Pásztor Anna besokallt: "Túl sok volt a szex, váltani kell!"
Az Anna and the Barbies énekesnője kemény időszakon van túl.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 11.


Pásztor Annát az utóbbi időben kemény helyzet elé állította az élet. Nemrég az egyik megszállott rajongója meg akarta késelni a Budapest Parkos koncertje alatt, nem sokon múlt, hogy nem lett tragédia. A rajongó ugyanis évek óta üzenetekkel bombázta az Anna and the Barbies frontemberét és többször megfenyegette őt. Most is előre leírta a terveit, ami alapján a Park biztonsági őrei elkapták, cipőjében pedig megtalálták a bicskát is. Korábban egy 26 éves rajongója pedig öngyilkos lett.

A vagány énekesnőt megviselték a történtek, aludni sem tudott, féltette a gyermekeit. A Madách Színház Rockfesztivál programsorozatában beszélt terveiről, arról, hogy sikerült megérteni az elmúlt időszak rémes történéseit.

Elárulta, hogy gyermekei születése után második tinédzserkorszakát élte.

"Elkezdtem visszakapaszkodni: saját magam vagyok, nő, anya, talpra álltam. Akkor jött az őrült lázadás, a mindent bepótolás. Ráadásul negyvenhat éves vagyok, ezzel még a kapuzárási pá­nik is megérkezett. Jött a színes haj, a piercingek, a második tinédzserkoromat éltem."

- idézi a Bors az énekesnőt, akin már a zenekara is észrevette a változást, hiszen, ahogy ő fogalmaz "habzó szájjal" beszélt éveken keresztül a szexről a rajongóinak. Ugyanakkor tudja, hogy az Anna and the Barbies ennél jóval több.

Éppen ezért úgy döntött, hogy túl sok volt már a szex, váltani fog.

"Ezért komolyan el kellett gondolkodnom. Nem mondom, mert nem tudom megígérni, hogy a szex soha többé nem lesz téma, de kicsit vissza kell kerülni abba az áldottabb és átszellemült állapotba, ami arról szólt, hogy adni. Tiszta csatornát kell biztosítani annak, amit rajtunk keresztül mondani akarnak, hogy az tisz­tán kerüljön az emberekhez. Szerintem ez volt az üzenet." - idézi a Bors.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x