hirdetés
pamkutya-izlandi-tura3-1000x696.jpg

Pamkutyáék vulkánok között túráztak, környezetszennyezés nélkül utazták körbe Izlandot

Béla és Pista elektromos autóval vágott neki az útnak, sátraztak, túráztak, a telefonjaikat pedig kis napelemek segítségével töltötték fel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 11.


hirdetés

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy Pamkutyáék elfogadtak egy kihívást, amelynek lényege, hogy környezetszennyezés nélkül kerüljék meg Izlandot. Béla és Pista egy 3 részes videósorozatot készített izlandi túrájukról, aminek nemrég megjelent az utolsó része is.

A két srác elektromos autóval vágott neki az útnak, korábban már jártak gleccsereknél és gejzíreknél is, sátorban aludtak, most viszont egy nagyon hosszú autóút várt rájuk, eközben pedig megismerhették Izland kihalt, kopár oldalát is.

Az út során viszont többször is úgy tűnt, hogy nem érik el a kitűzött célt, hiszen az elektromos autójuk le fog merülni addig, amíg elérik a következő töltőpontot, viszont az autó végül kibírta a több száz kilométeres utat.

Végül ismét sátraztak, a telefonjaikat pedig napelem segítségével töltötték fel.

A pihenés után pedig nekivágtak, hogy felfedezzék a közelben lévő vulkanikus környéket. Béla és Pista izlandi túrájának utolsó részében a vulkánok között túrázott. Majd ismét autóba pattantak és befejezték a kört, visszaértek oda, ahonnan eredetileg elindultak, így sikerrel teljesítették a kihívásukat.

VIDEÓ: Túráztunk a VULKÁNOK között! Pamkutya Kalandok #27.3


KÖVESS MINKET:
hirdetés
jennifer-aniston-1000x633.jpg

Hiszti, idióta különcködés és válogatott bunkóságok – 10 világsztár, akikkel elviselhetetlen együtt dolgozni

Többek között Kanye West, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow és Steven Seagal is felkerült a listára. Mutatjuk, miért!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 04.A hírességek többségére általában felnézünk, rajongunk értük, mert jól néznek ki, sikeresek, sok mindent elértek. Ugyanakkor egyáltalán nem ismerjük őket, ez egyben azt is jelenti, hogy sokszor csak a nyilvánosság előtt mutatott arcukat és énjüket kedveljük meg, de igazából fogalmunk sincs arról, hogy milyen emberek is ők.

Vannak ugyanis jópáran a hírességek közül, akiknek a csillogás pont, hogy eltakarja a valódi énjét, egyébként pedig elég kibírhatatlan és egyáltalán nem szimpatikus emberek.

A Tízes lista Youtube-csatorna most összeszedett 10 olyan hírességet, akikkel a kollégáik valójában utálnak együtt dolgozni, mert elviselhetetlenek.

Lapozz a videóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
robin-hood-4370421_1920.jpg

10 legendás történelmi személy, aki lehet, hogy sosem létezett

Pütagorasz? Dugovics Titusz? Artúr király? Íme a Tízes lista újabb frappáns gyűjtése.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. július 31.A tévhitek, városi legendák, áltudományos téveszmék és egyéb érdekes témákat érintő felsorolások nagymestere, a Tízes lista YouTube-csatornája ezúttal olyan ikonikus személyek létezését vonja kétségbe, akikről gyakran iskolás korunktól kezdve biztosan "tudjuk", hogy gazdagították történelmünk változatos névjegyzékét.

Hiszen a történelem során nem egyszer kaptak szárnyra és terjedtek el kitalált történetek úgy, hogy az emberek egyszerűen elkezdtek hinni bennük.

Több legendás történelmi alakról is úgy gondolják és sokról bizonyították is be, hogy a csak közhiedelembe beépült fiktív személyről van szó.

Robin Hoodról, az angol mondakör és folklór egyik legismertebb hőséről még csak el-el tudjuk képzelni, hogy igazságra és vakmerőségre szomjazó, fantáziadús lelkek kitalációja, de hogy Homérosz sem létezett?

Ha érdekel a friss videó, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
haz2-Copy.jpg

Hátborzongató történetek: titkos szobák fura lakóira bukkantak több házban is

Egyik helyen tárolót találtak a padlóban, de kiderült, hogy egy igen régi alagútrendszert rejt... De volt, hogy egy gyerek rajza alapján derült fény egy különös helyre.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 05.Egy albérleti szoba padlóján egy lejáratot talált egy srác. Először azt hitte, hogy tároló, ám kiderült, hogy egy igen régi rejtett alagútrendszer van odalent. Ám egy helyen friss ásás nyomaira bukkant.

Egy másik házat két fiú bérelt ki. Első éjjel fura hangokat hallottak, majd észre vették, hogy tárgyak kerültek arrébb, ajtókat nyitott ki valaki.

A harmadik rémes történet egy gyerekrajzzal kezdődött... A többi hátborzongató részletet megtudhatod az összeállításból:

VIDEÓ: 3 titkos szoba, amit házakban találtak

Félelmetes turistalátványosságokért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
leo.jpg

10 film 'igaz' történet alapján, ami hazudott nekünk

Mi volt a különbség A visszatérő filmes változata és a valóság között? Hol alakítottak a történeten Az Argo-akcióban?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 13.A valóság sokszor bizonyul kevésnek egy jó forgatókönyvhöz. Az alapok megvannak, de nem lehet mindent pontosan a megtörténtek alapján vászonra vinni, így kisebb nagyobb csalások mindenhol akadnak, néhol pedig szinte mindent meghamisítanak a filmesek.

Mi az igazság, milyen pontatlanságok voltak, mi mindenben volt más a dolog például a Phillips kapitányban, Az Argo-akcióban, A szív bajnokaiban, vagy a Kényszerleszállásban?

VIDEÓ: 10 Film "igaz" történet alapján, AMI HAZUDOTT NEKÜNK

Ha érdekel 10 érdekesség a Star Warsról, amit eddig talán nem tudtál, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x