hirdetés
cctv.jpg

Pénzt lopott a nőtől a legjobb barátnője, és átnézte kisfia tárcáját – felvette a biztonsági kamera

Ilyen barát mellett kinek kell ellenség?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 23.


hirdetés

A 39 éves brit Samantha Robson bizony csalódott a barátság intézményében, hiszen ki gondolná, hogy pont egyik legjobb barátját látja majd viszont a biztonsági kamera felvételein, amint pénzt lop tőle és 8 éves fiától?

Márpedig a sokkoló pillanat elérkezett és realizálta, hogy Tanya Sellars 1390 fonttal, azaz több mint 500 ezer forintnak megfelelő összeggel megrövidítette.

Samantha 2013-ban ismerte meg a nőt, amikor gyermekgondozót keresett akkor 2 éves fiának, Ewannek.

Végül jó barátnők lettek, olyannyira, hogy az anya, mivel igazán megbízott Sellarsben, még egy kulcsot is adott neki az otthonához.

Azonban 2017 elején a család észrevette, hogy a pénzük egy részének lába kélt.

A fodrász Samantha és férje, a 38 éves Mark megijedtek a lopás tényétől és attól, hogy betörő járhatott otthonukban, ezért úgy döntöttek, hogy beszereznek egy biztonsági kamerát.

Amikor aztán 2017 júliusában visszanézték a felvételeket, elborzadva látták, hogy Tanya titokban belopódzkodott családi fészkükbe, és a képsorokon látszódott az is, amint kisfiuk pénztárcájában matat.

"Akkor ismerkedtünk meg, amikor gyermekgondozót kerestem. Épp akkor költözött ide, pár lépésre tőlem, ezért kényelmesnek tűnt az ötlet. Jó barátnők lettünk, együtt sétálgattunk, vigyáztunk egymás gyermekeire.

Egy időben perzsa macskákat tenyésztettem, ő pedig felajánlotta, hogy rájuk néz, amíg én dolgozom, szóval adtam neki egy kulcsot a házunkhoz"

- mesélte a csalódott barátnő, aki végig azt hitte, hogy a munkahelyén lopták meg.

Kiderült, hogy még el is panaszolta ezt a tolvaj Tanyának, aki azt tanácsolta neki, hogy hagyja ott a munkáját, mert igazán nem kéne olyan helyen dolgoznia, ahol van egy potenciális bűnöző.

"Amikor ellenőriztük a felvételeket, nem jutottam levegőhöz, amikor megláttam az arcát a képernyőn. Láttuk, amint átnézi a fiam tárcáját, szinte rosszul lettem a dühtől."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
hableany-emlekmu.png

Menekülni próbált a Hableány kapitánya a hajók ütközése előtt

A sétahajó roncsának vizsgálatánál olyan bizonyíték került elő, amely alapján a magyar hajóskapitány egy végső manőverrel el akarta kerülni a katasztrófát, de sajnos elkésett vele.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 27.Az utolsó pillanatban láthatta meg a Hableány kapitánya a minden figyelmeztetés nélkül balról hajóját előzni akaró Viking Sigynt, és elforgatta a sétahajó kormányát, hogy meneküljön az elkerülhetetlennek bizonyult katasztrófa elől - írja a Magyar Nemzet értesülései alapján.

A hatósági szemlebizottság megvizsgálta a Csepeli Szabadkikötőben lévő sétahajó roncsát, amelynek kormánylapátja 11 fokkal tér ki az egyenestől. Ez azt jelenti, hogy a kapitány az utolsó pillanatban még menekülni próbált, de már elkésett a manőverrel.

A Viking Sigyn szállodahajó ugyanis 13-14 kilométer/órás sebességgel ütközött neki a kis turistahajónak, majd végigroncsolta annak bal oldalát a tattól a kormányállásig, 60 centiméteres, félkör alakú mélyedést vájva a félméterenként merevítőoszlopokkal megerősített, 5 centi vastagságú acéllemezből épült hajótestbe.

Az ütközés ereje és az egymásnak feszülő fémdarabok akkora hanghatással járhattak a szakértők szerint, hogy kizárt, hogy nem hallották meg a két a hajó fedélzetén.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hatvanfős, gyakorlott nyomozókból álló különleges csoportja minden részletét vizsgálja, így a cserbenhagyásnak, illetve az elsősegélynyújtás elmulasztásának a lehetőségét is.

"A Viking Sigyn kapitányát nemcsak gondatlanság miatt terheli a felelősség, hanem azért is, mert nem kellő mértékben nyújtott segítséget vagy azt teljesen elmulasztotta"

- mondta szerdán a Magyar Nemzetnek a Hableányt üzemeltető Panoráma Deck Kft. oldalán sértetti képviselőként fellépő ügyvédek egyike, Sógor Zsolt, aki bővebben is beszélt az eddigi fejleményekről és az ügy további lehetséges forgatókönyvéről.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
busz1.jpg

Két busz is kigyulladt szerda délután Budapesten

Az egyik teljesen kiégett, a füstje még messziről is látszott.
Fotók: MTI/Mihádák Zoltán - szmo.hu
2019. június 26.Kigyulladt és porig égett egy 137-es busz Budapesten, a III. kerületben szerda délután, fél 2 körül. A menetrend szerint közlekedő jármű a Farkastorki út és a Királyhelmec utca kereszteződésének közelében kapott lángra. A fekete füstje még több kilométerről is látszott.

A tűzhöz a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat - közölte a Katasztrófavédelem a honlapján. Jelentésük szerint a tűz nem terjedt tovább.

A képet készítő szerint mindenki időben le tudott szállni a buszról. Személyi sérülés nem történt - írta az MTI.

Közzétette: Krisztián Vedres – 2019. június 26., szerda

Később, egy újabb buszos tűzesethez riasztották a tűzoltókat. Délután negyed 4-kor kigyulladt egy autóbusz motortere XII. kerületben, a Szent Orbán téren. Az esethez szintén a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak és két habosított vízsugárral eloltották a lángokat. A mentők is a helyszínre mentek - írta a Katasztrófavédelem. Az Index egyik olvasója azt írta, hogy nem BKV járat gyulladt ki.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
karacsony.jpg

Karácsony Gergely nyerte a főpolgármester-jelölti előválasztást

A szavazatok közel 49 százalékát kapta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 26.Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd politikusa nyerte az ellenzék főpolgármester-jelölti előválasztását - jelentette be Magyar György, a Civil Választási Bizottság elnöke szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Közel 70.000 szavazó leadott voksának mintegy 49 százalékát szerezte meg.

Karácsony Gergely a június 20-ától június 26-án délig tartó előválasztáson 33 ezer 355 szavazatot szerzett. A DK támogatásával függetlenként induló Kálmán Olga lett a második 25 ezer 093 vokssal, míg a harmadik helyen Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum politikusa végzett, aki 9792 szavazatot kapott.

Az előválasztáson 68 ezer 240 fővárosi választó adott le érvényes szavazatot személyesen vagy online.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója

ÉLŐ: Kihirdették az előválasztás eredményét

"A politikát szolgálatnak tekintem. Ha kell tolom, ha kell húzom, a lényeg, hogy a szekér haladjon, tehát legyen kormányváltás. Hiszek benne, hogy lehet változás!

Változásra, kormányváltásra pedig meggyőződésem, hogy szükség van. Akkor fog jól működni Magyarország, ha az élet kevésbé napos oldalára született emberek is megkapják az esélyt a felemelkedésre – úgy, ahogy egykor én is megkaptam. Ezen szeretnék dolgozni" - írta Karácsony Gergely a közösségi oldalán korábban.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
nagybanya-romania.jpg

Egy 17 éves fiú erőszakolhatott, majd gyilkolhatott meg hidegvérrel egy 5 éves nagybányai kislányt

Több mint egy év után bukott le a fiatalember, akit már őrizetbe is vett a rendőrség.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 27.Egy 17 éves fiút vett őrizetbe a rendőrség szerdán a tavaly májusban történ nagybányai gyerekgyilkosság ügyében - írja a Maszol.

Akkor mi is beszámoltunk arról, hogy

kegyetlen módon végeztek egy 5 éves kislánnyal a romániai Nagybányán 2018 májusában.

A gyerek aznap még otthon ebédelt, utána elment az egyik közelben lévő gyár gazdátlan épületeihez, ahol már korábban is játszott más gyerekekkel. Estig azonban nem ért haza, ezért testvérei a keresésére indultak.

Végül éjjel fél 12 körül találtak rá a romos épületek között - holtan. Az 5 éves gyerek félmeztelen volt, több sérülés is látható volt a testén.

A szakértők már akkor megállapították, hogy a kislányt megerőszakolták. Halálát egy fejre mért ütés okozhatta.

Tavaly 23 embert gyanúsítottak meg a gyilkossággal, mindannyian kiskorúak molesztálásáért elítélt személyek. Végül több mint 1 év után fogták el a lehetséges gyilkost, egy 17 éves fiút.

A részletekért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x