"Madarat lehetne fogatni veled?" – a randiguru tökéletes üzenete, amit egy lány írhat a srácnak a találka után
Se rámenősnek, se megközelíthetetlennek nem szeretnél tűnni? Ez a teendő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. november 08.Hazafelé sétálsz az első randitokról, és madarat lehetne fogatni veled. Végre találkoztál egy értelmes és jópofa sráccal, legszívesebben már most a következő találkozó részleteit egyeztetnéd.

A nagy öröm persze egyben pánikhelyzetet is jelent: mégis mit tegyél, hogy fenntartsd a kiszemelted érdeklődését? Mi a helyes viselkedés, ha se túl rámenősnek, se túl megközelíthetetlennek nem szeretnél tűnni?

Diana Dorell randitanácsadó legnagyobb örömünkre elárulta az Elite Daily-nek, mi ilyenkor a teendő. Dorell szerint egy rövid SMS-t mindenképpen meg kell ereszteni a találkozó után.

És hogy mégis miről? Nem szabad túlgondolni.

A "köszönöm a találkozót, remekül éreztem magam" a lehető legjobb, amit írhatsz, hiszen pozitív és reménykeltő, de egyben visszafogott és diszkrét is.

A randiguru hozzátette, hogy nyugodtan használhatunk emojikat is, ám jobb, ha nem esünk velük túlzásba.

"A hangulatjelek aranyosak, de ha már a konkrét mondandónkat is azokkal helyettesítjük, az arra utalhat, hogy nem tudunk jól kommunikálni" - fejtette ki.

Dorell azt is elárulta, hogy a randit követő délelőtt tanácsos elküldeni az üzenetet, hiszen így láthatja a srác, hogy azóta is gondolkodtál a találkozótokon, de mégsem az SMS megírása volt az első dolgod ébredés után. (Ez egyébként azért is jó taktika, mert a válaszától függően elindulhat egy újabb beszélgetés chaten keresztül.)

Persze ahány pár, annyi szokás és igény - lehetséges, hogy a ti viszonyotok jóval gyorsabban, vagy épp jóval lassabban halad az átlagosnál, de aggodalomra semmi ok. Ez az üzenet csak jól sülhet el, garantált, hogy mosolyra húzódik majd a kiszemelted szája, ha megnyitja.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x