hirdetés
polip-arcara-tapasztotta-mergezes-1000x631.jpg

Polipot tapasztott az arcára, alig pár nap múlva kórházba került

Poénkodós fotónak indult, de nagyon megszívta a washingtoni nő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 10.


hirdetés

Jamie Bisceglia egy lazachalászati versenyen vett részt, ám amikor látta, hogy nem fogja megnyerni a versenyt, inkább nekiállt szórakozni. A vízből kifogtak egy polipot és a nő az arcára tapasztotta - írja a Huffington Post.

A washingtoni nőről fotók is készültek, amin szélesen vigyorog, arcán a polippal, ugyanakkor korántsem lett ilyen vidám vége a történetnek.

A polip tapadókorongjai ugyanis tele vannak erős méreggel, a rémült állat pedig ezeket az anyagokat gyakorlatilag a nő arcbőrébe fecskendezte.

A nő így súlyos mérgezést kapott az állattól.

Bisceglia viszont nem vette komolyan a jeleket, így csak napokkal később jutott el orvoshoz, amikor az ismerősei szerint már teljesen átalakult az arca. Szerencséjére kórházban viszont hamar ellátták. Bisceglia a polipot pedig később bosszúból megfőzte, majd meggrillezte és salátaként szolgálta fel a barátainak.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
laza-volegeny-zokni-cipo.jpg

Térdnadrágban és sportcipőben ment saját esküvőjére a vőlegény, szétoltották a kommentelők

„Amikor délután 2-kor még füvet kell nyírnod, 3-kor viszont már az esküvődön kell lenned.” :D
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 09.A nagy napon, amikor egy szerelmespár kimondja a boldogító igent, általában mindenki megtiszteli az ifjú házasokat azzal, hogy ünnepi öltözékben jelenjenek meg az esküvőn. Nem beszélve a vőlegényről és a menyasszonyról, akik mindenkinél elegánsabbak és csinosabbak.

Nem így volt azonban egy olyan pár esküvőjén, ahol a vőlegény igencsak lazára vette a figurát:

a fehér inghez egy szürke térdnadrágot, hosszú sportzoknit és nem túl tiszta sportcipőt húzott fel, és így is vonult az oltár elé.

A kedvese sem volt tipikus menyasszony, de ő legalább alkalomhoz illően öltözött: egy elegáns, halvány púderrózsaszínű ruhát viselt, felül fehér csipkével, alul pedig tüllszoknyával.

Készült róluk egy amatőr fotó, amit az egyik esküvői vendég csinált, majd fel is töltötte egy olyan Facebook-csoportba, ahol a tagok mások lagziját, vagy azokat a menyegzőket kritizálják, amelyen részt vettek. És persze ezt a párt sem kímélték...

Íme a fotó:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
fiatalos-anya-1000x583.jpg

17 éves fia nővérének nézik az 50 éves anyát, olyan jól tartja magát

A nő azt vallja, a szingliség a fiatalsága titka.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 09.Shany Hagant sokkal fiatalabbnak hiszik az emberek, pedig valójában 50 éves.

Van egy 17 éves fia, Tom, ezért sokan azt hiszik, hogy a kamasz nővére, nem pedig az anyja. Amikor terhes volt Tommal, gyakran néztek rá rosszallóan, mert azt hitték, hogy tini kismama, pedig valójában már 32 éves volt akkor.

A nő színészként, művészként és modellként dolgozik, állítása szerint pedig egyáltalán nem öregedett 21 éves kora óta - belül ugyanis ennyinek érzi magát, és mások is ennyi idősnek hiszik, amikor megismerik.

"Egy rémálom volt, amikor fiatalabb koromban senki se vett komolyan, most viszont folyamatosan kapom a bókokat, mert 30 évvel fiatalabbnak nézek ki"

- mondta büszkén Hagan.

Instagram post by Shany Hagan * Jul 11, 2019 at 8:08pm UTC

35 Likes, 4 Comments - Shany Hagan (@shanyhagan) on Instagram

Azt állítja,

rendszeresen elkérik tőle a személyigazolványát, amikor alkoholt vesz, vagy 18-as karikás filmre vesz jegyet a moziban. Amikor pedig randizni megy, az emberek azt hiszik, hogy a férfi, akivel találkozik, az apja.

Kamasz fia is megtiltotta a barátainak, hogy elmenjenek hozzá, mert a srácok szerint Shany egy milf, vagyis egy dekoratív, érett nő. Tom nem is szeret édesanyjával mutatkozni az iskolában vagy a haverok előtt, mert akkor a nőre irányul a figyelem, és utána folyton azt mondogatják neki, milyen szexi anyukája van.

Instagram post by Shany Hagan * Jul 11, 2019 at 2:33pm UTC

46 Likes, 1 Comments - Shany Hagan (@shanyhagan) on Instagram

Hagan azt is elmesélte, hogy egyszer egy autóbalesetet is okozott, pedig csak annyiban volt hibás, hogy felkeltette egy férfi figyelmét: a 30-as éveiben járó sofőr ugyanis annyira megbámulta őt vezetés közben, hogy véletlenül kihajtott egy teherautó elé, ami belehajtott a kocsijába.

"Mindenki megdöbben, amikor elmondom nekik, hogy valójában hány éves vagyok. Tudni akarják a titkomat, pedig ez nagyon egyszerű: szingli vagyok, ez tart fiatalon"

- vallotta be.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x