hirdetés
rekasi-karoly-onkormanyzati-valasztas-2019.jpg

Rékasi Károly készen áll az önkormányzati választásra: 'Átgondoltam, mire vállalkozom'

Az RTL Klub is reagált arra, hogy a színész indul a képviselői helyért.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 05.


hirdetés

Mi is megírtuk, hogy

Rékasi Károly elindul az önkormányzati választásokon.

A színész felkérésnek tesz eleget azzal, hogy függetlenként indul a képviselői posztért Soroksáron.

A Soroksári Civil Szervezetek és Személyek Egyesülete támogatja, és függetlenként száll ringbe. Tervei szerint, ha bizalmat nyer és megválasztják, képviselőként a kerület jobbá tételén dolgozna.

Facebook-bejegyzésében azt írta, hogy Párjával, Pikali Gerdával úgy gondolják, hogy ami számukra kellemesebbé, élhetőbbé, szebbé, problémamentesebbé tehetné a környéket, az minden itt élőnek jó szolgálatot tehetne.

hirdetés

"Meggyőződéssel hisszük, hogy az ismertségünk segítségül lehet olyan közérdekű problémák megoldásában, melyek mindenkit érintenek."

A Blikk megkereste a színészt, a lapnak elmondta, hogy a lokálpatriotizmus vezérli.

"Azon, hogy az életem eddigi hányadában párt- vagy politikai tevékenység mellett sohasem foglaltam állást, a hátralévő néhány évtizedben sem szeretnék változtatni. Éppen ezért vállaltam el egy pártoktól független civil szervezet felkérését" - mondta Rékasi Károly.

"Alaposan átgondoltam, mire vállalkozom, és arra jutottam, hogy lesz elegendő időm a közösségért dolgozni, tisztességgel ellátni a feladatot, amit vállalok."

Azt is mondta:

"Nyitott szemmel élek, látok dolgokat, ezért megvan, hogy miket szeretnék megvalósítani, miken kellene változtatni ahhoz, hogy a környezetemben lakóknak is jobb legyen. Amióta itt lakunk, pontosan tudjuk Gerdával, hogy a főváros egyik legszebb, még a természethez közeli helyén élhetünk".

A Blikk megkereste az RTL Klubot is Rékasi Károly döntésével kapcsolatban. Azt írták:

"színészi munkáját a Barátok közt című sorozatunkban semmilyen módon sem befolyásolja az, hogy magánéletében egy civil szervezet támogatásával elkötelezett emberként és soroksári lakosként aktívan tegyen a közösségért és segítse közvetlen lakókörnyezetének fejlődését".


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
schobert_index.jpg

Schobert Norbi: „Nagyon jó érzés, ha a feleségem a szülészetről kilépve, frissen mosott hajjal, kisminkelve, magassarkúban vár engem”

Schobert Norbi az Index vendége volt. A fiteszguru egy bő órát töltött el a lap újságírói és az olvasók kérdéseinek kereszttüzében.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 28.


hirdetés

Norbi az interjúban elmondta: továbbra is tartja magát az egy hete tett állításához, mivel 20 éve ezt mondja, és így érzi hitelesnek. Mint elmondta: mondanivalóját nem tervezte meg előre, bár - ahogy fogalmazott - volt benne egy tudatos kommunikációs bomba.

Schobert szerint csak a baráti körében öt olyan válás vagy szakítás van, ami visszavezethető a megnövekedett testsúlyra. Még a héten publikálni fogja a következő videóját Szembejön a valóság címmel, amelyben egyesével beülnek, és megszólalnak ezek az ismerősei.

Hozzátette: a videóban értelemszerűen nem a duci emberekre gondolt, amit "kellemesen teltnek" is nevezett. A kérdésre, hogy hol van a kellemes teltség határa, konkrét számokkal válaszolt:

„Ha egy 160 centis nőről beszélünk, orvosilag a körülbelül az 50 kiló az egészséges testsúly.”

hirdetés

Lapozz Norbi legjobb mondataiért!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
kulcsar-edina.jpg

„A gyermeketek ennél jobbat érdemel” - durván visszaszólt Tibi atya, akit perrel fenyegetnek Kulcsár Edináék

Éleződik a virtuális iszákos pap és a sztárpár konfliktusa.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 28.


hirdetés

Beperli Tibi atyát Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti - írja a Blikk.

A virtuális pap blogoldalán "médiaképződménynek" nevezte Csutit, és vulgáris kifejezésekkel teli posztjában azt is nehezményezi, hogy a pár már most termékeket hirdet a még meg sem született gyerekükkel.

A per hírére adott válaszában Tibi atya továbbra sem kíméli Kulcsárékat. Mint írja:

„A hozzátok hasonló influenszerekről azt gondolom, hogy ők maguk is állatkerti látványosságként tekintenek magukra. Ezért rendelitek magatokat és a családotokat a mutogatni való állatokkal egy sorba”.

Ahogy kifejti: ő maga is sok mindent megtesz a lájkokért, hisz részben ebből él. Többször megírja, hogy alapvetően azzal van baja, hogy a magzatot is népszerűségük, és így vagyonuk növelésére használják.

hirdetés

„A félmilliós szépségkirálynő oldalán sincs semmi keresnivalója a gyermeknek. Ha egy nap úgy dönt, hogy belép a nyilvánosságba, tegye, de nem szabad megfosztani a nulladik pillanatban ettől a választástól, mert a következményeit is ő viseli majd”

- teszi hozzá a milliós követőtáborral rendelkező Tibi atya.

„Edina, Csuti, szerintem tankönyvi ábrák lehetnétek a civilizáció utáni ember családmodelljéhez. Mégis, azt gondolom, a gyermeketek ennél jobbat érdemel. Elkeseredett kísérletet teszek a megmentésére, miközben tisztában vagyok vele, hogy az egyetlen dolog, amin keresztül hatni lehet rátok, az az egotok köré épülő hazug univerzum ostrom alá vétele a kérlelhetetlen valósággal” - fejezi be posztját Tibi atya.

Security Check Required

null


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
dallosbogi1.jpg

Dallos Bogi egy képsorozatot osztott meg, amin Puskás Petivel cukiskodnak

A szerelmes énekesnő az Instagramon mutatta meg egy régebbi fotósorozatát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 28.


hirdetés

Dallos Bogi és Puskás Peti néhány hónapja alkotnak egy párt. Azóta gyakran örvendeztetik meg rajongóikat közös képekkel.

Most az énekesnő egy régebbi képsorozatot töltött fel az Instagramra, amelyen párjával együtt láthatóak.

A képekért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
tilla.jpg

„Majesz megégett a szaunában” – megsérült Majka a Bezár a bazár forgatásán

A balesetről Till Attila osztott meg fotót az Instagramon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 28.


hirdetés

Csúnyácska sérülést szerzett Majka a Bezár a bazár című műsor forgatásán - tudjuk meg műsorvezetőtársa, Till Attila Insta-oldaláról.

A képen Majka letolt nadrággal látható, mellé Tilla azt posztolta: "Majesz megégett a szaunában."

Az esetről bővebb információt egyelőre nem tudunk.

A sérülést viszont meg tudjátok nézni a lapozás után:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!