hirdetés
1-83.jpg

Rémes részleteket árult el annak a kisfiúnak az édesanyja, akit tanára akart Angliába szöktetni

A tanár rendszeresen az otthonában korrepetálta a gyereket, aki egyre többször aludt a felnőtt férfinál. Idén nyáron a fiú szülei szexuális tartalmú beszélgetéseket találtak a gyerek telefonjában.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2017. november 21.


hirdetés

A férfi és a diák viszonya különórákkal kezdődött, majd egy angliai közös életben teljesedett volna be, ha le nem buknak a reptéren, november 7-én. A kisfiú egy szakkörön ismerte meg a harmincas férfit, később már rendszeresen tanára ágyában aludt mire eljutottak odáig, hogy megszöknek az országból - írja a Zoom.

A rendőrség mellett a Duna TV Kékfény című műsora igyekezett felgöngyölíteni a nem mindennapi történet szálait. Tudósításukból kiderült: két hete hajnalban a Liszt Ferenc reptéren egy 32 éves férfi és egy 11 éves kisfiú lépett az okmányellenőrző pulthoz, mindketten hamis személyi igazolvánnyal akarták elhagyni Magyarországot. A papírok szerint apa és fia voltak. Az iratokat ellenőrző rendőr azonban gyanúsnak találta az okmányokat, majd amikor alaposabban megvizsgálták azokat, kiderült:

a felnőtt és a gyerek között semmilyen rokoni kapcsolat nincs, a békési tanár egyszerűen ki akarta csempészni a tanítványát az országból, hogy együtt új életet kezdhessenek.

hirdetés

A férfi középiskolai tanár volt, aki általános iskolás gyerekeknek is tartott szakköröket. Ezek egyikén ismerte meg a 11 éves, visszahúzódó fiút, akivel egyre többet foglalkozott. Az édesanya is mesélt a történtekről és elmondta: a gyermek viselkedése az utóbbi időben otthon is megváltozott.

„Gyanús volt, hogy a gyerekem egyre ingerültebb lett velünk, a testvérével is, apukájával is, velem is, ellenünk van, sok mindenben nem értett velünk egyet, lenézett bennünket”

- mesélte édesanyja. A tanár később rendszeresen az otthonában korrepetálta a gyereket, aki egyre többször aludt a felnőtt férfinál.

Idén nyáron a fiú szülei szexuális tartalmú beszélgetéseket találtak a gyerek telefonjában, majd a rendőrséghez fordultak. A férfit később kiskorú veszélyeztetése és gyermekpornográfia miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A folyamatban lévő nyomozás ellenére az informatikatanár szeptembertől mégis tovább taníthatott.

November 6-án este 10 órakor a tanár autót bérelt, találkozott a fiúval, és együtt utaztak Szolnokra, majd onnan a reptérre, hamis igazolványokkal. A tanár arra is ügyelt, hogy a kisfiút minél kevésbé lehessen felismerni: szemöldökét befestette, piercinget tett fel neki, és haját is levágta.

Szerencsétlenségére átvizsgálásakor egy szexuális segédeszköz mellett egy olyan iratot is találtak, amely valódi nevére szólt, így derült ki, hogy semmi köze a gyerekhez. A tanár ezután beismerte a hamisítást, és azt is, hogy a szülők tudta nélkül akartak külföldre szökni.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
newyork_metro_baleset.png

Halálra gázolt a metró egy sínre zuhanó kétéves kisfiút, miközben az anyja épp cipőt kötött

A tragikus baleset szerda este történt New Yorkban.
Kép forrása: YouTube/Eyewitness News ABC7NY - szmo.hu
2019. december 13.


hirdetés

A 20 éves anyuka és 2 éves gyereke valamivel este hat óra előtt érkezett a Fulton Street metrómegállóba a mozgólépcsőn. Szemtanúk szerint a nő keze tele volt bevásárlószatyrokkal, a kisfiú előtte futott le az aluljáróba.

Egyelőre nem egyértelmű, hogyan került végül a gyerek a vágányra érkező szerelvény alá. A Metro egy olyan szemtanút idéz, aki szerint a fiatal nő éppen a gyerek lábán kötötte a cipőfűzőt, amikor a kisfiú megcsúszott, és az éppen akkor érkező szerelvény alá esett.

hirdetés

Ezzel szemben a Gothamistnek nyilatkozó szemtanú szerint a gyerek a mozgólépcsőtől egyenesen a vágányhoz szaladt, ahol megcsúszott és rögtön a metró elé zuhant.

Egy másik várakozó nő arra lett figyelmes, hogy fájdalmas kiabálás és szörnyű sikoltozás lett úrra a megállóban. Nem tudta, hogy mi történt, ezért ő is odarohant segíteni.

A tragikus baleset után a szerencsétlenül járt kisfiú még élt, amikor leemelték róla a szerelvényt, de röviddel a kórházba szállítás után elhunyt.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
komlosi-dome.jpg

Eltemették a csecsemőt, akit egy nejlonzacskóba csomagolva hagytak magára

A gyermek családjáról továbbra sem lehet tudni semmit, a rendőrség nyomravezetői díjat is kitűzött.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 13.


hirdetés

Eltemették azt a csecsemőt, akit október végén egy nejlonzacskóba csomagolva hagytak magára Tótkomlóson.

A város lakói egy szál fehér virággal rótták le kegyeletüket a Komlósi Döme névre keresztelt kisfiú sírjánál.

Bár senki nem ismerte, mégis nagyon sokan részt vettek a szomorú szertartáson.

A rendőrség továbbra is félmillió forint nyomravezetői díjat ajánl annak, aki bármit tud a gyermek családjáról. A helyieknek sincs semmi elképzelésük, de azt mondják, egész biztosan nem helybéliekről van szó.

hirdetés

Az RTL Híradó riportja:


KÖVESS MINKET:


hirdetés
pofatlan-budapesti-soforok.jpg

Videó a legpofátlanabb autóvezetőkről a budapesti rendőröktől

Az ütős felvételen például azokat láthatjuk, akik átlépték a záróvonalat, átmentek a piroson vagy a buszsávot használták.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 11.


hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei hat napon keresztül, civil autókból ellenőrizték a szabálytalankodó autósokat a fővárosban.

Az eredményről videót tettek közzé Youtube-on, és "Közlekedési pofátlanítás" címmel írtak is róla a police.hu oldalon.

Az akcióval a rendőrök Budapesten olyan autósokat szűrtek ki és büntettek meg, akik vezetés közben telefonáltak, nem kötötték be a biztonsági övüket, nem vették figyelembe a záróvonalat, vagy átmentek a piroson, de a gyorshajtókat is lekapcsolták.

Az akció során összesen 72 sofőr kapott bírságot: záróvonal átlépése miatt 12, buszsávban közlekedés miatt 11, mobiltelefonálás miatt 10, gyorshajtás miatt 7 sofőrt bírságoltak meg.

hirdetés

A rendőröknek intézkedniük kellett több sofőrrel szemben, amiért figyelmen kívül hagyták az útburkolati jeleket, például mozgáskorlátozott parkolóhelyen parkoltak jogosulatlanul, nem vették figyelembe a megállni tilos táblát, a kötelező haladási irányt, illetve nem használták a biztonsági övet.

Összesen 12 sofőr kapott helyszíni bírságot amiatt, hogy áthajtott a piros lámpán.

A rendőrök fedélzeti kamerákkal felszerelt autókkal végezték az ellenőrzést, így a szabálytalankodókról felvétel is készült.

VIDEÓ: A szabálytalankodó sofőrök:


KÖVESS MINKET:


hirdetés
vaddiszno.jpg

Vaddisznó sebesített meg súlyosan egy kutyát a Hajógyári-szigeten: az agyara a térdébe fúródott

A kutya sokkos állapotba került, azonnal megműtötték, de több hónapig is eltarthat a felépülése.
Illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2019. december 13.


hirdetés

Az Indexnek az Óbudai Kutyás Egyesület elnöke, Gáspár Zsófi mesélte el, hogy csütörtök este a K-hídtól északra eső, kivilágított sétányon sétáltattak egy kutyát a gazdái, amikor az állatot megtámadta egy kicsinyét féltő vaddisznó.

A vizsla ekkor éppen a labdája után szaladt. A vaddisznó agyara belefúródott a térdébe, ahol elvágta a szalagokat is.

hirdetés

A sérült kutya sokkos állapotba került, gazdái kiabálással riasztották el a támadót. A kutyát ezután orvoshoz vitték, ahol több órán át tartó műtét várt rá.

Az őt ellátó orvos szerint akár több hónapig is eltarthat, mire felépül – írja az Index.

A lap megszólaltatta Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyeletének igazgatóját, Rácz Ferenc Pétert is, aki elmondta: állatvédőktől értesültek a Hajógyári-szigeten élő vaddisznócsaládról. A bejelentést követően csütörtökön és pénteken is kimentek ellenőrizni a szigetre, azonban nem találkoztak az állatokkal, de vaddisznó-nyomokat találtak a sárban.

Az Óbudai Kutyás Egyesület azt javasolja, hogy a a vaddisznók befogásáig se kutyával, se kutya nélkül ne menjen senki a Hajógyári-szigetre, a kicsinyeiket féltő vaddisznók ugyanis akár az embert is megtámadhatják.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!