hirdetés
Plágiummal vádolja Enrique Iglesiast a magyar énekes, Jolly
Tarcsi Zoltán azt mondja: a világsztár ellopta Bűbáj és csáberő című dalát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.


hirdetés

A Mokka vendége volt Tarcsi Zoltán, művésznevén Jolly, aki az adásban kijelentette: Enrique Iglesias ellopta egy 2017-ben írt dalát, a Bűbáj és csáberőt.

A celeb ügyvédjével együtt érkezett a műsorba, ahol elmondta, szakértői testülethez fordultak, jelenleg arra várnak, hogy megállapítsák, ellopta-e Iglesias a szerzeményt. Az énekes közzétette a Facebookon a két dalt összehasonlító videót is, ebben szerinte hallható, mennyire hasonló a két dal, melyek közül az övé jelent meg előbb.

Jolly azt mondja, őt nem (csak) a pénz érdekli, ha kiderül a plágium, "ő is hivatalos szerző lesz, és megnyílik egy másik kapu a számára".

Egyebek közt ezt írta:

"Végre egy világsláger ami magyar előadótól származik csak éppen elfelejtettek engedélyt kérni tőlem a dal előadói, ez esetben: Enrique Iglessias és társelőadója Matoma. Sajos ez esetben kénytelen voltam megtenni a jogi lépéseket az ügyvédem tanácsára, hiszen súlyos összegek folynak be egy világsláger után."

A videókért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Vajna Tímea lefogyva, megtörten tűnt fel a Magyar Filmdíj átadóján - többször elsírta magát
Andy Vajna özvegye a temetés óta most először jelent meg nyilvános rendezvényen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 30.A Magyar Filmdíj Vígszínház-beli átadójára Vajna Tímea is eljött: férje, Andy Vajna halála óta ez volt az első alkalom, hogy nyilvános rendezvényen jelent meg, írta meg a Blikk. A lap tudósítása és képei szerint nagyon lefogyott, végig a könnyeivel küszködött. Húga, Palácsik Lilla támogatta az este során.

A díjátadó igazán komoly érzelmi terhelést jelenthetett az özvegynek, akin az látszott, hogy teljesen meg van törve. Mint a lap írja, csendesen félrehúzódva beszélgetett, de mosolyt egyszer sem lehetett látni rajta.

Havas Ágnes, a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója külön köszöntötte őt, amiért megjelent a rendezvényen. A díjátadón többször is megemlékeztek a januárban elhunyt producer-rendezőről, például Dobó Kata, Vajna egykori élettársa, aki ezúttal díjat adott át a színpadon.

Tímea később a közösségi oldalán meg is köszönte Havas Ágnesnek és a filmalapnak, hogy férjére emlékeztek. "Csak egyvalaki hiányzott nagyon a páholyból", utalt Vajnára. Mint kiderült, abban az estélyiben jelent meg a díjátadón, amit tőle kapott még kilenc évvel ezelőtt.

Igaz, nem telt el sok idő, csupán néhány hónap Vajna halála óta, de özvegyét sokan féltik, hiszen láthatóan nem enyhül a gyásza. Ő maga írta: soha életében még ekkora fájdalmat nem érzett.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Tóth Gabi sokáig azt hitte, nem lehet kisbabája - most nagy az öröm a családban, Tóth Vera is megszólalt
"Ez a baba csodálatos, hogy megfogant, és amikor megszületik, biztosan gyönyörű lesz" - mondta a Blikknek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 29.Hatalmas örömhírt jelentett be a közösségi oldalakon Tóth Gabi: kisbabát vár a párjával. A hírt mi is megírtuk.

Tóth Gabi az utóbbi időben úszik a boldogságban, ugyanis nem sokkal azután, hogy Krausz Gábor megkérte a kezét, és ő igent mondott rá, kiderült, hogy áldott állapotban van.

Mint ahogy azt a közösségi oldalain megosztott posztban is írta Tóth Gabi, a lánykéréskor még nem tudták, hogy egy pici életet hord a szíve alatt. Viszont már egy ideje rosszullétei voltak, ennek ellenére mégis nyugalom öntötte el a lelkét.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója

Az énekesnő posztjában egy fotót is megosztott, valamint arról is ír, hogy az utóbbi 15 évben nem gondolta volna, hogy vele is megtörténhet ez a csoda, hiszen az orvosok nem sok jóval kecsegtették. De úgy gondolja, meghallgatták az imáit és győzött a kettejük közti szerelem.

A lánykérésről szóló bejegyzés Instagramon:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Tóth Vera véleménye a következő oldalon olvasható.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
67 évesen újra apa lehet Pataky Attila
Már Orsi szerint is bármikor jöhet a baba.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 29.Pataky Attila 10 éve talált rá szerelmére, aki szinte mindenhova elkíséri az énekest. Orsi úgy érzi, szívesen szülne gyermeket a párjának - írja a Blikk.

Az Edda frontemberének kedvese, Orsi a Sorry! magazinnak beszélt kapcsolatukról. Orsi elárulta, van rá esély, hogy Pataky Attilával közös gyermekük legyen, hiszen az énekes már korábban felvetette a gyermekvállalás ötletét.

A fiatal nő így vallott kapcsolatukról:

„Mozgalmas életet éltem: ha nem dolgoztam, állandóan utaztam. Másrészt nem is volt olyan férfi az életemben, akinek szívesen szültem volna gyereket. Sok minden jön a gyerekkoromból is: rossz, válással végződő házasságban élő szülők gyerekeként nevelkedtem. Láttam magam előtt a negatív példákat, amik alapján eldöntöttem: csak akkor lesz gyerekem, amikor biztos társra találok" – magyarázta Orsi hozzátéve, hogy most már készen áll az anyaságra.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Frappánsan válaszolt Vilmos herceg arra a kérdésre, hogy mikor születik meg Harryék babája
Új-zélandi útján próbálták meg kifaggatni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 29.Nagyon várják már a rajongók Harry herceg és Meghan hercegné első közös gyermekének születését. De a palota és a szülők is tartják magukat korábbi ígéretükhöz, és semmilyen hivatalos információt nem adnak arról, hogy mikorra várható a hercegi utód érkezése.

Annyit tudni, hogy a hercegnének női nőgyógyásza fog segíteni a kicsi világra jöttében. Ha pedig megszületik a pici, nem készül kórház előtti fotó, ahogy Vilmosék esetében történt. A hivatalos képet majd később hozzák nyilvánosságra.

Legutóbb Vilmos herceget Új-Zéland-i útján kérdezték meg arról, mit tud a pici érkezéséről.

A herceg frappánsan azt válaszolta:

"Még nem kaptam értesítést a telefonomra. Fogalmam sincs. Szerintem ti hamarabb fogjátok megtudni"

– írta a JustJared.

Lehet, hogy Meghan már a kórházban van?

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x