Radics Giginek Lady Gagát és Ariana Grandét is sikerült leköröznie
Az énekesnő új dala sorra előzi a világsztárokat a Billboard listáján.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 11.A mindössze 22 éves énekesnő mondhatni poptörténelmet írt: Moment című, Rio-val közös dala sikert sikerre halmoz. Amint azt korábban írtuk, már a kezdés is erős volt, hiszen a Billboard Dance Chart-ján az 52. helyen nyitott a szerzemény.

Most pedig a 18. helyen áll, megelőzve ezzel a legismertebb popsztárok krémjét, köztük Gigi legnagyobb példaképeit is.

Az énekesnő nemsokára Amerikába utazik a családjábal, előtte az AcNewsnak mesélt arról, milyen is megélni ezt a valósággá váló álmot.

"Nagyon furcsa érzés. Szerencsére van már egy olyan fix kapcsolatrendszerünk Amerikában, amire számíthatok a jövőben. Ők helyiek, ezért ismerik az amerikai piacot, tudják, hogyan kell promotálni, elindítani egy dalt. A Moment is ennek az eredménye lett, így kerülhetett egy helyi kiadóhoz és ezen keresztül az összesített slágerlistára. Ezek a kinti zenész barátaim segítettek ennek a dalnak a megszületésében is és nagyon szurkolnak hétről hétre velünk együtt, segítik a dal előrehaladását. Amikor felhívtak, hogy 'képzeld Gigi, a Billboard-on nyit a dalod Ariana Grande, Lady Gaga, Barbara Streisand és Jennifer Hudson új dalai között', na akkor azt hittem elájulok. Ők mind olyan énekesnők, akikre szakmailag nagyon felnézek. Nem is akartam elhinni, hogy ez megtörténik"

- emlékezett vissza az X-Faktor mentora.

"Elsősorban pihenni megyünk a családommal és barátokkal, mivel nagyon húzós volt a tavalyi év, tényleg mindenkire ráfér már. Persze nagyon várjuk, hogy a Moment jó helyezése mit hoz, hiszen fogunk találkozni azokkal a zenészekkel és producerekkel, akik egyengetik a dal útját."

Forrás: AcNews


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x