Rendőr mentette meg az idős nénit, aki a Tisza árterületén bolyongott kemény mínuszokban
Amikor rátalált, az asszony teljesen ki volt merülve, nehezen beszélt és azt sem tudta, hol van.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 11.Rendőr mentett meg egy idős, a Tisza árterületén bolyongó asszonyt, számol be a Police.hu. A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrvezetője január 10-én, délután 4 körül, Tiszavárkony külterületén talált rá a zavarodott és teljesen kimerült nénire, aki nagyon nehezen beszélt, azt sem tudta megmondani, hol van és hogy került oda.

Tekintettel a nagy hidegre és a kihűlés veszélyére, Kiszely Imre törzsőrmester azonnal beültette a szolgálati autójába az asszonyt és meleg teával kínálta, közben a telefonjából kikereste egyik hozzátartozójának telefonszámát és felhívta. A bajbajutott nő lányától megtudta, hogy édesanyja egy szolnoki kórházban tartózkodott, ahonnan valószínűleg önként ment el. Időközben kiértek a helyszínre a mentők és bevitték az átfázott törökszentmiklósi asszonyt a kórházba.

Szakemberek szerint ilyen hidegben az ember akár 5 perc alatt is kihűlés áldozata lehet, ezért különösen indokolt, hogy odafigyeljünk egymásra.

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai is kiemelten ellenőrzik a nehezen megközelíthető házakat, lakásokat és felveszik a kapcsolatot az ott élőkkel.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x