Palik László majdnem végleg visszavonult, de a TV2 új műsora meggyőzte arról, hogy mégse tegye
Palik az Exatlon című műsor kedvéért meggondolta magát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 06.Hamarosan indul a TV2 új, Exatlon című produkciója, amiben amatőr játékosok mérhetik össze tudásukat profi sportolókkal. A török mintára készített, Survivorhöz hasonló műsort pedig nem más vezeti majd, mint a veterán sportriporternek számító Palik László, akinek olyannyira megtetszett a koncepció, hogy egyenesen a visszavonulásból tér vissza a képernyőre.

"Én tényleg úgy gondoltam, hogy a bulit akkor kell otthagyni, amikor jó, tehát ez jó mulatság volt és én visszavonultam. Egyszercsak hirtelen a semmiből, két ember feltűnt, a TV2 két igazgatója, és olyan lehengerlő módon közelítettek meg ennek a műsornak az ötletével, és hogy vállaljam el, hogy az elmúlt nyolc évben, először szédültem meg és gondoltam azt, hogy várjunk már, hadd nézzem meg, egyáltalán miről van szó. Azt hiszem ott vesztem el, amikor elkezdett érdekelni, hogy miről van szó, a baj ott kezdődött."

- mesélte nevetve a 24.hu-nak, majd hozzátette:

"Elképesztő dinamikája van. Ez nem egy valóságshow, nem egy klasszikus sportesemény, hanem a kettő ötvözete, de nagyon komoly. Itt valóságos emberi teljesítmények vannak. És ami igazán meggyőzött, az az érzés, hogy hé, ez egy sportág, ezek nagyon kemény atléták. Azt gondoltam, hogy ezért érdemes visszajönni."

Forrás: 24.hu


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x