pasztor
Pásztor Anna szilánkosra rágcsálta a koncertjén az egyik rajongó mobilját
Nagyon elege lett belőle, hogy a koncerteken arcok helyett csak okostelefonok tengerét látja. Most a Facebookon keresi a pórul járt rajongót, hogy kárpótolhassa.
Szeretlek Magyarország
2017. július 24.

Bár sokszor nagyon praktikus, hogy a telefonunkkal bármit, bármikor megörökíthetünk, az kifejezetten idegesítő tud lenni, amikor egy koncerten boldog-boldogtalan a mobilja képernyőjén keresztül "éli át" az élőzenét, úgy, hogy közben mások elől kitakarja a színpadot. Hasonlóképp vélekedhet az Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna is, aki az egyik koncertjén dühében

szilánkosra rágta az egyik első sorban álló fiatal srác mobilját.

Anna utólag persze megbánta a dolgot, és Facebook-posztban kért elnézést a "szimpatikus fiatalembertől", akit mindenképpen kárpótolni szeretne a veszteségért:

"

"Keressük azt rendkívül szimpatikus fiatalembert, akinek koncert közben szilánkosra sikerült rágcsálnom a telóját... egy gellert kapott önvédelmi reakció keretein belül.... Kárpótolnánk jóféle életszagú muzsikával, és valódi emberi interakciókkal cserébe az okozott károkért" - írta az énekesnő.

De nemcsak erről írt a bejegyzésében: az eseten felbuzdulva Anna az augusztus 1-4-ig tartó Woodstock az Ugaron nevű fesztiválon ölelés- és puszikupont ad mindenkinek, aki hajlandó minimum 8 órára leadni a mobiltelefonját, ugyanis nagyon unják már, hogy a színpadról arcok helyett csak az okostelefonokat látják:

"

"Az Anna and the Barbies zenekar elkeseredett küzdelmet folytat azon kevéske, még nem digitalizált élettér védelme érdekében, mint a rockkoncertek, ahol gyakorta a közönséget kitakarva, mobiltelefontengerrel találjuk magunkat szembe... és mindhiába ugrom a közönségbe, ölelem meg őket egyenként, minden élmenynél fontosabbnak tűnik mostanában, egy orronvágott selfie..."

A poszt mellé Anna egy fényképet is csatolt, amelyen - feltehetőleg - a szóban forgó srác látható, akit azóta állítólag már meg is találtak.

Címkép: Facebook


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!