hirdetés
silverstone.png

Rendszeresen együtt fürdik 9 éves fiával a brit színésznő, kemény kritikákat kap miatta

Alicia Silverstone ismét erősen megosztó nevelési tippet osztott meg.
Fotó: Alicia Silverstone/Instagram - szmo.hu
2020. június 04.


hirdetés

Együtt fürdik kilencéves fiával Alicia Silverstone - árulta el a brit színésznő a The New York Timesnak. Silverstone eddig sem rejtette véka alá érdekes gyereknevelési tippjeit. Évekkel ezelőtt például azzal botránkoztatta meg az embereket, hogy elmondása szerint, míg fia nagyon kicsi volt, mindig megrágta az ételt előtte, és azzal etette.

De már arról is nyilatkozott, hogy fia vegán étrendet követ, és nem kap gyógyszereket. A Spinédzserek sztárja most ismét olyan tippet osztott meg, amelyet nem feltétlenül fognak az édesanyák azonnal követni:

Silverstone megosztja a kádat most kilencéves fiával, és semmi furcsát nem talál abban, hogy együtt fürdenek.

A színésznő tavalyelőtt vált el férjétől és gyermeke apjától, Christopher Jareckitől, fiuk megosztva él kettejükkel. Silvestone azt is elmondta, hogy akkor is élvezi a fürdést, ha fia nincs vele, akkor szokott igazán nagy, frissítő fürdőket venni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

On our way home! Omg, serious adventure day (am I a terrible mother moment) We were on a boat on the way back from another island to Bali main land. It was way crowded so we decided we wanted to go up front by the captain. We found ourselves on the top of the boat, no seats, just one tiny foot rail (if that) with no one else but 2 sailors. They laughed at us and said "you might get wet" ? We had the best seats in the house for the sunset, we were feeling amazing taking in the beauty. Sitting cross legged on the floor of the roof of the boat with our sailor pals next to us... Then it got rough! We held on for dear life, if you were to let go you would fly off the boat! We were laughing so hard, but scared at the same time. At first I was feeling like the greatest mom ever, this was better than any ride at an amusement park ever. But then I felt guilty like, how did I get us into this? I asked the sailors next to us who spoke very very tiny english if they had seen worse and concluded that if they were concerned about their lives they wouldn't have gone up top. But oh my was it intense! And wild and amazing at the same time. At last, after 40 minutes of being drenched head to toe with salt water in our eyes and laughing while gripping the rail so tight, we were happy to see land!

hirdetés

Alicia Silverstone (@aliciasilverstone) által megosztott bejegyzés,hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
radics-gigi-nem-akar-rozsaszinu-gyerekszobat.png

Radics Gigi nem szeretne rózsaszínű babaszobát születendő kislányuknak

Nem szereti ezt a színt. Az énekesnő családjától 10 percre találták meg új otthonukat, most azt csinosítják.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 02.


hirdetés

Mi is megírtuk az örömhírt, hogy gyermeket vár Mikus Áron szobrászművész és Radics Gigi.

"Leírhatatlan érzés töltött el, amikor láttam, hogy pozitív lett. Egy étteremben, vacsora közben mondtam el Áronnak, hogy kisbabánk lesz" - mondta akkor a Storynak.

"Teljes mámorba kerültünk, kavarogtak bennünk az érzelmek. Aztán egymásra néztünk, mondván, ez egy nagy, közös utazás kezdete, és megöleltük egymást. Nagyon izgatottak voltunk már akkor is, és ez a lelkesedésünk csak fokozódik, ahogy növekszik a baba."

Nemrég kiderült, hogy gyermekük kislány, aki a Bella Szofia nevet kapja majd.

 

hirdetés
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő most a Blikknek mesélt arról, hogy megtalálták a párjával az otthonukat - 10 percre Radics Gigi családjától.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
snapshot-2.jpg

Kettős életet élt Dan Brown a volt felesége szerint, ezért most perre mennek

Nemcsak a Da Vinci-kód, vagy az Angyalok és démonok hőseinek van rejtegetni valójuk, hanem úgy tűnik, írójuknak, Dan Brown-nak is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 01.


hirdetés

Legalábbis ezt állítja volt felesége, Blythe Brown, aki most, válásuk után fél évvel bíróság elé citálta az összeesküvésekre és titkos társaságok üzelmeire szakosodott best-seller szerzőt.

Az asszony, aki 12 évvel idősebb exénél, azzal vádolja Brownt, hogy elherdálta pénzüket szeretőinek vásárolt luxusajándékokra – írta a Daily Mail. 

Blythe a legfőbb bűnösnek egy holland lovasedzőnőt bélyegzett meg, akinek csak a monogramja – JP – vált ismertté. Az író a feleség szerint 345 ezer dollárért vett neki egy lovat, egy autót, egy lószállítót, sőt, még szerelme otthonának felújítási költségeit is állta. Pedig a feleség hívta őt Amerikába még 2013-ban azért, hogy az ő lovukat eddze. A férjével való szerelmi affér a következő évben kezdődött, amikor a nő egy ideig a házukban lakott vállsérülését követően. Ezután – mondja Blythe – Dan elkezdett távolodni tőle, másképpen kezdett öltözni, és állandóan vitákat provokált közöttük.

Ennél is nagyobb bűne Brownnak, állítja a festő-művészettörténész asszony, hogy az író elrejtett előle egy sor jövőbeli, milliókat érő tervet, köztük egy tv-sorozatot és egy gyermekkönyvet, amelynek megjelenése szeptemberre várható.

hirdetés

Blythe ugyanis azt vallja, hogy férje művei többségének ő volt az ihletője, mi több, a világhírt hozó Da Vinci-kód egyenesen az ő ötlete volt. Maga Brown is elismerte egy 2017-ben adott interjúban, hogy a regény Mária Magdolna-szálát párja sugallta neki.

A könyv, amelynek kéretlen reklámot csinált a katolikus egyház tiltakozása, óriási siker lett, nemcsak egy regény-, hanem egy filmfolyamot is elindítva, amelyben Tom Hanks alakította Robert Langdon szimbólumkutatót.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
north-diana.jpg

Hogyan töltötte utolsó születésnapját Diana hercegnő?

36. születésnapját ünnepelte 1997. július 1-én Diana wales-i hercegnő. Aligha gondolta volna bárki, hogy két hónappal később egy tragikus baleset vet véget életének.
Fotó: Northfotó - szmo.hu
2020. július 01.


hirdetés

A People az évfordulón felidézi a hercegnő aznapi programját. Diana vendég volt a százéves londoni Tate galéria tiszteletére rendezett fogadáson. Egy gyöngyös fekete ruhát viselt, amit születésnapi ajándékként kapott divattervező barátjától, Jacques Azagury-tól. Kiegészítőként egy csillogó, zöld köves nyakláncot vett fel és hozzávaló vízcsepp formájú fülbevalót.

Az elegáns parti mellett Diana időt szakított egyszerű rajongóira is, nem véletlenül emlegették „a nép hercegnőjeként”. Találkozott a galéria köré gyűltekkel, akik elhalmozták őt születésnapi ajándékokkal, képeslapokkal, virágokkal, még egy kis rózsaszín luftballonnal is, amelyre egy medvefigurát rajzoltak.

„Diana zseniálisan értett az emberek nyelvén – mondta róla öccse, Charles – bárki jól érezhette magát a társaságában, a legelőkelőbbektől a legegyszerűbbekig”.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
radics-gigi2.jpg

Radics Gigi friss fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját

Gyönyörű kismama!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 30.


hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy Radics Gigi babát vár. Az énekesnő boldogsága határtalan, amióta megtudta, hogy gyermeke lesz. Párjával már azt is tudják, hogy kislányuk lesz, sőt a nevét is kiválasztották már.

Gigi ugyan ritkán mutatja meg gömbölyödő pocakját, most viszont kivételt tett. Az Instagram-oldalára feltöltött egy friss fotót magáról. Az énekesnő nem hazudtolta meg magát, most is rettentően csinos és divatos. A képen ugyanis egy csodálatos, elegáns hosszú szoknya van rajta. Egyszerűen gyönyörű kismama!

Napról-napra nagyobb...

- írta a fotóhoz az énekesnő.

hirdetés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Napról-napra nagyobb... ??? #happyness #babygirl #lovemylife

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!