hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Pintér Tibor exbarátnője túllépett a szakításon: már új szerelme van
Rubos Friderika boldogan tudatta, hogy már egy másik férfi teszi boldoggá. Biztos benne, hogy most jól választott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 12.


hirdetés

Pintér Tibor és Rubos Friderika tavaly novemberben szakítottak, miután a viharos kapcsolatuk egyre jobban megromlott. A színész nem sokáig bánkódott fiatalabb barátnője után, hiszen már egyik kollégájával, az X-Faktorban is megfordult Ilyés Jenniferrel jár, akivel állítólag már akkor közelebbi viszonyba került, amikor még Friderikával volt együtt.

A fiatal lányt megviselte a szakítás, ezért először új külsővel próbálta visszanyerni régi önmagát. Most már dögösebben néz ki, mint amikor Tenya párja volt, így nem is csoda, hogy másnak is megakadt a szeme rajta - Frida ugyanis már nem szingli.

Az Instagramon tudatta követőivel, hogy újra rátalált a szerelem, méghozzá két romantikus képpel, amiket ide illetve ide kattintva nézhetsz meg. Utóbbi fotójához azt írta, náluk minden nap Valentin nap és boldogság van.

"Elvetted az eszemet, amióta összebotlottunk véletlenszerűen. Te vagy a nappalom, te vagy az éjszakám, te lettél a mindnenem 10x is!"

- írta új hódolójáról, kommentben pedig azt is megjegyezte, hogy "úgy látszik, hogy tényleg akkor jön valaki az életünkbe, amikor legkevésbé se számítanánk rá.

Egy rajongója figyelmeztette Friderikát arra, hogy nehogy úgy járjon az új párjával, mint Tenyával, amire a lány így válaszolt:

"Most jól valsztotttam. Nem fogok úgy járni!"


KÖVESS MINKET:
Újabb plágiumbotrány robbanhat ki: még egy szerzemény gyanús A Dal 2019-ben
Lehetséges, hogy Petruska után még egy döntőst kizárnak a versenyből?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

Ahogy azt korábban megírtuk, szakértők szerint Petruska Help Me Out of Here című dala plágiumnak minősül, mivel túl sok részlete hasonlít a Vampire Weekend White Sky című számára, ezért a zenészt a műsor készítői kizárták a versenyből. Helyette Oláh Gergő léphet majd színpadra.

Ha ez nem lenne elég dráma mára A Dal háza táján, most egy újabb szerzeményre is rávetült a plagizálás árnyéka.

Mint kiderült, Szekér Gergő Madár, repülj! című népzenei elemekkel tűzdelt dala is nagyon hasonít egy délszláv slágerre, egészen pontosan Jasna Zlokic Probudi me u svitanje című alkotására.

Egyelőre csak a közönség és a kommentelők gyanakodnak, az MTVA nem kommentálta az elméletet.

Gergő dala:

A délszláv sláger:

Forrás: 24.hu


KÖVESS MINKET:A sztárok elmesélték, hogyan veszítették el a szüzességüket
'Anyu! Az előbb szexeltem! Hol van a csikló?'
Marie Claire, fotók: Twitter, Instagram, YouTube - szmo.hu
2019. február 17.


hirdetés

Bizony a legszebb és leghíresebb emberek életének egyik fontos pillanata sem sikerülhet a legfényesebben. A Marie Claire utánajárt, melyikük mikor és mit árult el erről.

1. Khloé Kardashian

? Good American with the perfect pale pink denim ? PS I shot this campaign 6 months after having True. I felt super strong and empowered that I was able to get SOME of it together by then, LOL! Balancing being a new mom (and never wanting to leave your baby) and work was challenging but so rewarding once you figure it all out. Life is all about balance ?

895.3k Likes, 4,155 Comments - Khloé (@khloekardashian) on Instagram: "? Good American with the perfect pale pink denim ? PS I shot this campaign 6 months after having..."

"Nem volt jó helyzet. 14 éves voltam és a 18 éves sráccal randiztam. Ezt most utólag gusztustalannak találom, de akkor úgy éreztem, menő dolog. Igazándiból nyomást gyakorolt rám, hogy szexeljünk. Nem álltam rá készen. Még alig ismertem a saját testemet. Úgy éreztem, ha nem teszem meg, a srác nem fog velem szóba állni. Utána három évig nem is szexeltem." - HLN, 2012

2. Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe advocates for women's rights with @aclu_nationwide #Sundance #MiracleWorkers

177.2k Likes, 793 Comments - Daniel Radcliffe (@daniel9340) on Instagram: "Daniel Radcliffe advocates for women's rights with @aclu_nationwide #Sundance #MiracleWorkers"

"Én azon kevesek közé tartozom, akiknek nagyon jó volt az első alkalom. Olyasvalakivel történt, aki addigra már jól megismertem. Boldogan mondhatom, hogy sok ezerszer jobb szexben volt részem azóta, de nem volt olyan borzalmasan zavarba ejtő élmény, mint sok más emberé. Egy barátom például berúgott és egy idegennel szexelt először egy híd alatt." —Elle, 2014

3. Ansel Elgort

meeting the first 200 people that get a bottle of @poloralphlauren #PoloRed at @Macys Herald Square in New York City on October 11th. 6pm-8pm. Link in Bio for details.

967.3k Likes, 5,398 Comments - Ansel Elgort (@ansel) on Instagram: "meeting the first 200 people that get a bottle of @poloralphlauren #PoloRed at @Macys Herald Square..."

"14 éves voltam. Fogalmam sem volt, hogy mit csinálok, és a lánynak sem. Még a világítást sem csináltam meg rendesen." - ELLE, 2015

4. Angelina Jolie

"Elkezdtünk szexelni a barátommal, de a szex és az érzelmek nem bizonyultak elegendőnek. Már nem voltam kislány. Abban a pillanatban, amikor úgy éreztem, még közelebb akarom magamhoz érezni a pasimat, megragadtam egy kést és megvágtam. Ő is engem. Valami történt ekkor köztünk, vér borított minket, a szívem zakatolt." —OK!, 2007

6. Kim Kardashian

Season 16 Coming March 2019 #keepingupwiththekardashians

1.9m Likes, 13.7k Comments - Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: "Season 16 Coming March 2019 #keepingupwiththekardashians"

"Amikor már tényleg szexelni akartam, majdnem 15 éves voltam... Úgy voltam vele, hogy 'Azt hiszem, megteszem, meg akarom tenni.', anyám pedig ezt mondta: 'Oké, akkor ezt fogjuk csinálni: fogamzásgátlót fogunk neked íratni'. Nagyon nyitott és őszinte volt velem." — the Oprah Winfrey Show, 2012

7. Megan Fox

Instagram post by Megan Fox * Nov 20, 2018 at 1:35am UTC

883.9k Likes, 9,297 Comments - Megan Fox (@meganfox) on Instagram

"Nagyon sok kínos szexben volt részem, de pont az első nem volt az. Szerelmes voltam a fiúba és nagyon jó volt."

8. Ashton Kutcher

When your competition is still sleeping! #work

141.4k Likes, 1,066 Comments - Ashton Kutcher (@aplusk) on Instagram: "When your competition is still sleeping! #work"

"15 éves voltam. Az erdőben sétáltunk a lánnyal, akit nem sokkal ezelőtt ismertem meg. Az egész dolog két másodpercig tartott. Nagyon ciki volt. Két évvel később ismét lefeküdtem vele, csak hogy megmutassam neki, már jobb vagyok az első alkalom óta." —The Frisky, 2008

9. Celine Dion

J'ai eu beaucoup de plaisir à la première boutique éphémère CELINUNUNU à Paris. Si vous avez la chance, venez voir ! - Céline xx... Boutique éphémère CELINUNUNU 27 au 29 janvier 10h à 19h (Fermeture à 16h le 29 janvier) 116 rue de Turenne, Paris . Had a great time at the first CELINUNUNU pop up store in Paris! If you get the chance, check it out. - Céline xxx... CELINUNUNU Pop up store details January 27 - 29 10h - 19h (January 29 closes at 16h) 116 rue de Turenne, Paris . . ?: @ThomasBraut . #celinununu

130.2k Likes, 1,919 Comments - Céline Dion (@celinedion) on Instagram: "J'ai eu beaucoup de plaisir à la première boutique éphémère CELINUNUNU à Paris. Si vous avez la..."

"Dublinban történt, egy felejthetetlen áprilisi napon 1988-ban, az eurovíziós verseny estéjén. Visszajött velem a szobámba... Boldog voltam, hogy egyedül lehetek a férfival, akit szeretek. És nagyon pontos tervem volt." Dion önéletrajza, 2012

10. Chris Evans

"Miután először szexeltem, hazarohantam és azt mondtam anyámnak: 'Anyu! Az előbb szexeltem! Hol van a csikló?'" - Details, 2012


KÖVESS MINKET:
Curtis kijött a rehabról: szeretné visszaszerezni Majka barátságát
A rapper öt és fél hetet töltött elvonón, első útja menyasszonyához és édesanyjához vezetett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

Korábban mi is megírtuk, hogy Curtis kijött az elvonóról, sőt, már üzent is rajongóinak. A Blikk most azt írja, első útja a menyasszonyával közös új otthonába vezetett, ezután pedig az édesanyját látogatták meg közösen, aki finom ebéddel várta őket.

A rapper az első öt-hat napban fizikailag szenvedett, azután pedig szerettei hiányával kellett megküzdenie. Összesen öt és fél hetet töltött a rehabilitációs központban. Hét új dalt is írt ottléte alatt, egy új lemez előkészítésén dolgozott. A héten már klipet akar forgatni. Azt mondja, több fellépése és egy tévés munkája is kilátásban van.

"Most úgy érzem, meggyógyultam. Rengeteget tanultam ez idő alatt arról, hogyan kezeljem azt az életet, amit eddig éltem, és tisztán látom, melyik úton szeretnék tovább haladni"

- nyilatkozta a Blikknek.

"Eljött az a pont, amikor már nagyon nem éreztem jól magam. Sok embernek csalódást okoztam, mindenkit átvertem, pedig mindvégig ott volt mellettem a csodálatos menyasszonyom, egy remek barát, Peti és a rajongók szeretete. Remélem, még nem játszottam el teljesen", mondta Curtis, aki hozzátette: sajnálja, hogy édesanyjának emiatt kell büszkének lennie rá. Kiderült, Majka barátságát is igyekszik visszaszerezni, aki a legjobb barátja volt, mielőtt kapcsolatuk tönkrement Curtis drogproblémái miatt.

A rapper terápiája még nem ért véget: visszajár még kezelésekre, de a konzultációkat már a munkájához igazíthatja majd.


KÖVESS MINKET:
Oszter Sándor felesége kitálalt: hét nővel csalta a férje
Failoni Donatellát sosem zavarta, hogy a színészt körülrajongják a nők, de volt, amitől már ő is besokallt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

Idén lesz 40 éve, hogy Oszter Sándor és felesége, Failoni Donatella zongoraművész házasok. A Bors megszólaltatta Donatellát, aki elmondta: hosszú házasságuk egyik alapja, hogy nagyon türelmes a férjével, bár azt nem tagadja, hogy volt, amikor elege lett.

"... csapot-papot otthagyva elköltöztem otthonról, de aztán hamar kibékültünk. Elcsépelt vagy sem, nem bírunk egymás nélkül élni", nyilatkozta a lapnak. A színész feleségét saját bevallása szerint sosem zavarta, hogy Osztert körülrajongják a nők, és nem is féltékenykedett soha, holott bőven lett volna rá oka.

"Sor­ra kaptam a telefonhívásokat, hogy Sándornak egy, kettő, há­rom, négy szeretője van mellettem, mire az egyik alkalommal meguntam, és mondtam, hogy ez nem igaz. Pontosan tudom, hogy hét van neki! De hát mit lehet tenni? Lehet, hogy olykor máshol kereste a boldogságot és megcsalt, de sohasem árult el, és ez a legfontosabb. Min­dig visszajött hozzám, senki kedvéért nem hagyott el. Ezek a nők csupán annyit jelentettek neki, mintha elnyalt volna egy gombóc fagyit. Ideig-óráig finom, de aztán hamar megunja az em­ber, mert rájön, hogy csak a szeme kívánja."

Az asszony szerint ellenkező esetben, tehát ha ő lépett volna félre, férje közel sem lett volna vele ennyire elnéző.

"Sándor azt mondta, én addig léphetem át a ház küszöbét, amíg hű vagyok hozzá. Vele ellentétben én ezt be is tartom. 1979-ben esküdtünk meg, amit a huszonöt éves évfordulónkon meg is erősítettünk. Bár most nem készülünk újabb esküvőre, de remélem, hogy az ötvenediken is­mét sort kerítünk erre. Feltéve, ha megérjük az aranylakodalmunkat!"


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x