hirdetés
szomoru.jpg

Partidrog végzett a 13 éves tinilánnyal – édesanyját azóta is önvád marcangolja

Az anya elhatározta, hogy mindenáron felkutatja azt, aki a gyilkos drogot adta a lányának. Közben önmagának sem tud megbocsátani.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 12.


hirdetés

Az észak-angliai Rainhill-be való Eboney Cheshire mindössze 13 éves volt, amikor az ecstasy végzett vele. Anyja, Kerry, tavaly december 2-án esete fél 8 tájban hazament, és lányát otthon találta, amint a kanapén ült kabátban és sms-eket írt. Egy hosszú, munkás nap állt mögötte, ezért lányának felrótta, hogy milyen állapotban van a lakás. Nem tudta, hogy ezek lesznek az utolsó szavak, amiket neki mondhat – írta a Metro.

Eboney válasz nélkül elhagyta a szobát, anyja pedig nekiállt takarítani. Néhány órával később Kerry-ben egy világ omlott össze.

„Lefeküdtem, majd zajt hallottam. Először azt hittem, hogy Eboney bohóckodik a telefonban. Aztán újra hallottam azt a zajt és valami azt súgta, nézzem meg. Sötétben volt, piros pizsamában feküdt az ágyban. Telefonja a szoba másik sarkában hevert, szeme forgott, teste görcsbe meredt.”

A mentősök megállapították, hogy 40 fokos láza van. Azonnal a kórházba száguldottak vele, és megpróbálták újraéleszteni. Eboney négy órával később halott volt. Szervezetében MDMA-t, ismertebb nevén ecstasy-t találtak, de az mindmáig nem derült ki, hogy honnan szerezte a kábítószert, amelynek nem volt nyoma a kislány szobájában.

„Elbűvölő, vicces volt, mindenki örült, ha vele lehetett. A barátai állandóan bekopogtak, hogy elmehet-e velük. Néha nagyon megfontolt volt, máskor meg sebezhető. Nagy pozőr volt, állandóan a tükör előtt állt és sminkelte magát, de hatalmas szíve volt, senkit sem bántott” – mondja róla az anya.

Eboney orvosnak készült, ezért is tartja Kerry hihetetlennek, hogy droghoz nyúlt. Ugyanakkor egy helyi élelmiszerboltban készült róla egy felvétel fél órával azelőtt, hogy hazament, az anya szerint ott kaphatta meg valakitől a kábítószert. Azt, hogy lánya lefeküdt, csak azzal magyarázza, hogy Eboney rosszul érezte magát a szertől, és abban bízott, hogy kialussza.

Kerry önvádja azonban nem szűnik: vajon miért nem vette észre, hogy valami nagy baj van? Azért is ostorozza magát, mert ő maga is egészségügyi dolgozó, mégsem jutott eszébe, hogy próbálja levinni a lánya lázát, hogy megszűnjön a görcs. És végül: miért nem azt hallotta tőle utoljára Eboney, hogy „szeretlek”?

Ugyanakkor az anya tisztában azzal, hogy valaki tudja, hogy mi történt azon az estén, csak titkolózik. Ő pedig nem akar mást, mint igazságot elvesztett gyermekének, és ezért mindent meg fog tenni.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
rongalas.png

Letörték a balatonszemesi átkelő félsorompóját, majd a piroson sétáltak át a tinik

17 és 18 éves fiatalok voltak az elkövetők.
Kép: police.hu - szmo.hu
2019. augusztus 20.Letörték a félsorompót, majd a tilos jelzés ellenére átsétáltak a síneken a 17 és 18 éves fiúk - írja a rendőrség honlapja.

a police.hu azt írja: eljárás indult a 17 és a 18 éves fiatallal szemben, miután a gyanú szerint augusztus 19-én, hajnali fél háromkor megrongálták a Balatonszemesen a Kikötő utcai vasúti átkelőt. A fiatalok

közös erővel letörték a lezárt félsorompót, az útra dobták, és a tiltó jelzés ellenére átmentek a síneken.

A körzeti megbízottak, amint elhaladt a vonat, a fiatalok után eredtek, majd elfogták és előállították őket a Siófoki Rendőrkapitányságon, ahol megtörtént a kihallgatásuk is.


KÖVESS MINKET:hirdetés
video.jpg

Videóra vették, ahogy egy lányt térdre kényszerítenek és bántalmaznak Mosonmagyaróváron

A tinédzserek megpofozták, és a haját is megcibálták, miközben azt követelték, hogy kérjen bocsánatot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 20.Garázdaság gyanújával indított nyomozást a rendőrség egy videó miatt, amelyen tinédzserek bántalmazzák egyik társukat Mosonmagyaróváron.

A tizenéves lányok térdre kényszerítették egyik társukat és azt követelték, hogy kérjen tőlük bocsánatot.

Egyikük többször meg is pofozta, a végén pedig a hajgumiját is kiszedték, és megcibálták a haját.

Egy másik videón pedig valószínűleg a megvert lány ismerősei támadnak rá az egyik bántalmazóra.

A verekedések kapcsán a legnagyobb közösségi oldalt elárasztották a gyűlölködő hozzászólások, a többség bosszút szorgalmaz, de a bejegyzéseket már törölték.

A pszichológus szerint saját érzelmi bizonytalanságukat vetítik ki a kommentelők.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


KÖVESS MINKET:
hirdetés
erdoben-eltunt-orosz-kisfiu-1000x583.jpg

Két napig egyedül volt az erdőben egy 3 éves kisfiú, de élve megúszta

Az orosz kisgyerek sokkos, dehidratált és kihűlt állapotban volt, amikor végre megtalálták, de már jobban van.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 20.Élete legnehezebb napjain lehet túl egy 3 éves kisfiú, aki elveszett az erdőben, amikor a családjával bogyókat szedtek.

Az eset Oroszországban, az Omszki terület Bolserecsjei járásában történt. Az orosz család egy olyan erdőbe ment bogyókat szedni, ahol medvék és farkasok élnek, ezért ügyeltek arra, hogy végig együtt maradjanak.

A 3 éves Kolja Barkatov viszont unatkozott, és sírva kérte az apját, hogy visszamehessen a tőlük nem messze leparkolt autójukhoz. A férfi beleegyezett, de megmondta a fiának, hogy akkor ne mozduljon a kocsitól, ott várja meg őket.

A család többi tagja csak 10 méterre volt, így nem is gondolták, hogy baj történhet. Amikor viszont ők is visszamentek az autóhoz, a kicsi már nem volt ott. A rokonai azonnal keresni kezdték - 3 óráig bóklásztak az erdőben Kolja után kutatva, csak ezután hívtak segítséget.

Lapozz a videóért a megtalálásról:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
helyszin-polgar.jpg

Leszúrtak egy férfit Polgáron, a kórházba szállítás közben meghalt

A főtéren szórakozott, amikor egy régi haragosa megkéselte.
MTI - szmo.hu
2019. augusztus 20.Megöltek egy embert Polgáron hétfő este - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon keddre virradóra.

Azt írták, hogy a férfi a főtéren szórakozott, amikor haragosa odalépett hozzá, és egy késsel többször megszúrta.

A sértett a kórházba szállítása közben meghalt.

A rendőrök a helyszínen elfogták a támadót, egy 38 éves polgári férfit. Őrizetbe vették és kihallgatták, emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak vele szemben büntetőeljárást - olvasható a közleményben.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x