hirdetés
1-19.jpg

Partidroggal zsarolnak a csókolózni vágyó kisfiúk – vicces lett a Jó srácok

Szajki-Vörös Adél, fotó: Instagram - szmo.hu
2019. augusztus 16.


hirdetés

Akárcsak a Superbadben, itt is egy szerelem irányítja az eseményeket: a srácok azért használják az apa drónját, mert ki akarják lesni a szomszéd lánytól, hogyan kell csókolózni - ugyanis kiskamasz életük nagy eseménye következik, egy csókolózós buliba hivatalosak.

Egyikük, Max (Jacob Tremblay szuper gyerekszínész, A szoba című drámában szerethettünk bele, de pár év múlva már a tinilányok is oda lesznek érte) odavan egy lányért, akit mindenáron szeretne megcsókolni.

Míg a Superbadben a dugás volt a cél, most egyetlen csók - és ez mindent elmond arról, milyen szeretettel viszonyulnak az alkotók a három kisfiú figurájához

- Seth Rogen ezúttal is részt vett a munkában, csak nem íróként, hanem producerként - , és milyen idealistán gondolkodnak a gyermekkori ártatlanságról (sokszor talán túl idealistán is, de ez megbocsátható).

You ever accidentally play with the *wrong* toy? Us too. #GoodBoysMovie hits theaters August 16. Get tickets with the link in bio.

3,545 Likes, 107 Comments - Good Boys (@goodboysmovie) on Instagram: "You ever accidentally play with the *wrong* toy? Us too. #GoodBoysMovie hits theaters August 16...."

A csók persze összejön, a drón visszakerül a helyére, de a lényeg nem is ez, hanem ami addig történik: a kertvárosi, biztos, szerető családi háttérből érkező kisfiúk világa egy kicsit kinyílik, eljutnak a helyi plázához, átvágnak egy autópályán, fiatal felnőttekkel balhéznak, összeakadnak egy zsaruval és megannyi vígjátéki helyzetbe keverednek. A humorforrás alapja az, hogy egy csomó mindent nem értenek a körülöttük lévő világból, de van annyi önbizalmuk, hogy a maguk képére formálják (így lesz például mindenféle használati tárgy egy csomó szexjátékból).

A három figura cuki, bár akár többet is kihozhattak volna belőlük színészileg az alkotók, ismerve pl. Tremblay előéletét. Bizonyos szempontból kár, hogy a Superbad az összehasonlítási alap, mert

a Jós srácok végre egy eredeti, vicces vígjáték, de nem üt annyira erősen érzelmileg, mint a Superbad.

A nagydarab, kényszeresen őszinte, szabálykövető és szorongó Lucas (Keith L. Williams) figurája viszont egész jól ki van találva, sok poén abból adódik, hogy muszáj igazat mondania, és a dramaturgia is szépen összeáll, minden poénnak meglesz a helye a végén.

Pár hete ragadtam le tök véletlenül a tévé előtt, amikor elindult a Superbad, sanszos, hogy a Jó srácok is olyan film lesz, amit időnként előveszünk majd, hogy egy jót nosztalgiázzunk és röhögjünk a gyerekkor báján és debilségén.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
cimlap.jpeg

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri nyerték a Nyerő Párost, Dér Heniék egy szavazatot sem kaptak

Rácz Jenőék és Járai Mátéék elképesztő küzdelmével és egy meglepő szavazással ért véget a show.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 16.


hirdetés

Soha nem volt még ennyire kemény feladat műsorban - mondta Balázs, és valószínűleg igaza volt. A döntőbe jutásért ugyanis majdnem két órát álltak Rácz Jenőék és Járai Mátéék a zuhogó, jéghideg esőben, miközben egy szélgép kavart körülöttük hatalmas szélvihart.

Itt már teljesen egyértelmű volt, hogy bármelyik páros is nyeri meg ezt a fordulót, az megérdemli a teljes győzelmet is.

VIDEÓ: a nagy küzdelem

Járai Máté énekléssel próbálta Kírában tartani a lelket, miközben Jenő és Dóri inkább azt mondogatták egymásnak, mennyire kemények. Közben mindkét lány remegett a fogvacogtató esőben. Az utolsó pillanatig nyitott kérdés volt, melyik pár adja fel.

Végül Máté volt az, aki azt mondta, hagyják abba. Utána mindannyian összeborultak.

hirdetés

Ehhez képest maga a döntő már jóval kevesebb izgalmat tartogatott, bár az azért eléggé meglepte még Balázst is, hogy

a végig taktikázó Dér Heniék egyetlen szavazatot sem kaptak.

VIDEÓ: a szavazás

Mind a hat pár Jenőékre adta a voksát, még Máté és Kíra is. A séf mindenáron győzni akarása, és az, ahogy időnként Dórival bánt, sokakat irritált a versenyzők közül, de azt mindenki elismerte, hogy óriásit küzdöttek, és végül meghajoltak a közös teljesítményük előtt.

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
bika.jpg

Álarcos énekes: A Bika lepleződött le

A nyomozók megint tévúton jártak, egyikük tippje sem volt jó, sőt korábban sem merült fel az álarc mögött megbújó énekes neve.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 18.


hirdetés

Nagy Zsolt, Kovács Koko Istán, Növényi Norbert, Mészáros Árpád Zsolt neve is felmerült a Bikával kapcsolatban. Ám a végén

Kozsó bújt ki az álarc alól.

VIDEÓ: A Bika produkciója

VIDEÓ: Leleplezve! Ő volt a Bika álarc alatt


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
tv-adas.png

Megszűnik az RTL Spike, tiniknek szóló csatorna indul helyette

A TeenNick a Viacom negyedik „gyerekcsatornája” lesz.
Illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2020. október 20.


hirdetés

Megszünteti a Viacom az RTL Spike-ot, tiniknek szóló tévét indítanak helyette - számolt be róla a SorozatWiki.

A közel négy éve, 2016 decemberében debütált RTL Spike-on az utóbbi időben szinte csak amerikai szériák voltak láthatók, nézettsége az elmúlt két évben már nagyon alacsony volt, feltehetőleg ez az oka a döntésnek.

Az RTL Spike helyett TeenNick néven új, tiniknek szóló tévét indítanak, mely a Nickelodeon, a Nick Jr és a Nicktoons után a Viacom negyedik „gyerekcsatornája” lesz

- jelentette be Harsányi Gábor, a ViacomCBS Networks International közép-kelet-európai és izraeli vezérigazgatója.

Az új adón élőszereplős vígjáték-sorozatok lesznek. A nemzetközi vezérigazgató egyelőre arról nem beszélt, hogy mikor cserélik le a Spike-ot a TeenNickre.

hirdetés

A Viacom másik tévécsatornáját, a Paramount Channelt érintő fontos változást is bejelentettek, melyet Paramount Networkre neveznek át.

Harsányi Gábor azt is elmondta, hogy a Paramount+ videótáruk egyre sikeresebb és 2020 első 7 hónapjában kétszer annyi tartalmat fogyasztottak rajta, mint 2019-ben. Bejelentette továbbá, hogy a video-on-demand szolgáltatás az ősz végére az Antenna Hungaria Mindig TV ügyfelei számára is elérhetővé válik.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
apatigris.jpg

Visszatér az Apatigris sorozat, amiből eddig csak egy részt adtak le a tévében

A mi kis falunk szünetre megy, helyette Scherer Péter vígjátéksorozatát láthatjuk szombat esténként az RTL Klubon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 17.


hirdetés

Október 17-től ismét képernyőre kerül az Apatigris című sorozat az RTL Klubon, amely először áprilisban debütált a csatornán. Akkor azonban csak az első részt adták le a tévében, a többi epizódot az RTL Most+-on lehetett megnézni.

Az RTL szerint azonban most eljött az idő, hogy a tévé képernyőjén is taroljon a teljes egészében saját fejlesztésű heti vígjátéksorozat.

Most szombaton A mi kis falunk című sorozat után, este 9-kor kerül adásba az Apatigris első része, jövő héttől pedig már a sikeres falus széria helyett, este 8 órakor kezdődik majd minden szombaton.

A mi kis falunk ugyanis most egy ideig szünetelni fog. A most futó ötödik évadból eddig négy rész ment le a tévében, ma lesz az ötödik, a többi epizódot pedig várhatóan majd a jövő év első felében láthatják a rajongók, ahogy eddig is.

Scherer Péter a Válótársak után az Apatigrisben is megnevetteti a nézőket:

hirdetés

Az Apatigris főszereplője Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, aki egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Íme egy kis ízelőt az Apatigris első részéből:


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!