hirdetés
kiskacsa-mentes-seriff-1000x642.jpg

Rajong a net a rendőrért, aki négy kiskacsát mentett ki a csatornából - videóra is vették

A Reuters hírügynökség oldalán megosztott videó valóban szívmelengető. Eddig csaknem 175 ezren látták.
Reuters/Twitter. A címkép illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2019. augusztus 17.


hirdetés

Az eset Amerikában, Kalifornia államban történt, ahol a heves esőzések miatt hömpölygő víz öntötte el az utakat. Az egyik lakó arra lett figyelmes, hogy a víz elsodort négy kis vadkacsát az anyjuk mellől. A kis állatok belezuhantak egy csatornába. A lakó azonnal hívta a helyi seriff hivatalát, ahonnan egy rendőrtisztet küldtek ki a kacsák megmentésére.

A rendőr nem tudta máshogy megoldani a helyzetet, csak úgy, hogy bemászott a csatornába - szerencsére nem volt elárasztva vízzel - és egyesével kiemelte a négy, rémült kiskacsát. A videón látszik, ahogy az anyjuk ijedten szaladgál az úton, aztán megkönnyebbülve veszi tudomásul, hogy mind a négy csemete előkerült, és együtt eltotyognak.

Hasonló kacsacsalád-mentési akció egyébként nálunk is előfordult. Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy egy tojó és 8 kiskacsája a Feneketlen tóból tévedt a XI. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság udvarára. Videóra is vették, ahogy a tűzoltók visszaterelik őket a vízbe.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
olasz-milliomos-seggrepacsi.png

Óriási botrányt okozott egy olasz milliomos videója, amin bikinis lányok fenekét paskolja

Hát nem egy #metoo propagandafilm... De Gianluca Vacchi még ezt is tudta überelni egy, a kritikaáradat után készített felvételével.
Daily Mail - szmo.hu
2019. augusztus 16.Gianluca Vacchi, az 52 éves, olasz milliomos, playboy és Intagram-sztár - mellékállásban "hobbi-DJ" - valószínűleg maga sem gondolta, hogy több mint 13 millió követővel rendelkező Instagram-oldala legnagyobb botrányt kavaró posztja épp egy laza, nyári, bulizós videó lesz.

A fényűző életvitelét bőszen csillogtató férfi új dalát, a Mueve-t szerette volna reklámozni a kis videóklippel.

A felvételen természetesen ő látható, amint a tengeren ringatózó luxusjachtján végigriszál a zene hangjaira, majd négy sorban bepucsító, bikinis lánynak végigpaskolja a fenekét, aztán együtt táncolnak, végül a férfi beleugrik a vízbe.

A videó már öt és félmillió megtekintésnél tart, ám a popsipaskolásos rész rengeteg nőnél kiverte a biztosítékot.

Most, amikor a #metoo kampány hullámai egymás után tépázzák meg több világhírű férfi - filmsztárok, énekesek, rendezők, producerek - hírnevét, és a közfelfogást is kezdik alaposan megváltoztatni a nők tárgyiasításával kapcsolatban, a hozzászólók nagy része szerint egy ilyen videó sokkal többet árt, mint használ.

A kritikákért és a videóért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
9-terhes-nover.jpg

Egyszerre várt gyereket egy kórház 9 nővére, most közös fotón mutatták meg a babáikat

Olyan kép is készült, amelyen a kolléganők a kezükben tartják a kicsiket, akik többek szerint gyanúsan hasonlítanak egymásra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 17.Márciusban számoltunk be arról a nem mindennapi sztoriról, hogy az Egyesült Államokban található Maine-i kórház kilenc alkalmazottja szinte egyszerre esett teherbe, ráadásul mindegyikük ugyanazon a szülészeti osztályon dolgozik.

Amikor már mindegyik nővérnek láthatóan gömbölyödött a pocakja,

készült egy közös fotó róluk a szülészet bejárata előtt, amin a munkaruhájukban, mosolyogva néznek a kamerába.

Akkor az egyikük, Erin Greiner elárulta, hogy bár nagyon meglepődtek, hogy így alakult, de nagyon örültek egymásnak.

"Miután egymás után elkezdtük a többieknek bejelenteni, hogy terhesek vagyunk, minden bejelentéssel csak egyre boldogabbak lettünk, hiszen itt vagyunk egymásnak."

A kismamák április és július közé voltak kiírva, mostanra pedig már mindegyiküknek megszületett a gyereke. Ebből az alkalomból ismét készült egy közös kép róluk, ahogy a karjukban tartják a babájukat, de a 9 kicsit külön is lefotózták.

A képekhez kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
sziget-fenyek.jpg

„Felrobbant egy sátor, mert rossz volt a kávéfőző” – a Szigeten dolgozók meséltek a munkájukról

Megkérdeztük, mit csinálnak az egészségügyisek, és mi a legbetegebb sztori, amit egy pult mögül lát egy ott dolgozó.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 17.Olyan fiatalokat kérdeztünk, akik egy hétig dolgoznak azon, hogy a Sziget Fesztiválon minden flottul menjen.

Az élő közvetítésen, az egészségügyi állomáson vagy a pultokban dolgozóktól a világításért felelőkig többeket kérdeztünk arról, mi a munkájuk, milyen érdekes történeteket tudnak mesélni a fesztiválról.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x