Dorrie- fotó
Fehérneműben pózol a 83 éves egykori Playboy-nyuszi
Az érzékiség kortalan – véli egy Los Angeles-ben élő dédnagymama, aki 83 évesen is büszke a testére.
Szeretlek Magyarország
2018. április 16.

Dorrie Jacobson a 60-as évek legelején tündökölt a Playboy „Nyuszikájaként” Chicagóban és New York-ban. Most sem mond le nőiességéről, elhatározta, hogy egy új forradalom élére áll. Így lett a világ legidősebb fehérnemű-modellje. Instagram-oldalának pillanatok alatt több, mint 26 ezer követője lett.

Dorrie

„Attól, hogy 83 éves vagyok, még imádom a szexi fehérnemű, szépnek és kívánatosnak érzem magam bennük, és erről nem is óhajtok lemondani. Az öregedés nem kor, hanem hozzáállás kérdése, ezért döntöttem úgy, hogy megmutatom tökéletlen testemet, hogy egy pozitív üzenetet közvetítsek és megújítsam a szépség fogalmát” - idézte az Independent

Dorrie, aki miután elvesztette Alzheimer-kórban szenvedő férjét, új társat talált az internet segítségével, és három évvel ezelőtt lánya segítségével blogot indított Senior Style Bible címen.

„Akartam valami olyasmit csinálni, amelyet az idősebb nők magukénak érezhetnek, amelyben megmutathatom, hogy mi is lehetünk divatosak és szexik”

A belevaló dédi nemcsak fehérnemű-modellként akarja magát megmutatni. „Az elmúlt években mindig újra és újra kitaláltam magam különböző módon, így sikerült fiatalnak maradnom. Ha elmész nyugdíjba, nem teheted meg, hogy megszűnsz élni, életed végéig aktívnak kell maradnod” – vallja.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!