Telekom_SzMo_1024x576px
Ötcsillagos ajándék a Telekomtól, amiért érdemes dominóssá válni
Ha most Dominóra váltasz, ingyen beszélhetsz a mobilhálózaton belül, és még 5 giga adatforgalmat is kapsz ajándékba.
Szponzorált tartalom (x)
2017. december 04.

Alaposan felpörgeti feltöltőkártyás ügyfelei számára az év utolsó hónapját a Magyar Telekom. Ha Domino-ügyfél vagy, díjmentesen juthatsz 5 GB adatforgalomhoz vagy 5 óra Telekom mobilhálózaton belüli beszélgetéshez. Ehhez elég letölteni – vagy ha már megvan, frissíteni – telefonodra a Telekom applikációt, majd 2017. december 1-je és 10-e között aktiválni a választott kedvezményt.

Fontos tudnod, hogy a két díjmentes forgalomból csak az egyik választható, és csak külön-külön használhatók fel, együtt nem.

Telekom_SzMo_1024x681px03

Az extra adatmennyiséget és beszélgetést kizárólag a Telekom applikáción keresztül tudod aktiválni, és csak egyszer: a díjmentes keret felhasználása után nincs mód az újbóli bekapcsolásra. Az adat- és percmennyiség egy részét ugyanakkor az EU-ban is felhasználhatod: az adatcsomagból 100 MB, a beszélgetésből 30 perc roamingolás közben is elérhető. Függetlenül attól, hogy az extra adatot vagy az extra beszélgetést választod és a fenti időszakban mikor aktiválod, 2018. január 2-án éjfélig használhatod fel a kedvezményt.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!