hirdetés
keaton.jpg

Porig alázták ezt a kisfiút az iskolában, világsztárok álltak ki mellette

Zokogva beszélt a kisfiú az iskolai zaklatásról - százezrek, köztük Justin Bieber, Katy Perry és Demi Lovato is védik őt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. december 12.


hirdetés

Rengeteg híresség bátorítja és biztosította támogatásáról a Tennessee állambeli Knoxville egyik kisdiákját, Keaton Jonest, akiről felkerült a netre egy felvétel, amelyen az iskolai zaklatásról beszél.

A felvétel azután készült el, hogy a fiú felhívta anyukáját, Kimberlyt, hogy vigye őt haza előbb az iskolából, mert nem mer bemenni az ebédlőbe. Ez nem az első ilyen alkalom volt. A fiú ezután megkérte édesanyját, vegye videóra, amit mondani szeretne.

A fiú könnyek közt kérdezi a felvételen:

„Csak kíváncsiságból, miért szórakoztok másokkal? Mi értelme van? Mi a jó nektek abban, hogy ártatlanokat szúrtok ki magatoknak és piszkoskodtok velük? Ez így nincs rendben!”

A videón az édesanya megkérdezi: „Miket mondtak neked?”

hirdetés

„Az orromon nevettek. Azt mondták ronda vagyok, és egy barátom sincs” – válaszolta Keaton, miközben potyogtak a könnyei.

„És mit csináltak veled az ebédlőben?” – kérdezte Kimberly.

„Leöntöttek tejjel, meg szalonnát raktak a ruhámra. Kenyérrel dobáltak” – felelte a fiú, aki azt is elmondta, nem ő az egyetlen gyerek az iskolában, aki folyamatos zaklatásnak van kitéve.

„Nem szeretem, hogy ezt csinálják velem, azt meg pláne, hogy másokat is bántanak, mert ilyet nem szabad – mondta az édesanyjának. – Nem kell leszólni azokat, akik másmilyenek. Erről ők nem tehetnek. Ha piszkálnak, ne törődj vele! Azt hiszem, erősnek kell maradnod. Nehéz. De egyszer talán jobb lesz” – foglalta össze.

Erről a videóról van szó:

A hírességek, akikhez elért a felvétel, megható figyelmességgel és határozottsággal álltak ki a fú mellett és az iskolai zaklatással szemben.

Patrick J. Adams kanadai színész, aki a „Suits” című sorozattal vált igazán ismertté, azt írta:

„Nem vagy egyedül #KeatonJones. Engem is folyamatosan zaklattak gyerekkoromban. És sosem tudtam megfogalmazni, amit te most megtettél. Valóban jobb lesz. Attól lesz jobb, aki vagy, amit tudsz, és attól, hogy ezt megosztod mindannyiunkkal. Köszönet a bátorságodért!”

A szívszorító videót már több mint 16 millióan látták a Facebookon, miután Kimberly ezzel a kísérő szöveggel együtt közzétette: „Csak, hogy világos legyen, Keaton maga mondta, hogy ezt tegyem, MIUTÁN a kérésére ISMÉT hamarabb el kellett őt hoznom az iskolából, mert nem mert elmenni ebédelni.”

Chris Evans úgy reagált:

„Légy erős, Keaton! Ne hagyd, hogy megfélemlítsenek. Hidd el nekem, hogy jobb lesz. Míg azok a kemény fiúk ott a suliban eldöntik, milyen emberek szeretnének lenni, neked lenne kedved a mamáddal eljönni jövőre a Bosszúállók Los Angeles-i premierjére?”

A kedves invitáláshoz Mark Ruffalo is csatlakozott, míg Hailee Steinfeld a Tökéletes hang 3 bemutatójára várja Keatont, hogy ő legyen a partnere a keddi bemutatón.

Katy Perry arra kérte az ügy kapcsán a követőit, hogy forduljanak egymáshoz szeretettel.

Demi Lovato pedig azt írta: „Én #Keatonnal vagyok. Keaton, kicsikém, tudnod kell, hogy nem vagy egyedül. Sokan szenvedtek el iskolai zaklatást és sokkal erősebben jöttek ki belőle, és te is ilyen leszel! Az ég áldjon, édes.”

Andy MacDowell tegnap este így búcsúzott: „Jó éjt, srácok! Imádom Keaton Jonest! Mekkora erő van a Twitterben! Az egész világ Keaton mellé tud állni, és ez csodálatos!

Dana White, a legnagyobb MMA szövetség, az UFC elnökének meghívásához csatlakozva, az ifjabb Donald Trump is beszállt: „Ez a kisfiú hihetetlen, megérintett a videója. @danawhite, ha tényleg elfogadja a meghívásod, hogy meglátogassa az UFC központját, megtisztelő lenne, ha vendégül láthatnám őt nálunk a családjával, ha szállásra van szükségük.”

„Imádon ezt a kisfiút, pedig nem is találkoztam vele” – írta Eva Longoria, majd folytatta:

„Bátor és gyönyörű vagy, úgy, ahogy vagy, ne hagyd, hogy mások határozzák meg, ki vagy te! A világ érzelmi mérget kever, ne hallgass rájuk, és akkor a tiszta kis szívedig nem jut el a méreg!”

„A bátorság tűz, a bántalmazás füst” – idézte Benjamin Disraeli, egykori brit miniszterelnököt tweetjében a Nickleback. „Csak így tovább, keményen, Keaton, bátor fiatalember vagy és sok klassz ember támogat. @Lakyn_Jones, ha bármiben a segítségetekre lehetünk az öcséddel kapcsolatban, jelezzétek.”

Justin Bieber pedig egyenesen azt javasolta Keatonnak, hogy írjon rá privát üzenetben, és beszélgessenek, felajánlva a barátságát.

Az édesanya még hozzátette: az ő gyermekei sem tökéletesek, otthon pont olyanok, mint a többi átlagos gyerek, de az iskolában tudnak viselkedni.

„Beszélgessetek a gyerekeitekkel. Már olyat is hallottam a barátaimtól, hogy a gyerekeik csak azért voltak kedvesek vele, hogy rávegyék, hogy összeakaszkodjon valakivel. Mindannyian tudjuk, milyen érzés, ha tartozni szeretnénk valahová, de csak nagyon kevesen tudják, milyen az, ha nem tartozol sehová.”


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
agressziv-autos.jpg

„Ne állj meg kérlek légyszíves, nagyon félek!” - agresszív autós tombolt a Hungária körúton

Az őrült sofőr a felvételt készítő vezető visszapillantóját is leverte, miután megfenyegette őt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 07.


hirdetés

A Bp-i Autósok Közössége YouTube-csatornáján posztoltak egy videót, amin egy különösen agresszív sofőr veszélyes viselkedését láthatjuk.

Az eset sajnos nem mondható ritkának, de a belső kamerás felvételekből most láthatjuk és hallhatjuk, mennyire ijesztő tud lenni, amikor egy magából kikelt sofőr kezd ámokfutásba a budapesti forgalomban.

A felvétel készítője, Zoli kikanyarodott a péntek késő délutáni forgalomban a Hungária körútra, a Bethesda utcából, nem sokkal azután, hogy felvette a párját. Zoli hozzátette, hogy aki ismeri ezt az utcát, az tudja, hogy sajnos nem egyszerű a kijutás, mivel egy kanyarból jövő gyors, 70 km/h sebességkorlátozású útra kell kikanyarodni. Sajnos megint szabálytalanság történt, ugyanis a körúton két autó is parkolt balról aznap, ami akadályozta a kilátást - teszi hozzá az autós közösség.

„Amennyire tudtam átnéztem a parkoló autókon és egy megfelelő pillanatban elindultam. Én is és a párom is balra nézett és nem láttuk ezt az autóst. Vagyis nagyon gyorsan jöhetett... Kikanyarodás után egyszer csak valaki mögöttünk dudál őrült mód, én meg nem értettem, hogy mi történt, így nem akartam elhajtani onnan, ezért nem is gyorsítottam azonnal” - írja Zoli.

Ezután a dudáló autós eléjük vágott, kipattant az autójából és „Szálljál ki!” felkiáltással közelített Zoliék autója felé. Ahogy a sofőr írja, a felvételeken nem látszik, de az agresszív autós a visszapillantójukat is letörte.

hirdetés

A videó végén látszik, hogy a magából kikelt vezető még egyszer rádudál a párra, mikor elhúz mellettük, az anyósülésen ülő utas pedig még be is mutat nekik.

A közösség azt javasolja mindenkinek, hogy a hasonló esetekben őrizzük meg a hidegvérünket, mert nagy veszélyek is adódhatnak egy hasonló szituációból.

"Ne állj meg kérlek légy szíves, nagyon félek"! | "Szálljál ki!" - ordította az agresszív sofőr

Olvasónktól kaptuk, a múlt hét pénteki felvételt. Sajnos aki a budapesti forgalomba közlekedik, látott, halott, vagy rosszabb esetben tapasztalt már hasonlót...


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
rendorseg_eletmentes2.jpg

80 kiló jéggel mentettek életet a rendőrök Érden

Pillanatok alatt feltalálták magukat, ez volt a felhevült testű férfi szerencséje.
Fotó: Police.hu - szmo.hu
2020. július 05.


hirdetés

Egy érdi társasház mélygarázsában talált rá egy helyi lakos egy autóban ülő, kormányra borult, eszméletlen férfira, aki nem reagált a szólongatásra. Az eset 2020. július 2-án történt - írja a Police.hu.

Segélyhívására a mentők és a rendőrök is kiérkeztek. A mentőorvos életmentő beavatkozásából az egyik rendőr is kivette a részét, és hasznosította mentőszakápolói képesítését.

A beteg 40 ˚C feletti testhőjét sürgősen csökkenteni kellett, a helyszínen azonban ehhez semmiféle eszköz nem állt rendelkezésre. Az egyenruhások egy közeli benzinkútra hajtottak, ahol 80 kilogramm jeget pakoltak a rendőrautó csomagtartójába, majd szállították a helyszínre.

A férfi további, biztonságos lélegeztetéséhez utánpótlásra volt szükség, ezért visszapattantak a szolgálati gépkocsiba, az érdi mentőállomásra száguldottak, ahonnan oxigénpalackkal tértek vissza.

A gyors beavatkozásnak köszönhetően a beteget végül stabil állapotban sikerült kórházba vinni.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
down-Copy.jpg

Egy Down-szindrómás modell lett a Gucci Beauty új arca

A szépségmárka ezzel is szeretné segíteni a társadalmi érzékenyítést.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 06.


hirdetés

A 18 éves Ellie Goldstein lett a Gucci Beauty új arca. A szépségtermékeket kínáló luxusmárka legújabb kampányához egy Down-szindrómás modellt választott.

A Gucci és az olasz Vogue magazin közös projektjében fedezték fel a lányt. A márka elsőként ezzel is szeretne nagyobb lehetőséget adni a Down-szindrómások megjelenésének a szépségiparban.

A kampánynak az is célja, hogy elősegítse a társadalmi érzékenyítést

- írja a 24.hu.

The Instagram scouting partnership between #GucciBeauty and @vogueitalia is celebrated in a special editorial shot by @davidpdhyde-the first photographer selected through the scouting-featuring model Ellie @elliejg16_zebedeemodel wearing Gucci Mascara L'Obscur. #AlessandroMichele @gucci @alessandro_michele

null

hirdetés

A lány az Instagramon írta meg, hogy mennyire boldog, hogy részese lehet a közös munkának:

BTS - @gucci @guccibeauty @vogueitalia Best day EVER! ?? I feel so lucky and honoured to be chosen for this mascara campaign. @zebedee_management @alessiaglaviano #alessandromichele #model #downsyndromeawareness #downsyndromerocks

null

Love it #Gucci

null

Home , how is my makeup? #Gucci #Model

null


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
zente3.jpg

Videón Zente újabb csodálatos fejlődése - a kisfiú közben már megtanult nemet mondani is

A génterápiának hála, fizikailag és akaratában is egyre erősödik az SMA1-betegségből gyógyuló kisgyerek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 05.


hirdetés

Újabb jó hírek érkeztek Zente, az SMA1-beteg kisfiú háza tájáról.

Ahogy Facebook-oldalán olvashatjuk, a génterápia óta a hosszú karantén után lezárult az első intenzív fejlesztési hét a Borsóház-Pécs Nemzetközi Intenzív Terápiás Központban.

Az édesanyja szerint fantasztikusan sikerült a fejlesztés, Zente hozzáállása remek, akaratereje példás. Most egy extrahosszú videón mutatják be a hét történéseit.

Ahogy az anyuka írja, igyekezett minél rövidebbre szabni a videót, de túl sok volt a pozitív történés, amit nem lehetett kihagyni.

Az ajánlóban megköszönik a terápiás központ munkatársainak segítségét is. A kisfilmben az is jól hallható, hogy fizikai állapota mellett akaratereje is erősödik Zentének: már könnyen képes nemet mondani dolgokra, ha úgy tartja a kedve.

hirdetés

Fejlesztő hét Bence bácsival :)

null


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!