hirdetés
bodisylvi-instagram.jpg

Rendhagyó "karácsonyfával" ünnepel Bódi Sylvi idén egy nagyon távoli szigeten

A híresség életében először családja nélkül, egy egzotikus országban karácsonyozik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 26.


hirdetés

Bódi Sylvi Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival, hogy idén a világ egy másik szegletében, Mikronéziában tölti az ünnepeket - ahol a karácsony fehérségét nem a hó, hanem a hullámok biztosítják. A karácsonyfa sem mindennapi: örökzöld fenyő helyett egy csokor virág.

"Születésemtől kezdve - egy alkalmat leszámítva - mindig a családommal töltöttem ezt a napot. Így szoktam meg és így szeretem. Számomra egyébként fontos, hogy ne csak Karácsonykor legyen együtt a család. Ez idén sajnos nem így alakult, tőlük távol a világ másik felén, Mikronéziában töltöm a Karácsonyt... Ha fizikailag nem is, de lélekben velük vagyok. Valahogy úgy, hogy a testem itt szörfözik a szebbnél-szebb hullámokon, míg a lelkem a karácsonyi asztalnál fogyasztja a finomabbnál-finomabb házi készítésű ételeket szeretteim körében."

- írja Sylvi egyik karácsonyi fotójához, melyen éppen a hullámok hátán lovagol.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Boldog Karácsonyt kívánok Nektek! ? Nálam most így néz ki az ünnep. ?? Nem panaszkodhatok, fehér Karácsonyom van. ?❄️ Születésemtöl kezdve - egy alkalmat leszámítva - mindig a családommal töltöttem ezt a napot. Így szoktam meg és így szeretem. Számomra egyébként fontos, hogy ne csak Karácsonykor legyen együtt a család. ?‍?‍?‍?❤️ Az idén sajnos nem így alakult, tölük távol a világ másik felén, Mikronéziában töltöm a Karácsonyt... Ha fizikailag nem is, de lélekben velük vagyok. Valahogy úgy, hogy a testem itt szörfözik a szebbnél-szebb hullámokon, míg a lelkem a karácsonyi asztalnál fogyasztja a finomabbnál-finomabb házi készítésü ételeket szeretteim körében. ??‍♀️? Legyen csodás estétek! ? Merry Christmas for everybody! ??? Christmas in Pohnpei looks like this. ?? I can’t complain, I have a white Christmas. ? Since I was born - except one occassion - I spent all my Christmases with my family. ?‍?‍?‍?❤️ This is what I am used to and this is what I like. I believe that the families should gather more often, not just on Christmas Eve. This year unfortunately I can’t be with my family, I spend it on the other side of the world, far away from them in Micronesia... ? Even though physically I am not there, my heart is with them. Well, while others are stuffing their heads with Christmas cakes and other things, I have to catch some epic waves here in Pohnpei as seems like Santa Claus was kind to us and brought a nice swell. ???‍♀️? #BoldogKarácsonyt #MerryChristmas #Ünnepek #FehérKarácsony #WhiteChristmas #Micronesia #Pohnpei #SylviBodi

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Forrás: life.hu


KÖVESS MINKET:

hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x