hirdetés
puzser.png

Puzsér durván beszólt a Nyerő Páros játékosainak – újra a régi a kritikus

A főpolgármesteri választást kipihenve a műsor szereplőinek - Fluor Tominak, Istenes Bencének és Sárközi Ákosnak is odamondott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 03.


hirdetés

Az október 13-án lezajlott főpolgármester választáson Puzsér Róbert is indult, de az eredményeket összesítve Karácsony Gergely lett Budapest polgármestere.

A kritikust nem lepte meg az eredmény, de csalódott volt amiatt, hogy az öt százalékot se sikerült elérnie. Facebook-oldalán Puzsér elmondta, visszatér a kulturális életbe, mert nem a politikából szeretne élni, de öt év múlva új alternatívát fog kidolgozni a budapestiek számára.

Puzsérnak természetesen volt néhány jó szava a Nyerő Páros versenyzőihez is, ha már visszatért a kulturális életbe.

Fluor Tomiról elmondta, hogy régen talán szórakoztató beszólásai voltak, mikor még Kiszel Tündét provokálta, és kreatívan kritizálta a rendszert. Most viszont bevonult egy nővel egy villába, akivel együtt se lakik, hogy játssza a szerelmest, mert azt hiszi, ezt várja el bárki is tőle.

"Európa egyik legsikeresebb televíziós arcaként nap mint nap nyomorultul erőlködik, hogy egy egyetlen percre sem komolyan vehető „versenyt” megnyerjen, holott ő tudhatja a legjobban, hogy erre a világon semmi szüksége nincs"

- írta Istenes Bencéről, akit a műsor legidegesítőbb "kis picsájának" nevezett, akinek a karriere nem csak itthon, de Németországban is a topon van.

A Michelin-csillagos séfet is kifigurázta. Bár elmondta, hogy valóban többet tett le, mint bármelyik tévés celeb, mégis úgy gondolja, lesüllyedt az ő szintjükre. Mondhatni megirigyelte, hogy ő még nem szerepel minden sztármagazin címlapján a többi versenyzővel szemben.

Klsőbb még megemlítette posztjában, hogy szánalmas, hogy ez a műsor is egy mesterkélt valóságshow.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
Képernyőfotó-2019-11-02-15.07.23.png

Nyerő Páros: Istenes Bence és Csobot Adél az összes pénzüket kockára teszik

A hétfői adás is sok izgalmat és intrikát tartogat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 02.A műsorvezető és énekesnő kedvese számára eddig sem volt unalmas a Nyerő Páros műsora.

Az emlékezetes rúdtáncos játék után Fésűs Nelly párja, Vajtó Lajos rúgta Bencével össze a port, mivel az taktikai döntést hozott, ezt pedig Vajtó aljasságnak és gyengeségnek nevezte.

Nemrég pedig szexuális életük került terítékre egy megmérettetés folyamán.

Most azonban még inkább emeltek a téten.

A Nyerő Páros valóságshow műsora a hosszú hétvége miatt ugyan szünetelt egy kicsit, de hétfőn visszatér.

Az előzetesben pedig annyi biztosan kiderül, hogy Bencéék párosa bevállalós döntést hoz egy játék során.

"Játszani szeretnénk, játékban szeretnénk maradni, úgyhogy 404 ezer forintot raktam fel"

- meséli a videón Adél a lányok gyűrűjében.

Balázs a biztonság kedvéért vissza is kérdez.

"Tehát mondasz egy all-int?"

Ezután azt láthatjuk, amit Bence indulattól és csalódottságtól fűtötten felrúg egy építőkockákkal teli vödröt, majd egy hirtelen vágással már az a boldog pillanat tárul a szemünk elé, amikor magához öleli egyik kisfiát.

Adélék sorsáról több nem derül ki a videóban, csupán hétfőn, a Drága örökösök után tudhatunk meg többet.

A videóban feltűnik még Sárközi Ákos és felesége, Éva is. Minden jel arra mutat, hogy Fésűs Nelly és Vajtó Lajos ezúttal velük keverednek vitába.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
andyvajna.jpg

Elkészült Andy Vajna síremléke

Az özvegy egy videót és fotót is megosztott, és azt üzente, hogy aki szeretné, kilátogathat a sírhoz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 02.Elkészült Andy Vajna síremléke a Fiumei úti sírkertben. Az oroszlános sírkő majd december végére lesz kész teljesen - írta meg Vajna Tímea az Instagram-sztorijában.

A bejegyzés szerint:

"Pap Lajos kőszobrász gyönyörű munkát készített. A teljes síremlék dec. végére lesz kész. Igazán méltó Andyhez. Ha valaki ki szeretne jönni a férjem sírjához, a Fiumei sírkert 19-es parcellájában találja".

A sírról a 24.hu is közölt képeket.

Andy Vajna idén januárban, életének 75. évében hosszú betegség után budapesti otthonában halt meg. A magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos volt.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
x_faktor_mentorok_2019.jpg

X-Faktor: Gáspár Laci kiakadt Dallos Bogira

A két mentor heves szócsatájától lesz hangos a szombat esti adás.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 02.A 2019-es szériában már a mentorházas helyekért folyik a küzdelem, ezért gyakran kiélezettebb a hangulat a zsűritagok között is.

Az első igazán komoly összezörrenés a legújabb mentor, Dallos Bogi és a veteránnak számító Gáspár Laci között alakult ki, mivel Bogi úgy döntött, hogy a táborban hazaküldi Laci egyik kedvencét.

"Próbáltam neked segíteni, és én most csalódtam. Nem hoztál jó döntést. Csalódtam benned, mert olyan vagy, mint a többiek... Kikészültem"

– mondta Gáspár Laci a lány döntése után, amivel ByeAlex sem értett egyet.

A részleteket az X-Faktor ma esti adásában láthatjuk majd, a Blikk pedig Bogit kérdezte a vitával kapcsolatban.

A 22 éves lány a lapnak elmondta, hogy korábban szinte mindenben nagy volt köztük az egyetértés a mentorokkal, de a tábor és a székes kihívás előcsalogatták az indulatokat.

Az énekesnő vállát nyomta az a felelősség, hogy ki lesz az a hat énekes, aki széket és egyúttal utat kap a mentorházba.

"Ez volt a műsor eddigi legnehezebb része, mert a versenyzők nagyon a szívünkhöz nőttek, ezért természetes, hogy mindenki védte azt, akit megkedvelt. Lelkileg nagyon megviselt az egész helyzet, pedig nem gondoltam volna, hogy ennyire kemény lesz. Lacit is értem, mert ő ragaszkodott az egyik énekeshez, akihez én nem, és jöttek az indulatok. Lacival nagyon szeretjük egymást és jóban is vagyunk, ezért is bántott meg azzal, amit és ahogyan mondott, de utána persze megbeszéltünk mindent"

– mondta Dallos Bogi, akinek állítása szerint hamar elszáll a mérge és azt tartja a legjobb megoldásnak minden hasonló helyzetben, ha az ellentéteket nyíltan megbeszélik, majd továbblépnek.

A Blikk Gáspár Laci véleményét is kikérte a témában.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
gelencser-timi.jpg

Mindenki látta a bugyiját Gelencsér Tímeának egy szépségversenyen

Egy vetélytársa rálépett a szoknyájára, mire leszakadt róla a ruha.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 03.A 2016-os Miss World Hungary nyertesnek, Gelencsér Tímeának, nem az volt az első szépségversenye. Évek múltán most először mesélt a korábbi, kisebb versenyeiről a LifeTV-nek. Az új műsorban, amit Szulák Andrea vezet szokatlan történet látott napvilágot.

Egy ilyen kisebb megmérettetésen Timi fejére kerülhetett a nyertesnek járó korona. Ő maga se hitte el, nem is számított rá, hogy nyerhet. Így a döbbenettől megkábulva lépett ki a sorból, miközben vetélytársa - feltehetően irigységből - a szoknyájára lépett, ami egy az egyben leszakadt róla, és mindenki megcsodálhatta a fehérneműjét.

"Kaptam egy gyönyörű szép estélyi ruhát, fentre egy bodyt, egy fűzőt, alulra pedig egy tépőzáras tülszoknyát. Álltunk az eredményhirdetésnél – és én nem számítottam arra, hogy meg fogom nyerni azt a versenyt –, emlékszem, ahogy kimondták, hogy első helyezett, és előre léptem egyet, a mögöttem álló lány rálépett a szoknyámra, az egész lezuhant a földre. Nem tudtam, hogy visszakézből adjak egyet vagy gyorsan felöltözzek"

- mesélte Szulák Andreának, akik ezután arról érrdeklődött, hogy "megölte-e" ezek után a másik lányt.

Tíme erre csak annyit válaszolt:

"Nem, egy királynő ilyet nem csinál."


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!