami ecetszagú lé. Kérdeztem a légiutaskísérőket, azt mondták, az elsősegélydobozból jöhet. Próbáltak ráragasztani a plafonra egy tégelyt, de az állandóan átázott és leesett. Mire landoltunk, bűzlöttem az ecettől."

4. Egyszer a kabinban valami miatt leesett a légnyomás. Kiugrottak az oxigénmaszkok, a pilóta bemondta, hogy vegyük fel őket, és csatoljuk be magunkat. Semmi többet. Aztán látom, hogy az egyik stewardess szorosan becsatolja magát és hangosan elkezd imádkozni. Na az már nem volt vicces."

5. "Egyszer iszonyúan megijedtünk, mert a gép minden ok nélkül visszafordult az óceán felé. Landolás előtt. Láttuk, hogy mi van, erre a kisöcsém elkezdte hangosan visszamondani a légiutaskísérők szövegét, hogy mit tegyünk zuhanás esetén, hol találjuk a felfújható mellényeket, ha a vízbe zuhannánk. Totál kitört a pánik, egy idős hölgy elkezdett sikítozni: zuhanunk, zuhanunk! Úgy kellett lecsapnom a kisöcsémet."

6. "Egy nagyon rázós landolás előtt egy idős hölgy még kiment a mosdóba. A gép közben turbulenciába került, és úgy elkezdett dobálózni, hogy alig bírtunk az ülésben maradni. A hölgy ekkor jött ki a mosdóból, és azonnal hasra esett. A férje felugrott, hogy segítsen neki, erre ő is elvágódott. A légiutaskísérők odasiettek, de a gép hirtelen akkorát süllyedt, hogy az egész csapat felemelkedett a levegőbe, aztán egymás hegyén-hátán a padlóra zuhantak ők is. Mi csak néztünk, mint a birkák. De aztán végül egész sima landolás volt."

7. "Egyszer egy férfi infarktust vagy mit kapott a gépen. Landolás után bejöttek érte hordággyal, erre az összes utas felállt, és elkezdték levenni a csomagjaikat, mintha mi sem történt volna. Az utaskísérők parancsoltak rájuk, hogy várják már meg, amíg azt a szerencsétlent a mentők leviszik a gépről, el se férnek a hordággyal. Na akkor nagyot csalódtam az emberekben."

8. "Hát az én legszörnyűbb repülős sztorim az volt, amikor helyhiány miatt átraktak az első osztályra, és én olyan álmos voltam, hogy végigaludtam az egész utat, nem tudtam kiélvezni a luxust. Ezt a pechet - életem végéig bánni fogom."


KÖVESS MINKET:
Egy ismert felnőttfilmes színész HIV-pozitív lett – magyar forgatásokat is lemondtak
Nacho Vidal pozitív HIV-tesztje miatt több európai, pornófilmeket gyártó cég is forgatási tilalmat rendelt el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 22.


hirdetés

A 45 éves, spanyol erotikus színész a témát előszőr boncolgató El National értesüléseit nem kívánta megerősíteni, magát a kérdésfelvetést is ízléstelennek tartotta. Azonban a közeli cimborájának számító pornósztár, Rocco Siffredi egy olasz lapnak elismerte, hogy Vidal HIV-pozitív.

"Nacho tegnap reggel felhívott, miután megcsinálták a tesztet és azt mondta: Rocco, szarban vagyok, megkaptam."

A hír február 14-én kelt szárnyra, több felnőttfilmes ügynökség, többek között cseh pornószínésznőket menedzselő Nikki’s Agency azonnal reagált: legalább két hónapra minden forgatásukat lemondták. Nicole DuPapillon felnőttfilmes színésznő Twitteren közölte, hogy soron következő, autós tematikájú filmjét mégsem veszik fel. A leállás magyar és cseh forgatásokat érint.

"A teljes európai szexfilmgyártás leállhat"

– közölte a német Bild. Úgy tudják, hogy a felnőttfilmes megfertőződése óta legalább kilenc nővel dolgozott, ezért szükségesek az óvintézkedések.

Az amerikai Dan Leal pornóvállalat közlése szerint több európai stúdió – így a magyar Immoral Production – is leállította a filmgyártást.


KÖVESS MINKET:Több százmillióért árulta szüzességét egy 23 éves modell
A lány meglepő módon azért vállalkozott a dologra, hogy büszkévé tegye édesanyját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 22.


hirdetés

Mahbuba Mammadzada rendkívül sikeres azerbajdzsáni modell, aki elmondása szerint még senkivel nem létesített szexuális kapcsolatot - most pedig több mint kétmillió fontért, vagyis körülbelül 729 millió forintért bocsájtotta áruba ártatlanságát.

A fiatal lány szüzességéért egy német escort-oldalon lehet licitálni, ahol egyébként sugar daddy-t is keres magának, vagyis egy olyan férfit, aki aki havonta 26 ezer fonttal, vagyis körülbelül 9,4 milli forinttal támogatná.

A jelenlegi állás szerint Mahbuba - vagy ahogy a videóban bemutatkozik, Maria - életében először egy tokiói politikussal fekszik majd le, aki egy híres müncheni labdarúgót és egy londoni ügyvédet előzött meg a sorban.

A lány azért adta el szüzességét, hogy így édesanyját büszkévé tegye, vegyen maguknak egy házat, külföldön folytathassa tanulmányait és együtt tudják majd járni a világot.

Forrás: Mirror


KÖVESS MINKET:
Nagyon ráfázhat Bear Grylls, amiért megölt és megfőzött egy békát
A bolgárok nem igazán örülnek egy 2017-ben forgatott sorozatepizódjának.
The Guardian - szmo.hu
2019. február 22.


hirdetés

Bulgária környezetvédelmi hatósága jelenleg azt fontolgatja, hogy megbírságolja-e a brit kalandor-médiasztár Bear Gryllst egy Sztárok a vadonban-epizód miatt, melyben megölt egy békát, majd megfőzte a tábori tűzhelyén, írja a The Guardian. Az epizód 2017-ben készült Bulgária Rila-hegységében, Grylls mellett pedig az angolszászoknál nagy sztárnak számító Derek Hugh táncos szerepelt benne. Ők ketten ölték meg a békát,

majd kibelezték és megfőzték, mielőtt átúsztak egy tavon.

"A rögzített anyagból nyilvánvaló, hogy a forgatás során az alkotók megszegték a védett területek szabályait: úsztak a Várnai tóban, tüzet gyújtottak, illetve elkaptak és megöltek egy állatot" - olvasható a Környezetvédelmi Minisztérium közleményében. Itt lehet megnézni a teljes részt:

A sorozat gyártó cége ezért lehetséges bírság elé néz, ami 500 és 5000 dollár közé esik, míg Grylls és Hugh 250 és 2500 dollár közti büntetést kaphatnak.

A Bulgária dél-nyugati részén fekvő Rila Nemzeti Park az ország legnagyobb nemzeti parkja, védett terület. A minisztérium állítása szerint a stábot értesítették róla, mi az, amit nem tehetnek meg, illetve mire van lehetőségük a forgatás során.


KÖVESS MINKET:

Több, mint 60 röhejes profilt hozott létre, a Tinder törölte a srácot
Azért érdemes végignézni a képeit, van humora a csávónak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 22.


hirdetés

Hatalmas verseny megy a Tinderen: mindenki próbálja überelni a másikat, és meggyőzni a másik nemet, hogy ő a legizgalmasabb/legszellemesebb/leghelyesebb. Az időközben törölt Jake azonban überelhetetlen: 60-nál is több profilt hozott létre - de milyeneket! Használta a fantáziáját, na meg a képszerkesztő programját. A Bored Panda talált rá.

Finally redid the first Tinder I ever made....because, why not. #love #wednesday #movies

3,702 Likes, 9 Comments - Jake (@niftyshadesofjake) on Instagram: "Finally redid the first Tinder I ever made....because, why not. #love #wednesday #movies"

Not my best, but I didn't even watch the movie.#film #netflix #tbt

2,068 Likes, 11 Comments - Jake (@niftyshadesofjake) on Instagram: "Not my best, but I didn't even watch the movie.#film #netflix #tbt"

Still mad @victoriassecret turned me down as a model #vsfashionshow #fun #fashion

2,400 Likes, 1 Comments - Jake (@niftyshadesofjake) on Instagram: "Still mad @victoriassecret turned me down as a model #vsfashionshow #fun #fashion"

Throwback Thursday...because it's Disney Tinder week and these take forever to think of #photooftheday #tbt #instagood #followforfollowback

1,347 Likes, 6 Comments - Jake (@niftyshadesofjake) on Instagram: "Throwback Thursday...because it's Disney Tinder week and these take forever to think of..."

Update- my modeling career has still not taken off..going to have to imitate the entire family @kourtneykardash @theellenshow @victoriassecret . . . #fashion #model #tuesday #fashionblogger

51 Likes, 3 Comments - Jake (@niftyshadesofjake) on Instagram: "Update- my modeling career has still not taken off..going to have to imitate the entire family..."

If I don't find an Italian gf with this, I give up on dating...still waiting for my modeling contract @victoriassecret @louisvuitton @gucci @michaelkors ..... #art #instatravel #model #wonderlust #travel @thetinderblog @brosbeingbasic

38 Likes, 0 Comments - Jake (@niftyshadesofjake) on Instagram: "If I don't find an Italian gf with this, I give up on dating...still waiting for my modeling..."

But actually, I love social media because I'm narcissistic. . . . #love #tinder #thursday #instagood

32 Likes, 1 Comments - Jake (@niftyshadesofjake) on Instagram: "But actually, I love social media because I'm narcissistic. . . . #love #tinder #thursday #instagood"

Rumor has it, I'm still single.....#adele #hello #love @adele

38 Likes, 3 Comments - Jake (@niftyshadesofjake) on Instagram: "Rumor has it, I'm still single.....#adele #hello #love @adele"

I need a love potion.... #harrypotter #love #movies #magic #tinder

37 Likes, 1 Comments - Jake (@niftyshadesofjake) on Instagram: "I need a love potion.... #harrypotter #love #movies #magic #tinder"


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x