"Amikor a stewardess elkezdett hangosan imádkozni" - utasok mesélték el a legdurvább repülős rémtörténetüket
Aki fél a repüléstől, az azért olvassa el, aki meg nem, azért. Röhögni mindenki fog, garantáljuk.
Daily Mail - szmo.hu
2018. szeptember 14.


A Reddit nevű közösségi oldalon tette fel a kérdést egy felhasználó: "Kinek mi a legdurvább repülős rémsztorija?" Csak úgy özönlöttek a válaszok, a legjobbakból pedig íme egy csokor.

1. "Mindig fülhallgatóval utazom, ezúttal az ablaknál, a falnak dőlve. Egyszer csak elkezd valami langyos, nyálkás dolog csurogni a nyakamba. Hátranéztem, és kiderült, mi az: egy anya a mögöttem levő ülésen cserélte ki a babája pelenkáját, és a teli pelust begyűrte az üléstámlám meg az ablak közé. Mire felocsúdtam, mindenem tiszta kaki volt - a folyósabb fajtából."

2. "Egy házaspár ült mellettem, jól belakmároztak valami babos, rizses kajából. Aztán leszálláskor turbulenciába kerültünk, és a mellettem ülő feleség egyszerűen lehányt. Felugrottam, hogy zacskót szerezzek neki, de az utaskísérő visszaparancsolt, hogy kössem be magam, mert landolunk. Hát bekötöttem, bár tiszta rizs meg bab voltam."

3. "A fejem fölül egész úton csöpögött valami ecetszagú lé. Kérdeztem a légiutaskísérőket, azt mondták, az elsősegélydobozból jöhet. Próbáltak ráragasztani a plafonra egy tégelyt, de az állandóan átázott és leesett. Mire landoltunk, bűzlöttem az ecettől."

4. Egyszer a kabinban valami miatt leesett a légnyomás. Kiugrottak az oxigénmaszkok, a pilóta bemondta, hogy vegyük fel őket, és csatoljuk be magunkat. Semmi többet. Aztán látom, hogy az egyik stewardess szorosan becsatolja magát és hangosan elkezd imádkozni. Na az már nem volt vicces."

5. "Egyszer iszonyúan megijedtünk, mert a gép minden ok nélkül visszafordult az óceán felé. Landolás előtt. Láttuk, hogy mi van, erre a kisöcsém elkezdte hangosan visszamondani a légiutaskísérők szövegét, hogy mit tegyünk zuhanás esetén, hol találjuk a felfújható mellényeket, ha a vízbe zuhannánk. Totál kitört a pánik, egy idős hölgy elkezdett sikítozni: zuhanunk, zuhanunk! Úgy kellett lecsapnom a kisöcsémet."

6. "Egy nagyon rázós landolás előtt egy idős hölgy még kiment a mosdóba. A gép közben turbulenciába került, és úgy elkezdett dobálózni, hogy alig bírtunk az ülésben maradni. A hölgy ekkor jött ki a mosdóból, és azonnal hasra esett. A férje felugrott, hogy segítsen neki, erre ő is elvágódott. A légiutaskísérők odasiettek, de a gép hirtelen akkorát süllyedt, hogy az egész csapat felemelkedett a levegőbe, aztán egymás hegyén-hátán a padlóra zuhantak ők is. Mi csak néztünk, mint a birkák. De aztán végül egész sima landolás volt."

7. "Egyszer egy férfi infarktust vagy mit kapott a gépen. Landolás után bejöttek érte hordággyal, erre az összes utas felállt, és elkezdték levenni a csomagjaikat, mintha mi sem történt volna. Az utaskísérők parancsoltak rájuk, hogy várják már meg, amíg azt a szerencsétlent a mentők leviszik a gépről, el se férnek a hordággyal. Na akkor nagyot csalódtam az emberekben."

8. "Hát az én legszörnyűbb repülős sztorim az volt, amikor helyhiány miatt átraktak az első osztályra, és én olyan álmos voltam, hogy végigaludtam az egész utat, nem tudtam kiélvezni a luxust. Ezt a pechet - életem végéig bánni fogom."


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x