'A pasim ott akarja hagyni a két kislányát és a feleségét miattam, mit tegyek?'
A fiatal nő egy párterapeutának tette fel a kérdést, azt mondja, sajnálja a két kislányt. A válaszra valószínűleg nem számított.
The Sun. Fotó: Pexels - szmo.hu
2018. december 15."A pasim és én őrülten szeretjük egymást, nagyon szenvedélyes a viszonyunk. Eddig hetente kétszer találkoztunk, munka után - közös cégnél dolgozunk -, de most bejelentette, hogy elhagyja a családját miattam, és hozzám költözik. Iszonyúan szeretem, de megszakad a szívem a két kislányáért, még egyikük sincs tízéves." - írta egy 21 éves lány a The Sun pszichológusának, Deidre Sandersnek.

A lány szerint a viszonya a 42 éves férfikollégával már jó ideje tart, és olyan szerelmesek egymásba, hogy nem akarnak egymás nélkül élni. A lányt viszont zavarja, hogy szétszakít a családot, főként, hogy a férfi két kislánya a válás után is valószínűleg sokat lesz velük, pedig ők már megbeszélték, hogy legalább három-négy saját gyereket is szeretnének.

"Nem tudom, hogy lesz erre idő és tér" - írta a lány. Azt is hozzátette, hogy őt és édesanyját az apja korán elhagyta, ezért is van problémája a "gaz szerető" szereppel, aki szétrombol egy családot.

Deidre válasza egyértelmű volt. "Azt hiszem, a lelked mélyén pontosan tudod, hogy azonnal ott kell hagynod ezt a férfit. Igaz, hogy kétszer annyi idős, mint te, de láthatóan neked van több eszed.

Szerintem esze ágában sincs otthagyni a családját, csak odavan érted, a szexért, a változatosságért. Álmodozik, hogy majd veled él, meg három-négy gyerek. Ugyan. Gondolj arra, hogy ez az ember a feleségét is csúnyán becsapja - épp most, veled -, akkor te hogyan bízhatnál meg benne?

Úgy gondolom, téged elsősorban az vezérel, hogy korán elvesztetted az édesapádat. Az ilyen lelki sérült kislányok felnőtt korukban gyakran érzik úgy, hogy őket a férfiak úgyis csak elhagyják, ezért tudat alatt mindig elérhetetlen pasikba szeretnek bele. Azt hiszik, ők csak ennyit érdemelnek. De biztosíthatlak, ez nem igaz." - írta válaszában a pszichológusnő.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x