hirdetés
orr-1000x667.jpg

Pánikba esett a lány, amikor meglátta, hogy kutyájának leesett az orra

Lett aztán nagy nevetés, amikor rájött, hogy mi is történt igazából.
Címkép: illusztráció (Unsplash) - szmo.hu
2019. október 11.


hirdetés

Lennyt a francia bulldogot Jade-re bízták a szülei, hogy vigyázzon rá, amíg ők nincsenek otthon. Jade egyszercsak arra lett figyelmes, hogy valami feketével játszik a kutya a földön. Miután kirakta a szobából a kutyát, hogy közelebbről szemügyre vehesse a fekete tárgyat, meglepve konstatálta, hogy a kutya orra az.

Ott volt a kutya orra a földön.

A lány pánikba esett, arra gondolt, hogy mennyire fájhat ez szegény Lennynek és, hogy miképpen fogja tudni beadni a szüleinek, hogy a felügyelete alatt sikerült elvesztenie szeretett háziállatuknak a saját orrát.

Összeszedve a bátorságát felvette a kutya orrát, arra gondolva, hogy ez biztos nem történhet meg, amikor meglepődve tapasztalta, hogy az műanyagból van. Ekkor tűnt fel neki, hogy

Lenny egyik plüssjátékának, ami szintén egy eb, hiányzik az orra, azt tartja a kezében.

Miután pedig megbizonyosodott róla, hogy Lenny orra ép, egészséges és ami a legfontosabb, hogy még mindig rajta van, az egész történetet megosztotta a Facebookon.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
tinta.jpg

Egy üres lapot adott be dolgozatként, mégis ötöst kapott

A nindzsák láthatatlan titkosírását használta dolgozatához egy japán lány, amivel lenyűgözte a tanárát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 10.Ha egy diák üres lapot ad be dolgozatként, a világon mindenütt egyest kap rá. Hacsak a tanár nem vizsgálja meg jobban a papírt.

Haga Eimi egyetlen mondatot írt a lap aljára. „Melegítse meg a papírt.”

Nagy szerencséjére a tanára ezt meg is tette, és miután felhevítette a papírt gáztűzhelye felett, legnagyobb döbbenetére megjelent az esszé.

A lány a nindzsák megszállottja gyerekkora óta, és a Mie egyetem elsőéves hallgatójaként felvett egy kurzust a nindzsák történetéről. Itt kellett dolgozatot írnia az igariui nindzsa-múzeumban tett látogatásáról.

„Amikor a professzor azt mondta, hogy nagyra fogja értékelni a kreativitását, elhatároztam, hogy valami egészen mást fogok csinálni, mint a többiek”

– mesélte a lány a BBC-nek.

Dolgozatához egy nindzsáktól tanult technikát alkalmazott, amit „abudirasi” technikának hívnak.

Órákat töltött azzal, hogy szójababszemeket áztatott és zúzott össze, hogy tintát készítsen belőlük. Ezt a kivonatot keverte össze némi vízzel, majd egy vékony ecsettel felrajzolta a szöveget egy papírra.

Jamada Judzsi professzort lenyűgözte az ötlet.

„Láttam már kódolt dolgozatokat, de még soha olyant, amit aburidasival írtak”

– mondta.

Bevallja, hogy kicsit kételkedett abban, hogy a szavak világosan előbújnak, de a hevítés valóban használt. Ezek után

nem volt kétséges számára, hogy a ötöst ad Eiminek, pedig nem is olvasta végig, mert a gáz nem melegítette át az egész papírt.

A lány öröme annál is nagyobb volt, mert, mint utólag elárulta, a különleges formára koncentrált, és saját értékelése szerint dolgozata tartalmilag nem volt egy nagy durranás...


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
mette-1000x563.png

Az egész parlament együtt nevetett, amikor a dán miniszterelnök felszólalt

Mette Frederiksen miniszterelnök éppen arrólt próbált volna beszámolni, hogy a kormány vásárolt négy elefántot és egy tevét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 11.Európa számos más országához hasonlóan, Dánia is be szeretné tiltani a vadállatok cirkuszi szerepeltetését, ezért az állam megvásárolja az utolsó négy cirkuszi elefántot az országban. - jelentette be Mette Frederiksen, dán miniszterelnök.

A négy elefánt, Ramboline, Lara, Djunga és Jenny, akit a dán kormány a megfelelő nyugellátásba szeretne helyezni, azonban nem jött egyedül.

A kormányfő azt magyarázta, hogy Ramboline elválaszthatatlan barátjától, Ali-tól, aki egy teve, ezért őt is megvették.

A mondat közben, 15 órányi parlamenti vitát követően elszakadt valami Frederiksenben és egyre vörösödő fejjel próbálta fapofával végigmondani a beszámolóját, amikor

nevetésben tört ki, a jelentését hallgató politikusokkal együtt.

Az államfő külön megköszönte a pártokon átívelő támogatást az ügyben, külön kitérve a bevándorlásellenes Dán Néppárt-ra, hogy nem riasztotta el őket a teve neve.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
71778575_979286552796_491732381972037632_n.jpg

Nem vicc: MÓKUSOK raktak fészket egy család autójának motorterében

Nem értették, miért nem megy a kocsi. Aztán felnyitották a motorháztetőt...
Címkép: Facebook - szmo.hu
2019. október 10.Úgy tűnik, a szemfüles mókusok egy mit sem sejtő család autójába szerették volna befészkelni magukat a közeledő tél elől, akciójuk azonban meghiúsult.

A pittsburghi esetről a Reuters is beszámolt, a családfő pedig egy fotót is megosztott Facebookon a mókuszfészekké alakult motorházról.

Holly Persic épp a könyvtárba tartott, amikor észrevette, hogy az autó motorjának szokatlan hangja van és az utasterében égett szag terjengett.

A nő a biztonság kedvéért félreállt és felhívta férjét, Christ, hátha ő tudja a megoldást a rejtélyre.

A férfi azt tanácsolta neki, hogy nézzen be a motortérbe, Holly pedig így is tett és nem várt meglepetés fogadta.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
mutos-cimkep.jpg

8 hónapos, szívműtött kisfiú is szerepel a kardiológiai intézet tetriszes fotóján

A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet betekintést enged a központi műtőjébe.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 11.A #tetrischallenge nevű, közösségi médiában hetek óta terjedő kihívásról mi is többször beszámoltunk.

A kihívás eredetileg utazó bloggerektől indult, és a lényege az, hogy az ember kipakolja szépen rendben a bőröndje tartalmát vagy a használati tárgyait és melléjük fekszik, majd így fotózzák le.

Mostanra már számos más követője akadt: többek között a magyar rendőrök és mentősök is pózoltak így a felszerelésükkel. Sőt, már a magyar légierő és Hodász András katolikus pap is beszállt, hatalmas tetszést aratva, és persze a katasztrófavédelem sem maradhatott ki a muriból. Magyar kórházként először a Bethesda Gyermekkórház csatlakozott a kezdeményezéshez, sőt, mérai és nagyrédei viseletet bemutató néptáncos lányok is.

Első magyar műtőként a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet is posztolt a kihívással kapcsolatban. A nagyon erős fotó mellé ezt írták:

"Talán egy anya számára nincsenek nehezebb pillanatok annál, mint amikor gyermeke szívét műtik. A GOKI Gyermekszív Központ műtőjét mutatjuk meg nektek, a műtőasztalon a 8 hónapos Boti fekszik, most az anyukája ölében. Boti szívét ebben a műtőben, ezen az asztalon múlt hétfőn operálták. Ugye mennyi mindenre van szükség egy szívműtéthez? És a földön fekszenek azok az egészségügyi dolgozók, akik nélkül bármennyi eszközzel sem lehetne szíveket menteni. Ők minden évben több mint 700 gyermek szívét műtik itt meg."


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!