hirdetés
hely.png

Rekord: egy este alatt 86 felest szolgáltak fel egy ötfős társaságnak

Be is zárhatják a helyet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 03.


hirdetés

A News.com.au. híre nem arról szól, milyen jól bírta a csapat, sokkal inkább arról, hogy bezárhatják az ausztrál hatóságok, azt a Sydney-ben működő koreai éttermet, ahol tavaly októberben 86 adag röviditalt szolgáltak fel egy ötfős asztaltársaságnak.

A három férfiből és két nőből álló társaság 2018. október 11-én este egy születésnapot ünnepeltek és hat óra alatt 86 adag szodzsut, -Korea nemzeti italát - fogyasztottak el. A szodzsu alkoholtartalma leggyakrabban 20 százalékos.

Az este végén, hajnali fél egy körül egy férfit, és egy nőt eszméletlen állapotban, hatalmas hányástócsák közepén fekve találtak.

A nőt két vendég vitte ki az étteremből, ahol egy járdán fekve találták meg. A férfi az autóúton feküdt, őt útjavító munkások vitték be járdára. Később mindketten kórházba kerültek.

Az eset hatalmas felháborodást váltott ki, különösen, miután nyilvánosságra kerültek az étterem biztonsági kamerájának felvételei, amiken látszik, hogy a kiszolgálás zavartalanul folytatódott akkor is, amikor már egyértelmű volt, hogy a társaság teljesen részeg.

Az Új-Dél-Walesi Független Alkohol- és Szerencsejáték-felügyelet lépéseket tett az étterem engedélyének bevonására.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
kina.png

Laza: a biciklis visszadobta a milliós luxusautóba a sofőr által kidobott szemetet

A fiatal srác néhány másodperc alatt döntött.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 02.A Twitteren már majdnem 28 ezren osztották meg a rövid videót a zöld mozgalmak egyik hétköznapi hőséről. A biciklis nem tett mást, csak lazán visszadobta a luxusautóba a szemetet, amit a sofőr kihajított.

A videón jól látszik, amint a méretes szemét kipattan a kocsiból, mire egy mini, kosaras biciklivel felbukkan a srác, aki visszaadja az "elvesztett" csomagot.

Több, mint menő:


KÖVESS MINKET:hirdetés
hurrikan.jpg

Elképesztő fotó készült a Dorian hurrikán szeméről – belülről

Az amerikai légierő hurrikánvadász meteorológusa posztolta - egyszerre gyönyörű és félelmetes.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 02.Korábban mi is megírtuk, hogy már javában tombol az idei legerősebb hurrikán, a Dorian, ami már elérte a Bahamákat és most Florida felé tart. Első áldozata egy nyolcéves kisfiú, aki az Abaco-szigeteken vesztette életét.

A Bahamákon egész negyedeket tarolt le a pusztító trópusi ciklon. A floridai lakosságot felszólították, hogy húzódjanak a parttól legalább 5 kilométer távolságra, mert életveszélyben vannak. Akár 10 méteresre is felkorbácsolhatja az óceán hullámait.

Az előrejelzések alapján Florida partvidékein, Georgiában, Dél- és Észak-Karolinában pusztít majd a hurrikán, amiről a számtalan felvétel mellett egy igazán különleges is készült.

Konkrétan a szeméről, azaz arról a régióról, ami nem tartalmaz felhőket, és ahol a lefelé mozgó áramlások kialakulnak.

Lapozz a fotóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
temeto-koporso-florida.jpg

120 koporsót találtak a földben a házaik telkén - elköltözik egy egész lakóközösség

Egy elfeledett temető fölött éltek évtizedek óta a floridai városban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 02.Egy egész lakóközösség hagyja el az otthonát az Egyesült Államokban, a floridai Tampa városában.

Kiderült ugyanis, hogy

egy múlt század elején létrehozott temető fölött élnek.

A Tampa Bay Times beszámolója szerint speciális berendezéssel találtak 120 koporsót a föld alatt a hatóságok.

A szakértők megállapították, hogy a koporsók a város első afromamerikai temetőjéhez tartoznak, amelyet 1901-ben hoztak létre, a szegregációs időszakban.

Az esetet kiemelt fontosságú ügyként kezelik.

A Zion Cemetery-t 1901-ben alapították még a szegregációs korszakban.

A lakóközösség elhagyja otthonát, a városvezetés biztosít számukra új lakásokat, jelenlegi otthonuktól nem messze.

A lakóközösség elnöke, Yvette Lewis azt mondta az ügyről, hogy, hogy helyrehozzák azt, amiben a korábbi vezetés hibázott, és a környéket emlékhellyé alakítják.

Találat: 24.hu


KÖVESS MINKET:
hirdetés
kaks.jpg

Kakasa ölt meg egy idős nőt Ausztráliában

Számos olyan eset fordul elő, amikor a háziállatok okoznak halált.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. szeptember 02.A The Sun számolt be egy nem mindennapi házikedvenc-támadás történetéről, aminek a vége az lett, hogy a megtámadott idős nő belehalt sérüléseibe.

A lap azt írja: a nő a tojásokat szedte össze hátsó kertjében a baromfiudvarból, amikor rátámadt az agresszív kakas. A szárnyas a csőrével éppen egy vénát talált el, így a nő segítség híján rövid idő alatt elvérzett.

Roger Byard, az Adelaide-i Egyetem orvosprofesszora, aki tanulmányozta az esetet, az alkalmat megragadva figyelmeztette az embereket, hogy vigyázzanak a háziállatokkal.Kiemelte: elvérzésből fakadó halálozásokat nemcsak a háziállatok támadása okozhat, végeztek ugyanis olyan kutatásokat, amelyek azt mutatták, hogy idős emberek a saját házukban is gyakran megütik magukat, és a trauma vagy a vénás sérülések következtében elvéreznek.

A szakértő hozzátette: számos olyan eset fordul elő, amikor az állatok okoznak halált. Felidézett egy hasonló esetet, amiben egy macska karmolta meg úgy gazdáját, hogy az végül elvérzett.

"Nem is gondolnánk, de a macskák például elég kockázatosak az idősek számára. Ugyanis szeretnek nekidörgölőzni az ember bokájának és lábának vagy leülni az ember mögött, ami sokszor ahhoz vezet, hogy az idősek megbotlanak és megsérülnek"

– magyarázta Byard.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x