hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Rékasi Károly úgy érzi, "nyomorék" lett a balesete óta – nyugdíjas édesanyjától kellett kölcsönkérnie
Elmondása szerint nagyon nehéz körülmények között él, kártérítést pedig a mai napig nem kapott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 23.


hirdetés

Nehéz körülmények között él évek óta, sokat szenvedett, és sokszor már tragikus gondolatok is megfordultak a fejében a népszerű színésznek. Az 57 éves Rékasi Károly a Blikknek mesélte el, hogy miken ment keresztül a motorbalesete óta.

Mivel a balesetének büntetőügyében még mindig nincs jogerős ítélet, így közel négy éve vár arra, hogy a biztosítótól megkaphassa a kártérítést, vagy akár egy előleghez hozzájusson. Egy éve ugyan már újra dolgozik, de anyagilag még mindig nem tudta magát összeszedni.

Az eset után először a tartalékait élte fel, és volt, hogy nélkülözött is. Sőt, odáig jutott, hogy kölcsön kellett kérnie:

"Nem szégyellem bevallani, mert nem az én hibám, de tavaly már odáig jutottam, hogy ötvenhat évesen a hetvenhat esztendős, nyugdíjas édesanyámtól kellett kölcsönkérnem. A mai napig nem tudtam visszaadni"

Most arra vár, hogy megkapja az igazságügyi orvosszakértő véleményét, az igazolt kiadásait, és baleset miatti bevételeinek kiesését is tudja majd igazolni, így abban bízik, hogy a biztosító legalább előleget fizet neki.

"A Barátok közt és a József Attila Színház gazdasági osztálya segítségével pontosan igazolni tudjuk az érvényes szerződés ellenére kiesett jövedelmemet. Éppen Jágó szerepét kezdtem volna próbálni, amikor 2015. június 30-án örökre elvesztettem a régi életemet"

- mondta el a lapnak.

A színész a baleset után súlyos állapotban volt, napokig kómában feküdt, az élete is veszélyben volt. Speciális kezeléseket kapott, a lakást is át kellett alakítani, és maradandó sérülései lettek. Közben a vizsgálat is zajlott, a legkisebb részletekig mindent tisztáztak. Úgy érzi, hogy amíg az ügye le nem zárul, addig őbenne is megmarad az állandó görcs.

Mindez nagyon megviselte:

"Volt, amikor ki akartam lépni ebből az élet nevű „játékból”. Pontosan elterveztem, hogyan tegyem meg. Egyetlen ok tartott vissza, hogy drága édesanyám ezt már nem tudta volna feldolgozni"

- vallotta be.

Rékasi úgy érzi, hogy "nyomorék" lett, emiatt bizonyos szerepeket nem tud eljátszani, nem sportolhat a fiával, vagy kertészkedhet a lányával.

Dr. Kozma Péter, a színész ügyvédje szerint a biztosító az ügy lezárásáig nem fizet, legfeljebb előleget az elmaradt jövedelem és az ezzel összefüggő kiadások kompenzálására. A vétkes fellebbezése miatt várni kell, de még mindig nem tűzték ki az újabb tárgyalás időpontját. "A maradandó sérülés miatt ügyfelem számíthat havi baleseti járadékra élethosszig tartó költségei miatt. Mivel a vádlottnak volt kötelező biztosítása, mindezt nem neki kell kifizetnie" – mondta el az ügyvéd.

KÖVESS MINKET:

"Igen, élvezem az életet, és cigány is vagyok" - Radics Gigi visszavágott az őt kritizáló kommentelőknek
A származása miatt kapott kritikus megjegyzéseket az X-Faktor mentora, amiket persze nem hagyott szó nélkül.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 22.


hirdetés

Radics Gigi szexi képpel lepte meg rajongóit Hollywoodból, egy hozzászóló megjegyzése miatt azonban vita kerekedett az alábbi, Instagramon megosztott posztja alatt.

#moodfortheday #wethair #haveanamazingdayyaall ???

12.6k Likes, 136 Comments - Gigi Radics (@gigiradics) on Instagram: "#moodfortheday #wethair #haveanamazingdayyaall ???"

"Nagyon szép, ő is cigány és a magyarok közé akar tartozni, de nem megy neki. Nagyon viszi magát, de nem tudom, hogy mire, inkább a szegény gyerekeken segítene, minthogy élvezné az életet" - írta egy kommentelő, amin rengetegen felháborodtak, és sokan megvédték Gigit.

Azonban az X-Faktor mentora sem ment el szó nélkül a kritika mellett.

"Igen, élvezem az életet, és cigány is vagyok, de közben úgy, hogy másoknak segítek! Sokan nem tudják, mert nem csinálok belőle hírforrást, azt gondolom, ez nem erről kell, hogy szóljon"

- válaszolta kommentben a hozzászólónak.

Akadt viszont egy másik kritikusa is, aki már durvábban írta le a véleményét.

"Igazi cigány p.csa, de neki idegen f.rok kell, ami nem a vére, lefárasztotta a pasija..."

Gigi erre a kommentre is reagált:

"...te meg egy idióta vagy. Ez azt hiszem sokkal nagyobb probléma, mint az, hogy én cigány vagyok. Sajnállak!"

- válaszolta az énekesnő.

Követői természetesen Gigi védelmére keltek, még Tolvai Reni is azt írta az előbbi hozzászólónak, hogy szégyellje magát.


KÖVESS MINKET:Hat év után búcsút mond a sorozatnak a Barátok közt egyik szereplője
Illés Péter karakterét már csak pár napig láthatják a nézők.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 22.


hirdetés

Kiss Péter Balázs 22 évesen költözött be a Barátok közt "családjába" és a nézők hétköznap estéibe, most azonban úgy döntött, hogy itt az idő továbblépni.

"A szerep miatt költöztem fel Somogyból Budapestre. Szerettem forgatni, tetszett, hogy partikra járok, hogy megismernek az utcán"

- árulta el a Peti, aki a forgatások mellett elvégezte a Kaposvári Egyetem színész szakát, de kipróbálta magát a rendezésben és az írásban is, illetve egyik új "szerelme" a ceremóniamesterség lett.

"Nehéz döntést hoztam, hiszen volt biztos munkám, biztos egzisztenciám. De hiszek abban, hogy ha egy ajtó bezáródik, akkor egy másik kinyílik."

- mesélte, ám bevallotta azt is, hogy bár tudta, hogy új kihívásokra vágyik, azért a búcsú számára sem ment könnyen.

"Az utolsó forgatási napomon, még ősz közepén elsírtam magam a búcsúnál. Ahol amúgy szép ajándékokat kaptam: Illés Péter személyijét, azokat a ruhákat, amiket Peti a sorozatban a legtöbbször hordott, és egy fotóalbumot is, tele az elmúlt hat év emlékeivel"

– nyilatkozta a BEST Magazinnak.


KÖVESS MINKET:
"Tönkreteszi az életemet" – sztárok vallottak őszintén a menstruációról
Mások mellett Demi Lovato és Kate Winslet is elárulta: nem a kedvencei a piros betűs napok.
People, fotók: Instagram, YouTube - szmo.hu
2019. február 22.


hirdetés

Nem a nők legenergikusabb napjai azok, amikor véget ér a ciklusuk. Most a hírességek mondták el, milyen nehézségeket élnek meg ilyenkor.

Dakota Johnson

"Őszintén szólva a menstruációs ciklusom során tapasztalt hormonális változások tönkreteszik az életemet. Minden hónapban. Hihetetlen. Minden alkalommal rácsodálkozom, mik történnek ilyenkor a testemmel és az agyammal. A melleim például nyolcszor nagyobbak, mint egyébként. Tényleg traumatikus dolog, és minden hónapban megtörténik."

Amy Schumer

Tickets are on sale now for my next run of stand-up shows! 2/28 in Phoenix at the Comerica Theatre, 3/1 in Houston at Revention, 3/2 in Dallas at Winspear Opera House, 3/3 in Austin at the Long Centre. Details at amyschumer.com/tour - link in bio!

49k Likes, 795 Comments - @amyschumer on Instagram: "Tickets are on sale now for my next run of stand-up shows! 2/28 in Phoenix at the Comerica Theatre,..."

"Komoly premenstruációs szindrómával küzdök. Sokat kell ilyenkor egyedül lennem. Jelenleg is épp megvan, és nem vágyom a párom társaságára. Ez a tünetegyüttes nem vicc... Ma például azt sem akarom, hogy rám nézzen, vagy beszéljen hozzám. Ő szerencsére megérti. Inkább csak engem zavar a dolog."

Lena Dunham

My brother @mattpwolf is playing with medium format and caught me in my element- with a hairless animal in an unmade bed at high noon, smiling when tears would suffice. I love this crooked little life I've made and I sure hope you're feeling similarly today.

29k Likes, 203 Comments - Lena Dunham (@lenadunham) on Instagram: "My brother @mattpwolf is playing with medium format and caught me in my element- with a hairless..."

"Amikor a paparazzik a nyomodban vannak, de még csak nem is haragszol, mert imádod, ahogy kinézel, és azt, hogy rajtad lehet a csini Jemima bőrnadrágod, és amúgy is 13 napja menstruálsz..."

Demi Lovato

I was a bridesmaid yesterday for my sister/ former babysitter/friend of 23 years... I love you @jennaschubart. ? What a perfect wedding for a perfect couple!! #MrandMrsSmith

5.6m Likes, 173.6k Comments - Demi Lovato (@ddlovato) on Instagram: "I was a bridesmaid yesterday for my sister/ former babysitter/friend of 23 years... I love you..."

"Elmeséltem anyámnak és a nővéremnek, amikor először megjött, és nagyon zavarba hoztak. A tesóm csinált egy képeslapot ezzel a felirattal: 'Boldog menstruációt!", és piros filcet is használt hozzá. És mivel jó a humorom, egyrészt nagyon zavarba jöttem, másrészt azt gondoltam, ez nagyon király."

Kate Winslet

A Titanic kapcsán: "Voltak napok, amikor azt gondoltam, Istenem, megjött a menstruációm, és ma nem bírok belemászni abba a jéghideg vízbe. Emlékszem, hogy felálltam és azt mondtam mindenkinek: figyeljetek, ha hirtelen úgy néz ki minden, mint a Cápában, az miattam van."


KÖVESS MINKET:
Újabb botrány a Dalban: Delhusa Gjon állítja, az ő szerzeménye ihlette Pápai Joci dalát
Ezt az ötletet én már kétszer megírtam - jelentette ki a görög származású zenész.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 23.


hirdetés

Delhusa szerint egyértelmű, hogy Caramel tőle merítette Pápai Joci eurovíziós dalának témáját és szellemiségét. Ugyanabba a stúdióba járnak, ott hallhatták – vélekedett a Borsnak nyilatkozva az énekes. Caramel, aki Pápai Joci dalának szövegírója, kikéri magának a felvetést.

A Dal kapcsán ez már a harmadik plágiummal, vagy legalábbis annak gyanújával kapcsolatos hír.

Petruskát ki is zárták a versenyből, mert Help Me Out of Here című dala kísértetiesen hasonlít a Vampire Weekend White Sky című nótájára. Aztán Nagy Feró, a vetélkedő zsűritagja került a címlapokra, valaki észrevette ugyanis, hogy az Azok a boldog szép napok című Beatrice sláger dallama nagyon hasonlít egy angol banda, a Gene Loves Jezebel Motion of love című dalára.

Most Pápai Joci Caramellel közös szerzeményéről, Az én apám című dalról állítják, hogy egy az egyben egy korábbi Delhusa-szám koppintása lehet - erre egy névtelen olvasói levél hívta fel a Bors szerkesztőinek figyelmét.

A lap megkérdezte Delhusát az ügyben, aki azt mondja, hogy valóban felfedezett némi hasonlóságot a két dal között. "A dal nem meríti ki a plágium fogalmát, viszont ezt az ötletet én már kétszer megírtam. Megírtam az Apám egy szóra című számot, és magát az ötletet innen meríthették. A dalom szellemiségét kölcsönözték ki, ami egy szívzenészt talán még érzékenyebben érint, mint a zenei plágium" – mondta a lapnak a görög származású énekes.

Itt van Pápai Joci és Caramel dala:

Ez pedig Delhusa szerzeménye:

"Van ötletem, hol lehet a kapcsolódás – folytatta a Borsnak nyilatkozó zenész. "Van egy stúdió, ahol jártam nem is olyan régen, és ahol pont az apámhoz írt dalt mutattam meg. Sokan stú­dióznak itt, szerintem Joci is, és akár így is történhetett az ötletem kölcsönvétele" - mondta a lapnak Delhusa.

Caramel viszont felháborodott már a feltételezésen is. "Kikérem magamnak, ha bárki azzal gyanúsít, hogy Joci dala bárhonnan merítődött. Ennél mi szerelmesebbek vagyunk abba amit csinálunk, és pont az a legizgalmasabb, hogy megtaláljam az énekeshez illő történetet" - mondta a Borsnak.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x