Pataki Zita nem adja fel: 45 évesen, kilencedszer is megpróbálkoznak a lombikkal
A pár segíteni szeretne azoknak, akik hasonló cipőben járnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 08.Korábban hosszasan mesélt gyermekvállalással kapcsolatos kálváriájáról Pataki Zita, aki akkor azt is elmondta: nem folytatják tovább a próbálkozást. Úgy tűnik, a műsorvezető és párja meggondolta magát, hiszen újabb lombikprogramba kezdtek.

Történetüket videón is meosztják: Az utolsó lombik címmel indít vlogot Pataki Zita és Szárnyas Attila. A Bors azt írja: a műsorvezető és férje kilencedszer futnak neki a lombik programnak, mostani kísérletüket kamerával is rögzítik.

A sorozat dupla epizóddal indul a YouTube-on, csütörtök esténként kerülnek fel az újabb részek, amikkel a pár segíteni szeretne azoknak, akik hasonló cipőben járnak.

"Elmondok a filmben mindent. Boldog vagyok, újult erővel vágtam bele. Olyan vagyok, mint a főnixmadár, aki hamvaiból új életre kelt. Ahhoz az orvoshoz mentem, aki először műtött endometriózissal. Tudom, nála otthon lesz a lelkem. Az elsőben is benne volt, hogy nem sikerül, ebben is benne van. De bele tudom élni magam a sikerbe. Remélem, velem együtt fognak izgulni" – mondta el a lapnak Zita, aki megerősítette, nem fél az újabb csalódástól.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x