hirdetés
Rekordot döntött az új Trónok harca-rész, több mint 17 millióan nézték a legutóbbi epizódot
Az új évad első adását 11,8 millió néző látta a kábelcsatornán, és 5,6 millió néző az HBO GO és HBO Now streaming-szolgáltatással.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 16.


hirdetés

17,4 millióan nézték a 8. évad első epizódját - írja a hvg.hu. A Trónok harca nézettsége két éve, a 7. évad befejező adásával állította a fel a korábbi, 16,9 milliós nézőrekordot, ezt döntötte meg a legutóbbi epizód.

Az HBO adatai szerint

az új évad első adását 11,8 millió néző látta a kábelcsatornán, és 5,6 millió néző az HBO GO és HBO Now streaming-szolgáltatással.

A vasárnapi adás a közösségi médiában is hasított: erről az epizódról született eddig a sorozat történetében a legtöbb Twitter-üzenet, több mint ötmillió bejegyzés és 11 millió említés a hétvégén.

A többi érdekességért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Újabb rekord: 24 óra alatt 80 milliószor játszották le a YouTube új gigaslágerét
A Despacito és a Gangnam Style sehol sincs ehhez képest...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 14.Mint azt egy hete megírtuk, egy nap alatt 56 milliószor nézték meg a Blackpink nevű formáció Kill This Love című számát.

A dél-koreai popcsapat négy nap alatt több, mint 126 millió megtekintést ért el, és a számuk azóta is nő, jelenleg 187 millió fölött járnak.

VIDEÓ: Az előző rekorder Kill This Love című dala

A legújabb rekorder a BTS és Halsey közös slágere, a Boy With Luv. A dal 24 óra alatt 78 milliós nézettséget hozott, és a harmadik napon már több mint 114 milliónál tart.

A hét fős fiúbanda ezzel megelőzte a K-pop másik sztárcsapatát, a Blackpinket.

Ha kíváncsi vagy az új rekorderre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Trónok Harca első rész: sárkányon lovaglást, meztelenkedést és brutalitást is kaptunk, de csúnya bakival indított az HBO GO
A nyolcadik évad első része odabilincselt minket a képernyő elé. SPOILER!
Orosz Emese cikke - szmo.hu
2019. április 15.A nagyjátékfilm hosszúságú részek beharangozása ellenére a Trónok Harca 8. évadának első epizódja még egy órás sem volt. Nem ez okozott azonban csalódást a tűkön ülő rajongóknak. Az HBO GO hajnali 3-kor (egy órával az amerikai premier után) kezdte streemelni az első részt. Az imádott főcím utáni negyed órában azonban - valószínűleg a nagy nézettség miatt - kb. húsz percre behalt az HBO GO szervere. A csatorna kiküszöbölte a hibát, de ez a "műsorszünet" éppen elég volt ahhoz, hogy csalódott nézők százai szitkozódjanak az HBO Facebook-oldalán.

Miután helyre állt a rend, minden fennakadás nélkül lehetett élvezni a részt, ami egyébként tartalmilag és képileg abszolút kielégítő volt.

VIGYÁZAT! SPOILER!

Az első epizód főként északon játszódik, ami nem meglepő, hiszen a hét királyság összes főszereplője itt gyűlik össze, hogy felkészüljön a Holtak seregével való összecsapásra. Mint kiderült, a Mások már át is törtek a Falon. Az évad komor jelenettel indít: a komor téli tájon komoran vonuló déli katonák és az őket még komorabban bámuló északiak.

A jelenetet egyébként tökéletesen feloldja Tyrion poénja, ami tulajdonképpen az első rész legelső mondata. Azzal viccelődik, hogy lefagynak a tökei, ellenben milyen szerencséje van a vele szemben utazó eunuknak, Lord Varysnak.

Az északiak nem bíznak az idegenekben. A tanács előtt a kis Lyanna Mormont ki is mondja mindannyiuk véleményét: Havas John Észak Királyaként távozott, de a koronáról lemondva, egy idegen királynővel tért vissza, ráadásul legádázabb ellenfelük Jaime Lannister is északnak tart, hogy új szövetségesként csatlakozzon a Holtak elleni harchoz. John hiába magyarázza, hogy nem volt más választása, az új felállás nővéreinek, Sansának és Aryának sem tetszik.

Délen az állapotos Cersei Lannister is megkapja a hírt, hogy a Mások már áttörték a falat, amit gúnyos elégedettséggel nyugtáz. Majd taktikai húzásból beengedi ágyába a hatalmas hajóflottával rendelkező Euron Greyjoyt. (Ha erre a szexjelenetet vártátok, akkor most szólok, hogy hiába, mert épp az utolsó gombjaikat igazítják, amikor visszatér hozzájuk a kamera.) S bár csak érdek-etyepetye volt, az arrogáns és pimasz Euron Greyjoy bejön Cerseinek. Írhatnám, hogy várom, mi sül ki belőle, és ők egy menő pár is lehetnének, de mivel Cerseiről van szó, kétlem, hogy valami gyönyörű románc szövődik köztük a maradék öt rész alatt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Ráijesztett a rajongókra egy képpel a Trónok harca Sansája
Sophie Turner spoilergyanús képén néhány rajongó kiakadt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 16.Tegnap debütált a Trónok harca utolsó évada és azonnal fel is állította a legnépszerűbb epizód rekordját.

Alig nézték meg az első részt, máris a második előzetese borzolta a kedélyeket. Valóban nagyon izgalmasnak ígérkezik az új évad, már csak azért is, mert a sorozatban sosem lehet tudni, ki fog éppen meghalni.

Sophie Turner legfrissebb fotója talán szándékosan jó kis pletykaalap az ezzel kapcsolatos összeesküvések kigondolóinak.

Lapozás után mutatjuk a képet!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Összeszámolták a Trónok harca meztelen jeleneteit
Hihetetlen, de tűpontos statisztikát készítettek az egyes évadok különböző meztelen jeleneteiről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 14.Már csak néhány óra és valóban megérkezik a tél, ugyanis elkezdődik a Trónok harca sorozat utolsó, azaz nyolcadik évada. Világszerte hatalmas kíváncsisággal és izgalommal várja népes rajongótábor többek között, hogy vajon ki nyeri a végső csatát és mi lesz Jon Snow és Daenerys Targaryen történetének folytatása.

És, ha már Jon Snownál és Daenerys Targaryennél járunk, akkor nemrég a mrskin.com összeszedte, hogy a Trónok harca sorozat egészében hányszor láthattunk meztelen jelenetet a képernyőn. A sorozatban ugyanis többször voltak intim jelentek, de azokon kívül is jó pár alkalommal láthattuk meztelenül a színészeket.

Az oldal statisztikája szerint

összesen 82 pucér jelenet volt, ebből 61-szer női és 21-szer férfi szereplő vetkőzött a kamerák előtt. Időben mérve pedig 108 percet szerepelt valaki meztelenül.

Sőt, még azt is összeszámolták, hogy ezekben összesen 134 mell, 60 fenék, 28 intim szőrzet és 6 pénisz villant.

De ez még mindig nem minden, ugyanis azt is összeszámolták, hogy vadonként hány meztelen jelent volt és összesen hány színész vetkőzött a sorozatban.

Ha kíváncsi ezekre a számokra is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x