hirdetés
rami.png

Pamela Anderson pasija elmesélte, mekkora balhé lett a francia válogatott ünnepléséből

Adil Rami szintén a csapat tagja, és elég durva éjszakáról számolt be, amikor hazaküldték az argentinokat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 18.


hirdetés

Adil Rami, a friss világbajnok francia válogatott hátvédje (és aki nem mellesleg Pamela Andersonnal jár) tévéműsorban beszélt arról, mit művelt csapata az argentinok elleni győzelem éjszakáján. A focista elmondása szerint nem kis balhét rendeztek a hotelben, ahol megszálltak.

15 csapattársa elment egy étterembe, visszatérve pedig elkezdtek énekelni. Rami nem tartott velük, a szobájában maradt és egész este videójátékozott, saját bevallása szerint csak egy fülhallgató volt rajta, amúgy teljesen pucér volt. A zaj egyre közeledett a szobája felé, a focisták ugyanis a folyosón közlekedve sorra ébresztették fel a többieket. Ő a maga részéről fogott egy poroltót, és felvette a nadrágját, úgy várta a randalírozó csapattársakat.

Elszántan ajtót nyitott, mire Benjamin Mendy a lábát berakva az ajtórésbe megakadályozta, hogy becsukhassa, és kiadta a vezényszót a többieknek, hogy "zúzzuk le Rami szobáját". Rami ekkor elkezdett poroltózni, amitől hihetetlen füst keletkezett. "A folyosón másfél métert se lehetett látni, eléggé megijedtem", mesélte, mert ekkor már sejtette, hogy kicsit túltolta az akciót. Az sem volt túl biztató, hogy a szálloda odasereglő személyzetéből többen azt kiabálták, hogy mindenki távozzon, mert a kifújt gáz mérgező.

A szövetségi kapitány, Didier Deschamps végül nem rakta ki Ramit, de a többieket sem büntette meg drasztikusan.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
zavargas-fro-vb-180716.jpg

Zavargások Franciaországban a foci vb után: többen meghaltak

Párizsban és a vidéki városokban is tomboltak az emberek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 16.


hirdetés

Két francia szurkoló is életét vesztette a francia vb győzelmet követő ünneplésben - írja a Blikk.

A Champs-Élysées még hétfő reggel is zárva volt a nagy ünneplést követő zavargások miatt. Éjfél után ugyanis a tömeg egy része nem volt hajlandó hazamenni.

"Dohányboltokat fosztottak ki, ablakokat törtek be, a közbeavatkozni próbáló rendőröket pedig megtámadták" - számolt be a Mirror a párizsi rendőrség nyilatkozatáról.

A rendőröknek könnygázt kellett bevetniük, hogy megállítsák a tomboló tömeget.

Nézd meg a helyszíni videót!

hirdetés

Agence France-Presse on Twitter

Une trentaine de jeunes ont cassé et pillé dimanche soir le Drugstore Publicis des Champs-Elysées, à Paris, où des centaines de milliers de personnes fêtent la victoire française à la Coupe du monde #AFP https://t.co/J4cTs95BnW

A vidéki városokban is toboltak az emberek. Annecyben egy 50 éves férfi a csatornába ugrott a győzelmi pillanatban, ahol nyakát kitörve életét vesztette. Saint-Felixben egy 30 éves férfi fának rohant autójával, nem élte túl a balesetet. Lyon-ban, Bordeaux-ban és Marseille-ben fiatalok százai tomboltak az utcákon, rengeteg autót szétvertek, kukákat gyújtottak fel egészen a kora hétfői órákig.

A döntő meccsről szóló összefoglalónkat itt találod!

A mérkőzést percről percre követtük, ha kíváncsi vagy a részletekre is, ide kattints!

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
griezmannface.png

Griezmann a horvát focistákon gúnyolódott – jól magára haragította a szurkolókat

Poénnak szánta, de elég rosszul sült el...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 16.


hirdetés

A tegnap este legfontosabb eseménye kétségkívül a francia-horvát mérkőzés volt, ami végül a francia csapat győzelmével zárult. A rajongók és a focisták egyaránt ünnepeltek, azonban a nyertes csapat egyik játékosa, Antoine Griezmann csúnyán kigúnyolta a horvátokat.

Griezmann egy L-betűt formált kezével a homlokán - ez a loser nemzetközi jele - és igaz, poénos incselkedésnek szánta ezt, nem örvendett túl nagy népszerűségnek a gesztus. Antoine mozdulata inkább volt szemét, mint jópofa, nem csoda, hogy a horvát szurkolók meglehetősen rossz néven vették ezt.

Íme a jelenet:

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
horvatvalogatottfb.jpg

Álhír volt a horvátok jótékonykodása

Semmilyen felajánlást nem tettek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 18.


hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a horvát csapat felajánlotta a VB-n szerezett pénzjutalmát hátrányos helyzetű gyerekeknek. Azonban kiderült, hogy az egész

csak kitaláció volt.

A Hosszabbítás szerint a levél igazi szerzője Igor Premuzic, egy horvát újságíró. Premuzic a Facebookon jelentette be, hogy az egészet kitalálta, és szerinte az emberekben van a hiba, hiszen a levél végén jelezte, hogy ő az értelmi szerző, azonban manapság az senki sem szán elég időt arra, hogy odafigyelve olvasson és aztán meg is értse az olvasottakat.

"Egy párhuzamos világból írtam a levelet, amelyben Zlatko Dalic edző és a válogatott játékosok elhatárolódnának a horvát politikai elittől.

Ez az én ábrándképem azokról a futballistákról és a sportolókról, akik tisztában vannak azzal, hogy milyen helyzetben van a népük és ez az ország.

hirdetés

A hozzászólásokból pedig jól látszik, hogy támogatták Dalicot, és őszintén csodálták ezért a bátor lépésért" - írta Premuzic.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
buszmegallitas180715.jpg

Megállították a buszokat a francia drukkerek a meccs után Budapesten

Nagyon örültek...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 15.


hirdetés

A francia szurkolók, akik Budapesten nézték végig a meccset, a Szabadság térről az Erzsébet tér felé indultak.

Fociztak, énekeltek az utcán - írja a Nemzeti Sport -, a magyar főváros utcáin, sőt, még a vb-trófeára emlékeztető tárgyat is a magasba emeltek.

Mivel részint az út közepén haladtak, a busz kénytelen volt megállni miattuk.

Nézd meg a videót!

A meccsről szóló összefoglalónkat itt találod!

hirdetés

A mérkőzést percről percre követtük, ha kíváncsi vagy a részletekre is, ide kattints!

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!